ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ;;; Για προστασία των …Σκοπίων;;; (Έχουμε τάχα …’Εθνική Κυριαρχία’; Μπάάάά…)

ΑΝ ΤΩΡΑ “ΑΥΤΟ” , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1.000% …ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

ΟΧΙ, ΟΧΙ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, Ή ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ, Ή ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΑΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!

ΟΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ …ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ “ΜΑΣ” !!!!!!!!!!!ΕΡΩΤΗΣΗ : ΕΧΕΙ (τάχα) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΕΛΛΑΣ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: …ΤΟ “ΑΛΛΟ” ΜΕ ΤΟΝ
ΤΟΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

[“ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” – ‘ΟΔΥΣΣΣΕΙΑΤV’]

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ …ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!
Εμβρόντητοι οι κάτοικοι του Κιλκίς, είδαν μεγάλο Γερμανικό Αστυνομικό κλιμάκιο “προστασίας” των κοινών ευρωπαϊκών μας συνόρων, μάλιστα με 5 λεωφορειάκια ‘VW’, που γράφουν επάνω ‘P O L I Z E I’ !!!

Όχι απλώς το παράδοξο, όχι απλώς το παρανοϊκό, αλλά ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ βέβαια είναι, ότι οι αλλοδαποί (Γερμαναράδες!) συνοριοφύλακες δεν φυλούν για να μην μπει κάποιος από τα Σκόπια στην Ελλάδα, αλλά να μην …βγει κάποιος από την Ελλάδα προς τα Σκόπια (και μετά να βρεθεί, όλως …τυχαίως, στην Γερμανία)!!!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπό μία έννοια, σαν να λέμε δεν προστατεύουν τα ευρωπαϊκά σύνορα, αλλά τα …σκοπιανά.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Αυτά που ξέραμε, ότι στις χώρες της Δύσεως ελέγχεται υπό προϋποθέσεις, μόνον η είσοδος και η έξοδος είναι απολύτως ελεύθερη (με την εξαίρεση των περιπτώσεων, όπου υπάρχει δικαστική απόφαση απαγορεύσεως) ας τα ξεχάσουμε λοιπόν…

[Μπάς και κανένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ βο(υ)λευτής, έστω ένας βρέ αδέλφια, “πιστεύει” πώς, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ πρέπει να καταθέσει ερώτηση σε …τουλάχιστον 3 υπουργεία, για αυτό το όνειδος με τους Γερμανούς αστυνομικούς στα σύνορά μας;
Που μας τους “κουβαλήσανε” μόνον και μόνον, ΥΠΕΡ της εδαφικής ακεραιότητος των ….Σκοπίων;;;

“Κανονικά”, έχουμε την ταπεινή γνώμη, πώς είναι τόσο ‘ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ’ υπόθεση, που θα έπρεπε Ο-ΛΟ-ΚΛΗ-ΡΗ η κοινοβουλευτική ομάδα …κάποιου κόμματος, να συνυπογράψει και να αναδείξει ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ στην Βουλή, το εξόφθαλμα αντεθνικό αυτό ζήτημα!

Γνωρίζουμε ασφαλώς και ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ, ότι όπως και άπειρα άλλα – καθημερινώς – θέματα, ΔΕΝ πρόκειται να κουνηθεί …φύλλο!]

“ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”

odysseiatv

Loading...

4 thoughts on “ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ;;; Για προστασία των …Σκοπίων;;; (Έχουμε τάχα …’Εθνική Κυριαρχία’; Μπάάάά…)

 1. μαινομενος says:

  Πλέον είμαστε επισήμως κατεχόμενη χώρα!! Και το δείχνουμε με την αποδοχή ξένων δυνάμεων που ασχολούνται με την <> μας!!
  Έχουμε την S.E.E.BRIG. να φυλάει τα πρόβατα μην τυχόν και επαναστατήσουμε εναντίων του κατακτητή και των δοσιλόγων υποχείριών του(λέγε με κυβέρνηση)
  Έχουμε την BLACKWATER να φυλάει την βουλή και τα υψηλά πρόσωπα από τυχόν εισβολή στο κοινοβούλιο ή επαναστατική δραστηριότητα κάποιων !!
  Έχουμε την FRONTEX να μας φυλάει την θάλασσα δλδ μην τυχόν και δεν παραλάβουμε τα πακέτα των λαθρό!!
  Τώρα έχουμε και την POLIZEI για να μην τους αφήνει να φύγουν από την χώρα!!
  Το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει μιά χώρα ως κατεχόμενη αν οι νόμοι και τα διατάγματα με τα οποία κυβερνάται υπαγορεύονται από το εξωτερικό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και δεν αποτελούν προιόν της ελεύθερης βούλησης των εγχώριων θεσμών του κράτους ανεξάρτητα αν μεσολάβησε πόλεμος ή η κατάληψη έγινε με άλλα μέσα!! Δλδ έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία!!
  Από το πρώτο μνημόνιο έχει παραδωθεί ρητώς η εθνική κυριαρχία και οι νόμοι έρχονται από το εξωτερικό και ψηφίζονται χωρίς να συζητηθούν στην βουλή πολλές φορές πριν καν μεταφραστούν στα ελληνικά!!
  Οπότε πληρούμε πλήρως τους όρους κατεχόμενης χώρας και βάση του δικαίου του ΟΗΕ πέραν του ότι έχουμε το δικαίωμα να κυρήξουμε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ,όλα τα μνημόνια ,οι δανειακές συμβάσεις και οι διεθνείς συμφωνίες θεωρούνται ως μη γενόμενες!! δλδ επιστρέφονται όλα τα κατασχεμένα στους ιδιοκτήτες τους ,οι ξεπουλημένες επιχειρήσεις επιστρέφονται στο δημόσιο και δεν χρωστάμε τίποτα δανεικά σε κανέναν!! Με την βούλα του ΟΗΕ!!
  Επίσης βάσει του συντάγματος όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις θεωρούνται ένοχες για έσχατη προδοσία, λόγω παράδωσης εθνικής κυριαρχίας, και βάσει του ποινικού κώδικα καταδικάζονται με την εσχάτη των ποινών!!
  Από τον Φεβρουάριο έχει κατατεθεί μήνυση επί εσχάτη προδοσία από το ΕΠΑΜ και η υπόθεση προχωράει κανονικά στον Άρειο Πάγο!!! Συνυπογράφοντας όλοι μας ασκούμε πίεση στο σύστημα και βοηθάμε το έργο των δικαστών!!
  https://www.epamhellas.gr/?page_id=75639
  Βάλε κι εσύ την υπογραφή σου!!Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για την χώρα σου!!

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Πριν από πολύ καιρό 1 2 χρόνια νομίζω όταν έλεγα πως στην Μυτιλήνη έχει Γερμανούς αστυνομικούς είχε βγει ένα τρολακια και μου έλεγε για το πόσο φασίστας είμαι και χρυσαυγιτης να μου ζητάει φωτο να του λέω ότι δεν έχω σμαρτφον κινητό και δεν έχω φώτο και αυτός να λέει τα δικά του και να δεις που σε λίγο θα τους πάνε και Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα ss των Γερμανών φάε τώρα στην μάπα την ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ

 3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

  Αυτή η φωτογραφία και το άρθρο είναι από το Μάρτιο του 2017. Από τότε μέχρι σήμερα κανένα κόμμα και κανείς βουλευτής δεν έκανε κάποια επερώτηση στην Βουλή ούτε κάποιος δημοσιογράφος έκανε έρευνα πάνω στο θέμα και κανένα blog ή site δεν ρώτησε την Αστυνομική διεύθυνση του Κιλκίς τί δουλειά έχουν οι Γερμανοί και τα γερμανικά αστυνομικά αυτοκίνητα σ’ αυτή την περιοχή της Ελλάδος. Αυτό είναι πολύ πιο ύποπτο από αυτή την ιστορία (αν όλη αυτή η ιστορία είναι έτσι όπως την περιέγραψε το 2017 το άρθρο και δεν πρόκειται για κάτι άλλο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *