Το αλβανικό Βαθύ Κράτος “έφαγε” τον Βορειοηπειρώτη… φρένο θα πατήσει η Ελλάδα;

Αρκετά πιο σύνθετη φαίνεται ότι είναι ο θάνατος του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι οποίες έρχονται στην δημοσιότητα.

Έτσι ενώ αρχικά οι αλβανικές Αρχές προσπάθησαν να σχηματίσουν για τον νεκρό την εικόνα του εξτρεμιστή τρελού που άρπαξε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως θέτοντας την ζωή των Αστυνομικών σε κίνδυνο οι οποίοι εν συνεχεία «αναγκάστηκαν» να τον πυροβολήσουν και σκοτώσουν νεώτερα δεδομένα διαμορφώνουν μια άλλη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από τους Φορείς των Βορειοηπειρωτών Αθήνας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ένας δυναμικός Έλληνας πατριώτης ο οποίος είχε στοχοποιηθει από τις αλβανικές Αρχές αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές για συστάσεις σχετικά με τον σημαιοστολισμό του χωριού που συνήθιζε κάθε Εθνική Εορτή να πραγματοποιεί.

Οι προσαγωγές αυτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως περίεργες, αφού το συγκεκριμένο χωριό είναι ελληνικό και σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο για την Ελληνική Εθνική μειονότητα επιτρέπεται ο σημαιοστολισμός του. Αν και ο σημαιοστολισμός πραγματοποιείτο κάθε χρόνο ουδέποτε υπήρξε αντίστοιχη αντιμετώπιση στο παρελθόν.

Κάτω από αυτή την πίεση ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου αντιμετώπισε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη. Ενώ καθόταν στο καφενείο του χωριού του με ένα ηλικιωμένο συγχωριανό του στις 10.000 το πρωί δέχτηκε την επίσκεψη αστυνομικών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι θα κατέβαζαν τις ελληνικές σημαίες που ο ίδιος είχε τοποθετήσει σε κολώνες του χωριού του.

Η επίσκεψη των Αστυνομικών ακολουθήθηκε από λογομαχία κατά την διάρκεια της οποίας ένας εξ αυτών τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο λέγοντας του ότι αν αντιδράσει σε αυτό που επρόκειτο να πράξουν θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους εναντίον του.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η απειλή αυτή σε συνδυασμό με την πίεση που είχε ασκηθεί νωρίτερα στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πιέσεων που δέχεται η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία τα τελευταία χρόνια με τις κατασχέσεις και τις κατεδαφίσεις ακινήτων που ανήκουν στα μέλη της μειονότητας και τις απειλές εναντίον της διότι τα μέλη της μιλάνε ελληνικά, οδήγησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να πράξει τελικά αυτό που όπως φαίνεται είχαν προβλέψει οι Αλβανοί.

Σαφώς εκνευρισμένος και θιγμένος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε με το τυφέκιο του στην πλατεία, όπου άρχισε να βάλει στον αέρα, με αποτέλεσμα οι Αλβανοί Αστυνομικοί να ανταποδώσουν τα πυρά. Αν και οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι ο Κατσίφας έβαλε απευθείας εναντίον τους, τα αλβανικά τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στην περιοχή δεν κατέγραψαν άμεσα κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως οι πρώτες ζουμαρισμένες εικόνες που δείχνουν ζημιές στα Αλβανικά περιπολικά από βολίδες τυφεκίου παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ αρκετή ώρα αργότερα, ενώ δεν υπάρχουν γενικά πλάνα από τα οχήματα ή το σημείο που αυτά βρίσκονται, παρα μόνο εικόνες από τα πλήγματα σε κοντινή απόσταση που δεν διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη.

Κατόπιν αυτών ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αποχώρησε τρέχοντας από την περιοχή της πλατείας δεχόμενος πυρά και προσπάθησε να βρει καταφύγιο εκτός του χωριού στο υδραγωγείο των Βουλιαράτων.

Την ίδια ώρα που συνέβαιναν αυτά, υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής κυβέρνησης και των Ελληνικών διπλωματικών αντιπροσωπειών της Ελλάδας στην Αλβανία, συμμετείχαν στις κοινά οργανωμένες από την Αθήνα και τα Τίρανα εκδηλώσεις μνήμης στα Ελληνικά νεκροταφεία στις Βουλιαράτες και στην Κλεισούρα.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι στο στρατιωτικό νεκροταφείο στις Βουλιαράτες άκουγαν τους πυροβολισμούς που προέρχονταν από το χωριό. Ακολούθως στο χωριό κατέφτασαν με ελικόπτερο από την Κλεισούρα όπου βρισκόταν η ειδική μονάδα RENEA για να αντιμετωπίσει της εν εξελίξει κρίση.

Σύμφωνα με τους Αλβανούς η μονάδα αυτή που έχει έδρα τα Τίρανα βρέθηκε στην Κλεισούρα για να αποτρέψει πιθανά επεισόδια με Τσάμηδες μια αιτιολόγηση άκρως περίεργη αφού η μονάδα RENEA δεν έχει ως αποστολή της την αντιμετώπιση πλήθους που διαμαρτύρεται, αλλά την εξουδετέρωση ενόπλων.

Εν πάσει περιπτώσει η συγκεκριμένη άκρως επαγγελματική μονάδα μια από τις λίγες πραγματικά επίλεκτες του αλβανικού κρατικού μηχανισμού βρέθηκε σχετικά σύντομα το μετά το μεσημέρι στο χώρο όπου είχε βρεί καταφύγιο ο Κωνσταντίνος Κατσίφας και ξεκίνησε με την βοήθεια ελικοπτέρου και drone την εξουδετέρωση του.

Εκτιμάται ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σκοτώθηκε μεταξύ 14.00-15.30 αφού εκείνη την χρονική περίοδο οι παρευρισκόμενοι στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Βουλιαράτων άκουσαν τους τελευταίους πυροβολισμούς.

Όπως φαίνεται η ομάδα RENEA είχε εντολή να σκοτώσει τον Βορειοηπειρώτη, αφού η θέση στην οποία είχε βρεθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν του άφηνε πολλά περιθώρια επιλογών, ούτε καν να κινηθεί προς τα σύνορα με την Ελλάδα που απέχουν σε ευθεία γραμμή 6,2 χλμ.

Από την άλλη πλευρά, ο πεπερασμένος αριθμός των φυσιγγίων που είχε μαζί του δεν του επέτρεπε να προσδοκά μια μακροχρόνια αντίσταση στους 20-30 άνδρες της RENEA και τους δεκάδες άλλους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει την περιοχή. Αργά ή γρήγορα ο Βορειοηπειρώτης θα αναγκαζόταν να παραδοθεί ή τελικά να συλληφθεί.

Επομένως για ποιον λόγο οι Αλβανοί επέλεξαν το θάνατο του Κωνσταντίνος Κατσίφα; Η απάντηση εκτιμάται ότι βρίσκεται στην πρόσφατη συμφωνία της Ελλάδας με την Αλβανία για τα Ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία στην Βόρεια Ήπειρο.

Η συμφωνία αυτή έχει συναντήσει την έντονη αντίδραση του αλβανικού λαού και του αλβανικού βαθέως κράτους, που θεωρεί την επίσημη δημιουργία και λειτουργία αυτών των νεκροταφείων ως απώλεια εθνικού Αλβανικού εδάφους υπέρ της Ελλάδας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις όπως η πλειονότητα του ελληνικού λαού δεν αποδέχεται την συμφωνία των Πρεσπών, έτσι και οι περισσότεροι Αλβανοί, πόσο δε το βαθύ κράτος, δεν μπορούν να δεχτούν την παραχώρηση αλβανικών εδαφών για την δημιουργία Ελληνικών στρατιωτικών νεκροταφείων.

Αν και σε πολλές χώρες φιλοξενούνται νεκροταφεία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων όπως το οθωμανικό νεκροταφείο της Παλαιάς Κοκκινιάς, ή το γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου, οι Αλβανοί μεθυσμένοι από το ακραίο εθνικισμό τους που κυριαρχεί ακόμη και επί την διακυβέρνησης του Σοσιαλιστή πρωθυπουργού Έντι Ράμα, δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι οι Έλληνες θα έχουν στρατιωτικά νεκροταφεία στα εδάφη τους κάτι που χαρακτηρίζουν ως εκχώρηση εδαφών στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι πιέσεις που δέχεται η Ελληνική Εθνική μειονότητα τα τελευταία 15 χρόνια είναι απερίγραπτες, αφού οι Αλβανοί έχουν φτάσει να απειλούν μέλη της μειονότητας επειδή απλά ομιλούν Ελληνικά. Εκφοβισμοί, τραμπουκισμοί, απειλές κατά των μελών της μειονότητας, δεν αποτελούν την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα.

Μάλιστα πριν από 8 χρόνια το Καλοκαίρι του 2010 όταν η Ελλάδα είχε μόλις εισέρθει στο Μνημόνιο, Αλβανοί ακραίοι εθνικιστές δολοφόνησαν τον Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα, διότι προσπάθησε να προστατεύσει τα ανίψια του από τους τραμπουκισμούς Αλβανών επειδή αυτά ομιλούσαν Ελληνικά.

Η ομάδα των ακραίων Αλβανών μετά από φραστικό επεισόδιο ακολούθησε τον Γκούμα με το αυτοκίνητο της και αφού χτύπησε τον Βορειοηπειρώτη, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, στην κυριολεξία τον έλιωσε περνώντας πάνω από αυτόν τρείς φορές, κάνοντας εμπρός και όπισθεν με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του Αριστοτέλη Γκούμα, ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός.

Οι δολοφόνοι του Γκούμα συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν για μερικά χρόνια όχι για ένα έγκλημα μίσους όπως ήταν, αλλά για ένα απλό τροχαίο. Σε αυτό το κλίμα μεγάλωσε και έζησε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, τον οποίον όπως φαίνεται το βαθύ αλβανικό κράτος, που έχει τις ρίζες του στο Κομμουνιστικό καθεστώς που κυβερνούσε τη χώρα για 45 χρόνια, είχε στοχοποιήσει γνωρίζοντας τις αδυναμίες τους και τον «αξιοποίησε» για να στείλει το μήνυμα του στην Αθήνα, αλλά και στην μειονότητα.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ένας συναισθηματικά φορτισμένος Έλληνας πατριώτης, που δεν άντεχε να βλέπει τις αδικίες του αλβανικού κράτος έναντι της μειονότητας, την διαρκή εκστρατεία εκφοβισμού και τρόμου από Αλβανούς ακραίους εθνικιστές, τις συνεχόμενες παρενοχλήσεις από τα όργανα του κράτους, τις απειλές και τους τραμπουκισμούς εγκληματικών ομάδων και είχε μετατραπεί στον «αδύναμο κρίκο» που το αλβανικό βαθύ κράτος αναζητούσε για να περάσει το μήνυμα του.

Με τους κατάλληλους χειρισμούς, έχοντας γνώση την πίκρα που κουβαλούσε μέσα του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε – χειραγωγήθηκε από το αλβανικό βαθύ κράτος που έφερε τα πράγματα όπως τα ήθελε, την κατάλληλη χρονική στιγμή, την κατάλληλη ημέρα, στο κατάλληλο μέρος για να δείξει ότι ακόμη και η μικρή αδύναμη οικονομικά και στρατιωτικά Αλβανία δεν θα διστάσει να αντιδράσει δυναμικά απέναντι στην Ελλάδα.

Το πλέον όμως ανησυχητικό μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ότι τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία «ενημέρωσης» του κοινού για τους φερόμενους συνεργάτες του Κατσίφα, θέλοντας να δημιουργήσουν την εικόνα μιας οργανωμένης βορειοηπειρώτικής ομάδας αντίστασης στην ευρύτερη περιοχή, λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος δεν ήταν μόνος του.

Αυτό ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για περισσότερες ριζοσπαστικές κινήσεις του αλβανικού βαθέως κράτους κατά την μειονότητας, το οποίο φαίνεται να εμπνέεται από την αλαζονική και επιθετική πολιτικής της Τουρκίας έναντι της αδύναμης και υποχωρητικής όπως πιστεύουν οι Τούρκοι και οι Αλβανοί θαυμαστές τους, Ελλάδας.

Τέλος όσον αφορά για το ποιος έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αυτό θα το ξέρουμε λίαν συντόμως, αφού πάντοτε σχεδόν σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος επιβραβεύεται…

defence-point.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Κατσίφα: Επιχείρηση συγκάλυψης από τις αλβανικές αρχές – Συνέραψαν τα τραύματα, έπλυναν τη σορό

Loading...

3 thoughts on “Το αλβανικό Βαθύ Κράτος “έφαγε” τον Βορειοηπειρώτη… φρένο θα πατήσει η Ελλάδα;

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Φρένο θα πατήσουν μονο οι ΕΛΛΗΝΕΣ και μετα γκάζι !θέλουμε λίγο χρονο ακόμα ,γιατί κάποια σκατά δεν έχουν βγει στην επιφάνεια ακόμα και περιμένουμε.Ουτως ή άλλως ,τον ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ τον έχουμε.

 2. νικος says:

  αυτοι που κυβερναν αυτην την ριμαδα την χωρα μας ειναι γλυφτοαμερικανογερμανοαλβανοπροσκινιμενοι α μην ξεχασω την τουρκια που κι αυτη την γλυφουν

 3. ριτα says:

  ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ;ΣΟΥΛΙ;ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ;ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ;ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ;ΛΕΝΩ ΜΠΟΤΣΑΡΗ;ΖΑΛΟΓΓΟ;ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ;ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΤΡΟΥΤΣΟΣ;
  ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ(δεν τους είχαν προσλάβει οι σουλτάνοι για κατσαπλιαδες τυχαία;)ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ+ΡΑΜΑ!

  ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ.ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ.ΜΕΤΑ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ.ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ.ΚΑΙ ΘΟΛΩΜΕΝΟΣ,ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ,ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ,ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ.ΜΠΙΝΓΚΟ!!!!

  ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΧΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ!ΣΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΑΛΗΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!ΦΡΙΚΗ!

  ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΙΠΙΤΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ!ΒΡΩΜΙΚΑ!ΔΟΛΕΡΑ!
  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ;ΟΠΩΣ ΉΘΕΛΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ/ΡΑΜΑ.

  ΟΧΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΤΥ ΜΟΥ;ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΤΥ ΜΟΥ;
  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΙΚΗ ΕΝΤΥ ΜΟΥ;ΕΝΤΑΞΕΙ;ΣΥΜΦΩΝΟΙ;ΕΙΠΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ+ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚΑΥ.

  ΟΤΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!
  ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ/ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ο.Υ.Α. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΛΕΕΙ…ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΛΑ ΛΕΕΙ….

  ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΤΣΙ;
  ΣΦΑΓΕΙΣ ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;
  ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;ΑΣ’ΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *