ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Μιλάμε για την απόλυτη μετάλλαξη μιας ελεύθερης χώρας σε αποικία σκλάβων και Φέουδο των δανειστών της! Μιλάμε για ανεξέλεγκτες καταστάσεις που κανείς μας δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ζούσαμε σ’ αυτόν τον αγιασμένο τόπο!
Πατριώτες τα πράγματα ξέφυγαν, δεν πάει άλλο και δείτε τι εννοώ!

Η κ. Ντανιέλ Νουί ήρθε σήμερα στην Αθήνα να διαπραγματευτεί και να απαιτήσει από τους Έλληνες τραπεζίτες και την κυβέρνηση των προσκυνημένων δοσίλογων και καταστροφέων μας, να εφαρμόσουν άμεσα το μέτρο της φορολογικής “αμνήστευσης” των φαουντς, δηλαδή την κατάργηση των όποιων φόρων, τελών και εισφορών επί των αγορών τους στα κόκκινα δάνεια, για να γίνουν γι’ αυτούς πιο ‘’ελκυστικές’’ οι προσφορές των τραπεζών, να μη υπερβούν ΤΟ ‘’ΥΠΕΡΟΓΚΟ’’ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ 3% ΣΤΑ ΜΗ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 7% ΣΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!!!

ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

Και υπάρχουν ‘’Έλληνες’’ πολιτικοί που θα καθίσουν σήμερα στο ίδιο τραπέζι μαζί της να διαπραγματευτούν ένα επιπρόσθετο μέτρο που θα οδηγήσει εκατομμύρια πολίτες στον Καιάδα, κάθε δανειολήπτη της χώρας ‘’κόκκινου και πράσινου’’ δανείου, στέλνοντας τελικά κάποιες χιλιάδες απ’ αυτούς ακόμα και στον θάνατο!

Μιλάμε για ένα εθνικό έγκλημα και μια επί πλέον πράξη Εσχάτης Προδοσίας!

Ταυτόχρονα αποδεικνύεται ότι ζούμε πλέον σ’ έναν διαρκή, ασύστολο και άθλιο εκμαυλισμό της κοινωνίας μας από τις τράπεζες και τους κυβερνώντες τη χώρα, που όμοιο του η πατρίδα μας δεν έχει ματαδεί!
Και ρωτώ κάθε Έλληνα σ’ αυτόν τον τόπο πέρα και πάνω από κόμματα!

Τι κάνουμε ως λαός, γιατί δεν αντιδρούμε και πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μας; Κανείς δεν βλέπει ότι κάθε στιγμή που περνά προδίδουν και ξεπουλάνε τη χώρα μαζί και κάθε πολίτη αυτού του τόπου;

Αδέλφια αφυπνιστείτε, κουράστηκα να το λέω, η πατρίδα χάνεται!!!!!!

Και εσείς φονιάδες και καταχραστές της εμπιστοσύνης του λαού μας, πατριδοκάπηλοι, ψεύτες κι ανάλγητοι, έχετε την τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε στον λαό ότι σας απέμεινε κάποια αξιοπρέπεια και εθνική συνείδηση!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΙΕΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΑΝΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ Ν\Σ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ & ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Υ.Γ.: Το ως άνω άρθρο εστάλει ως υπερεπείγον προς τον πρωθυπουργό της χώρας και προς όλα τα μέλη της κυβέρνησης ελπίζοντας έστω και τώρα σε ένα θαύμα!!!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10 thoughts on “ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

 1. 4everpao13 says:

  Κύριε Αναγνώστου, θα συμφωνήσω μαζί σας σε όσα έχετε γράψει παραπάνω, εκτός από την συγκεκριμένη παράγραφο: “Τι κάνουμε ως λαός, γιατί δεν αντιδρούμε και πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μας; Κανείς δεν βλέπει ότι κάθε στιγμή που περνά προδίδουν και ξεπουλάνε τη χώρα μαζί και κάθε πολίτη αυτού του τόπου;” Θεωρώ ότι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχει αφυπνιστεί ξέρει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στην πατρίδα του και είναι στα όριά του. Αυτό όμως που δεν βλέπει, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος “πατριώτης” να βγει μπροστά, ούτως ώστε να μπορέσουν να τον ακολουθήσουν όλοι οι αφυπνισμένοι και μη. Γιατί οποιαδήποτε αντίδραση ή εξέγερση δεν νοείται να γίνει μεμονωμένα. Γι’ αυτό θα παρακαλούσα εσάς αλλά και οποιονδήποτε άλλο συνέλληνα προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου, οι Έλληνες κοιμούνται ή κάθονται στον καναπέ τους ή πίνουν τον καφέ τους στις καφετέριες, να σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βγουν αυτοί μπροστά και να ξεσηκώσουν τον λαό. Μακάρι να υπήρχε κάποιος “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” και να είσαστε σίγουρος ότι είμαστε πάρα πολλοί έτοιμοι να ακολουθήσουμε…

 2. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης says:

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.
  ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση,

 3. Αριστόδημος says:

  …Και ρωτώ κάθε Έλληνα σ’ αυτόν τον τόπο πέρα και πάνω από κόμματα!
  Τι κάνουμε ως λαός, γιατί δεν αντιδρούμε και πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μας; Κανείς δεν βλέπει ότι κάθε στιγμή που περνά προδίδουν και ξεπουλάνε τη χώρα μαζί και κάθε πολίτη αυτού του τόπου;…
  Είναι πολύ αργά πλέον γιά “αντιδράσεις” κε Αναγνώστου! Από το 1981 και μετά, βάλαμε τους ψευδοσυνδικαλιστές να αντιδρούν γιά λογαριασμό μας και τους απατεώνες – πολιτικούς να μας “γεμίζουν το πιάτο” και εμείς έχουμε πιάσει θέση στον καναπέ μας και βλέπουμε σαπουνόπερες, survivors, σώου, συνταγές, κουίζ, κουτσομπολιά και τσάμπιον λίκγκς. Και την νύχτα έξοδο γιά ποτό και ψευδαισθήσεις.
  Και τώρα που “μας τελείωσαν” οι ψευτοσυνδικαλιστές – κομματάρχες, δεν ξέρουμε πιά πως να αντιδράσουμε, αλλά κυρίως με ποιό αίτημα. Δεν ζητούμε ελευθερία, παιδεία και μόρφωση, βλέπετε.
  Ζητούμε καλύτερη μερίδα ως σκλάβοι! Καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην φυλακή μας. Ευρωπαϊκή προοπτική! Χωρίς να γνωρίζουμε βεβαίως ποιά είναι!
  Γιατί τι άλλο είναι η ψευδεπίγραφη Ε.Ε. από ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου άρχισαν κιόλας να λειτουργούν τα κρεματόρια γιά όσους δεν είναι χρήσιμοι στον νέο κατακτητή – Φεουδάρχη…
  Όχι δεν θέλουμε Ελευθερία… Δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε… Χλιδάτη σκλαβειά επιζητούμε… ΔΥΣΤΥΧΩΣ …

 4. ]+[ says:

  ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ!!!

 5. tasos says:

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΛΟΜΑΙΟΥ

  Προσευχές στον «Αλλάχ» διδάσκουν στα ελληνόπουλα τα θρησκευτικά της πέμπτης δημοτικού
  Βιβλίο θρησκευτικών της Δ’ Δημοτικού. «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων» είναι η ονομασία ενός κεφαλαίου που αποτελεί μια πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ. Επίσης, βλέπουμε να αναφέρεται και η γνωστή φράση «Μέγας Αλλάχ», ενώ, σημειώνεται και η αρχή της μουσουλμανικής προσευχής.

  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/prosefches-ston-allach-didaskoun-sta-ellinopoula-ta-thriskeftika-tis-pebtis-dimotikou/
  *******

  Να πουν και αυτά στα παιδάκια… Αυτό που και οι ΓΟΧ και οι οικουμενιστές και όλα τα ΜΜΕ σας το αποκρύβουν….. τι είναι Αλλάχ. Αλλάχ εστί…72 μικρά κοριτσάκια στις σεξουαλικές ανωμαλίες του άνδρα τους….και πως όλα τα αγοράκια πρέπει να συνουσιάζονται με αγάπη στους γέροντές τους από 8 χρόνων…. και όποιος άνδρας ή όποια γυναίκα πει πως είναι άνθρωπος, πρέπει να την καίνε ζωντανή και την τρώνε….
  ***

  Αυτό είναι το άγιο Κοράνι του Βαρθολομαίου… ο θεός αυτών που χτίζουν τζαμιά στην Ελλάδα…

  https://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/05/blog-post_14.html

  Αυτοί που θέλουν τζαμί στην Ελλάδα…. είναι αυτοί ….που στο Σύνταγμα των Ελλήνων φυτεύουν δικούς τους νόμους.

  Ιωάννης
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 9:45 π.

 6. Spartakos says:

  Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου & πρέπει να δώσω Πολλά (ειρωνικά) Συγχαρητήρια στον <> Ελληνικό Λαό. που Ψήφιζε Ψηφίζει & θα Ψηφίζει τους Εντεταμένους της Στοάς της ΔΕΞΙΑΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ & της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ τα Τρία ΜΝΗΜΟΝΙΑ -Νταβατζήδες του ……ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ σε ποσοστά 80% & πλέον παιδιά ΖΗΤΩ στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ και σε όλα τα ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ τους που με την ψήφο του <> τον Πηδάνε ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ.. και αφού σας αρέσει τόσο Ξαναψηφίστε τους ΠΑΛΙ & ΠΑΛΙ & για τα επόμενα 99 Χρόνια …..μόνο σας παρακαλώ να μην ακούω κανένα παράπονο……ή Μήπως ΔΕΝ τους Ψηφίζετε….???…….& απλά σας τους διορίζουν η ΣΤΟΑ & η SINKULAR LOGIC…???..Καληνύχτα Χάπατο – Ελληνάκο…μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις πλευρά στον καναπέ σου……

 7. sotiris says:

  πραγματικά εκνευρίζομαι με τον τρόπο που αντιλαμβανονται τα πράγματα κάποιοι…. και κάποιοι άλλοι το παίζουν και ειδικοί…. ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΌ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΈΟΝ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ χλιμιτζουρες θα ζητάτε από τον ΛΕΩΝΊΔΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ,ΚΑΡΑΐΣΚΆΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΎΣ ΗΡΩΕΣ , να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά για λογαργιασμο σας? και αφού το κάνουν να θέλετε να τους δικάζετε σε θάνατο. Αντε ρε άχρηστοι σας σιχάθηκα ουστ καραγκιοζηδες τους περισσότερους σας βολεύει αυτη η κατάσταση αλλιώς δεν θα ψηφίζατε αυτούς που ψηφίζετε τόσα χρόνια… και να σας πω και κάτι ακόμα μόλις σας δώσει κάνα ψίχουλο το αλεξη [στάχτη στα μάτια] πάλι θα τον ξαναψηφίσετε[πάω και στοίχημα] ….

 8. Ανωνυμος Ο says:

  Ο λαος μας κυριε Αναγνωστου δεν ειναι δυσμοιρος ,μαλακας ειναι,αυτοχειρας ειναι,παρτακιας ειναι κλπ….αλλα δυσμοιρος δεν ειναι ,το αντιθετο ειμαστε ενας πολυ τυχερος λαος γιατι γενηθηκαμε και ζουμε στην ωραιοτερη ,ιστορικοτερη και πλουσιωτερη χωρα του κοσμου αλλα δυστυχως τα ελλατωματα του εθνους μας μας κατηντησαν ξανα φτωχους,ξανα υποδουλους και ξανα μεταναστες, αυτη την φορα φοβαμαι οτι θα ειναι και η τελευταια ,τις χασαμε ολες τις ευκαιριες ,βλεπεις οι προτεραιοτητες μας ειναι πλεον τα σαρβαιβαλ, οι γκευ παρελασεις ,και η αριστεριλα με ολα της τα συνεπακολουθα …..καληνυχτα σας.

 9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ….
  ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, EIMAΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ SHOPPING THERAPY….
  ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ…..
  ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ, ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ;;;
  ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΙΚΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….
  ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΛΛΟΣ….
  https://www.youtube.com/watch?v=mmdVbwSoJAQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *