Τι Σχεδιάζει το HAARP πάνω από την Ελλάδα;

Τα παράξενα φαινόμενα δεν λείπουν από τον πλανήτη μας τελευταία. Ανάμεσα σε πάρα πολλές αναφορές και μαρτυρίες για UFO πάνω από την Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουμε και εκείνα που ακόμα και οι ειδικοί μετεωρολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν, αν και προσπαθούν να δώσουν μία λογικοφανή απάντηση.

Αν και όταν έχουμε κάποια επιστημονική αιτιολόγηση, σε κάποιες περιπτώσεις διακρίνουμε μία αμφιβολία στα λεγόμενα, οπότε και φουντώνουν επιπλέον ερωτήματα για τα οποία οι ειδικοί δεν έχουν πρόχειρη απάντηση.

Τι πραγματικά είναι αυτό που συνέβη στον ελληνικό ουρανό; Τι «καλλιτεχνικά» σχέδια είναι αυτά πάνω από την Ελλάδα, σαν ένα πολύχρωμο χαμόγελο ή σαν ανάποδο ουράνιο τόξο; Είναι φυσικό και φυσιολογικό φαινόμενο; Μία εναλλακτική απάντηση θα μπορούσε να είναι η παρακάτω. -d-

HAARP στην Ελλάδα-Αθήνα

Μετά από δυο μέρες χημικών αεροψεκασμών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως πάνω από την Αττική εμφανίζονται διάσπαρτα ουράνια τόξα χωρίς να υπάρχει ούτε μια σταγόνα βροχής..

Παρόμοιο συμβάν έχει επαναληφθεί πάρα πολλές φορές παγκοσμίως μετά την λειτουργία του προγράμματος HAARP να εμφανίζονται ιριδίζον χρώματα στον ουρανό χωρίς να υπάρχει ούτε μια σταγόνα βροχής..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά την εμφάνιση τους έχουν καταγραφεί καταστροφές, πλημμύρες, σεισμοί, πόλεμοι ..κλπ.. μέχρι και παράξενα ¨ανεξήγητα¨ γεγονότα στον κόσμο κάποιοι μιλούν ακόμα και για πύλες

diadrastika.com

Loading...

One thought on “Τι Σχεδιάζει το HAARP πάνω από την Ελλάδα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *