15:38 - 22/05/2019

Tι θα χρειαστείς για να παίξεις στη Betfair από την Ελλάδα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι παράνομο να παίζουμε στη Betfair από την Ελλάδα;

Η απάντηση είναι όχι. Η Betfair δεν έχει μπει στη μαύρη λίστα της ΕΕΕΠ γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από την ελληνική αγορά. Όμως δε δέχεται η εταιρία Έλληνες παίκτες. Άρα αν θέλετε να παίξετε πρέπει να φαίνεται ότι κατοικείτε στο εξωτερικό και να μπορείτε να το αποδείξετε αν χρειαστεί και με αποδεικτικό κατοικίας;

Για να παίξεις στη Betfair πρέπει να γίνεις “εικονικός μετανάστης”, δηλαδή να φαίνεται ότι κατοικείς στο εξωτερικό. Η Betfair δεν απαγορεύει να παίζουν οι Έλληνες παίκτες, δε δέχεται κατοίκους Ελλάδας.

Πρώτα απ’όλα πρέπει να βρεις ένα φίλο/γνωστό από το εξωτερικό για να ανοίξεις λογαριασμό στο όνομα του. Αυτό τo βήμα είναι υποχρεωτικό, αν δεν βρίσκεις άτομο δεν μπορείς να παίξεις (με τόσους μετανάστες σίγουρα κάποιον θα βρεις). Η Betfair δε λειτουργεί σαν ανταλλακτήριο σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία.

Αφού ανοίξει ο φίλος σου λογαριασμό θα πρέπει να κάνετε κατ’ευθείαν ταυτοποίηση για παν ενδεχόμενο. Στέλνει επομένως ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης.

Σαν αποδεικτικό η Betfair δέχεται κάποιο έγγραφο που να εμφανίζει το όνομα και τη διεύθυνση του και να έχει εκδοθεί εντός 3 μηνών (λογαριασμό από τηλέφωνο, ρεύμα, ίντερνετ κλπ, council tax, κατάσταση λογαριασμού-bank statement, εκκαθαριστικό σημείωμα κλπ). Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Θα χρειαστείς 2 ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Ένα στο όνομα σου και ένα στους φίλου σου. Η Betfair δε δέχεται συναλλαγές από πορτοφόλια που έχουν διεύθυνση κατοικίας Ελλάδα. Επομένως εσύ ανεβάζεις χρήματα στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Στη συνέχεια στέλνεις τα λεφτά στο πορτοφόλι του φίλου σας και τα καταθέτεις στη Betfair. Για να κάνεις αναλήψεις ακολουθείς την αντίθετη πορεία. Από Betfair -> ηλεκτρονικό πορτοφόλι του φίλου σου -> δικό σου ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Η Skrill έχει χρέωση σε μεταφορές μεταξύ λογαριασμών. Πάμε στη Neteller επομένως.

Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα προγραμμάτακι το οποίο θα κρύβει την ip μας. Αν ο φίλος μας μένει στην Αγγλία, τότε θα επιλέξουμε να φαινόμαστε με βρετανική ip. Τα δύο καλύτερα VPN είναι το PureVPN και το Hidemyass. Μη χρησιμοποιείτε Team viewer ή Remote Desktop Control. Η Betfair δεν τα επιτρέπει και εντοπίζονται πολύ εύκολα.

http://betfair-apo-ellada.blogspot.gr

Γιατί να παίξεις στη Betfair

Η Betfair είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο και παίζουμε εναντίον άλλων παικτών.

Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε
Να κάνουμε arbitrage
Να βρούμε συστήματα με ελάχιστο ρίσκο και να βγάλουμε κέρδος με τη σωστή στρατηγική
Δεν έχει όρια στοιχηματισμού
Έχει κορυφαίες αποδόσεις

Είναι η μεγαλύτερη απώλεια στην ελληνική αγορά.

Με την Betfair να λειτουργει μπορεις να εχεις 100% πλεον των λειτουργιων του προγραμματος που σας εδωσα χτες που σας δινει την δυνατοτητα να κερδιζετε 100% στο στοιχημα …δειτε ξανα εδω το αρθρο Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*