Τι είπε ο Σατανάς στο παγκόσμιο συνέδριο των δαιμόνων

Ο Σατανάς κάλεσε ένα παγκόσμιο συνέδριο. Στην εναρκτήρια ομιλία του προς τους πονηρούς αγγέλους του, είπε:

“Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς απ’ το να πηγαίνουν στην εκκλησία. Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε από το να σχηματίσουν μια στενή, μόνιμη σχέση με τον Χριστό. Εάν κερδίσουν εκείνη την σύνδεση με τον Χριστό, η δύναμή μας πάνω σ’αυτούς συντρίβεται.

Έτσι ας τους αφήσουμε να πηγαίνουν στις εκκλησίες τους, ας τους αφήσουμε να έχουν τον συντηρητικό τρόπο ζωής τους, αλλά να κλέβουμε τον χρόνο τους, έτσι ώστε να μην μπορούν να κερδίσουν εκείνη την εμπειρία με τον Ιησού Χριστό. Αυτό είναι που θέλω να κάνετε εσείς οι άγγελοι. Αποσπάστε τους από το να κερδίζουν κρατώντας τον Σωτήρα τους και διατηρώντας εκείνη την ζωτική σύνδεση όλη τους την ημέρα ! ”
“ Πως πρέπει να το κάνουμε αυτό; ” φώναξαν οι άγγελοί του.

“ Κρατῆστε τους ἀπασχολημένους στά ἀνούσια τῆς ζωῆς καί βρεῖτε ἀναρίθμητα σχέδια γιά νά γεμίζουν τά μυαλά τους” ἀπάντησε.
“ Πειράξετὲ τους γιά νά ξοδεύουν, νά ξοδεύουν, νά ξοδεύουν, καί νά δανείζονται, νά δα νείζονται, νά δανείζονται.

Πεῖστε τίς συζύγους τους νά πηγαίνουν στήν ἐργασία γιά πολλές ὧρες καί τούς συζύγους νά ἐργάζονται 6-7 μέρες τήν ἑβδομάδα,10-12 ὧρες τήν ἡμέρα ὥστε νά παρέχουν τόν κενό τρόπο ζωῆς τους. Ἐμποδίστε τους ἀπό τό νά ξοδεύουν χρόνο μέ τά παιδιά τους. Καθώς ἡοἰκογένειά τους θά διαλύεται, σύντομα τό σπίτι τους δεν θά προσφέρει καμμιά φυγή ἀπό τίς πιέσεις τῆς δουλειᾶς !” Δελεάστε τους ὥστε νά παίζει τό ραδιόφωνο ἤ τό κασετόφωνο, ὅποτε ὁδηγοῦν.

Υπερδιεγείρετε τα μυαλά τους, έτσι ώστε να μην μπορούν ν’ ακούσουν εκείνη την μικρή, χαμηλή φωνή. Κρατήσετε την τηλεόραση, το βίντεο, τα CD και τα Computer τους μέσα στα σπίτια τους. Αυτό θα γεμίζει τα μυαλά τους με τα νέα 24 ώρες την ημέρα.

Γεμίστε με ισχνά, όμορφα μοντέλα τα περιοδικά έτσι ώστε οι σύζυγοι να πιστεύσουν ότι η εξωτερική ομορφιά είναι ο,τι σημαντικότερο, και να γίνουν ανικανοποίητοι με τις συζύγους τους. Χα ! Εκείνο θα διαλύσει τις οικογένειές τους γρήγορα ! Ακόμη και στην ψυχαγωγία τους, αφήστε τους να γίνουν υπερβολικοί. Έχετέ τους να επιστρέφουν από την ψυχαγωγία τους εξαντλημένοι, ανήσυχοι και απροετοίμαστοι για την ερχόμενη εβδομάδα.

Μην τους αφήνετε να πηγαίνουν έξω στην φύση και να ατενίζουν τα μεγαλεία του Θεού. Στείλτε τους σε πάρκα διασκέδασης, σε αθλητικά γεγονότα, σε κονσέρτα και σε κινηματογράφους. Κρατήστε τους απασχολημένους, απασχολημένους, απασχολημένους !!

Και όταν συναντιούνται σε πνευματικές ευκαιρίες, βάλτε τους σε κουτσομπολιό και αχρεία ομιλία έτσι ώστε να φεύγουν με λυπημένη συνείδηση και ταραγμένα αισθήματα. Πηγαίνετε μπροστά, και αφήστε τους ν’ ασχοληθούν με το κέρδισμα ψυχών. Αλλά γεμίστε την ζωή τους με τόσο πολλούς καλούς λόγους να μην έχουν καιρό να αναζητήσουν την Δύναμη του Χριστού. Σύντομα θα εργάζονται με την δική τους δύναμη, θυσιάζοντας την υγεία και την οικογένειά τους για το καλό της υπόθεσης. Αυτό θα δουλέψει! ”

Ήταν απλώς ένα συνέδριο. Και οι πονηροί άγγελοι πήγαν ανυπόμονα στις θέσεις τους για να προκαλέσουν τους πάντες, να γίνουν απασχολημένοι, απασχολημένοι, και να τρέχουν εδώ κι εκεί.

www.agiooros.net

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

38 thoughts on “Τι είπε ο Σατανάς στο παγκόσμιο συνέδριο των δαιμόνων

 1. Ακούων says:

  κι εσεις ρε χριστιανοβαρεμενοι που το ξερετε; σας το ειπαν οι σατανοβαρεμενοι; η μηπως εχετε τις πληροφοριες σας εκ των ανω; χαχχαχα!! ε ρε φαπες που πανε χαμενες

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   1]4- Τις πληροφορίες μας τις μετέφεραν οι πρωτόπλαστοι, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο. Προφανώς έχεις δίκιο, ότι ο υλικός Κόσμος μας βρίσκεται κάτω από την επήρεια του Εωσφόρου. Αυτό έγινε γιατί ο Θεός καταρχήν Δημιούργησε κτιστά ελεύθερης Βούλησης Πρόσωπα Αγγέλων, από τα οποία μερικά εναντιώθηκαν στον Δημιουργός τους και στράφηκαν προς το Ζόφος της Νύχτας, αιτία Δημιουργίας του Υλικού επικοινωνιακού Κόσμος ως Δεύτερη ευκαιρία επαναφοράς των εναντιωμένων Αγγέλων.
   .

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   2]4- Στον Κόσμο γεννήθηκαν, παράπλευρα, παιδιά Αγγέλων -θεών με εξελικτικά εξαρτημένα στους θεούς κτίσματα του Κόσμου (Χρυσό, Αργυρό και Χαλκό Γένος Ανθρώπων), οι Ήρωες, ελεύθερης βούλησης Πρόσωπα, πρόγονοι του Ηρωικού Γένους Ανθρώπων. Μετά τον πόλεμο Ατλάντων και Αθηναίων το 9604 π. Χ. από επιζήσαντες γεννήθηκαν τα Πρόσωπα Σιδηρού Γένους Ανθρώπων της γνωστής προϊστορίας-Ιστορίας.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   3]4- Ο εύσπλαχνος Δημιουργός τότε Δημιούργησε Νέο απρόσβλητο Κόσμο (Εδέμ) και ελεύθερης βούλησης Πρόσωπα πρωτόπλαστων «εν δυνάμει αθάνατων» Ανθρώπων (Αδάμ-Εύα) για να αναλάβουν όλα τα γεννημένα και αγέννητα Πρόσωπα των «θνητών» Ανθρώπων της Γης. Με την εναντίωση τους, οι πρωτόπλαστοι οδηγήθηκαν στην Πύλη εξόδου από την Εδέμ προς τον υλικό Κόσμο.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   4]4- Οι πρωτόπλαστοι εξήλθαν από την Εδέμ την 1/9/5509 π. Χ. και μετά από περιπέτειες εγκαταστάθηκαν στην Εριντού της Σουμερίας όπου απόκτησαν γενιές απογόνων με διασπορά σε όλες τις τότε φυλές του Κόσμου. Ο εύσπλαχνος Δημιουργός Θεός μετά από αυτή την έκβαση παραχώρησε δεύτερη ευκαιρία στους Ανθρώπους, στέλνοντας πριν από δυο χιλιετίες, Τον Υιό Του Σωτήρα Χριστό για να μας σώσει με την ως Προσώπων ελεύθερη βούλησή μας ….

  • χαζομαρες says:

   Είναι πολύ ενδιαφέρον που διακινούνται αγειορήτικα άρθρα με την «αξιοπιστία» αναφοράς πηγών και σοβαρότητας πληροφοριών αλλά Καραγεωργίου και γραφικότερα. Mου θυμίζει το στυλ παρουσίασης της δήθεν ηχογράφησης από τη μεγάλη στοά δρυός.
   Βρέ λές;

  • χαζομαρες says:

   Είναι πολύ ενδιαφέρον που διακινούνται αγειορήτικα άρθρα με την «αξιοπιστία» αναφοράς πηγών και σοβαρότητας πληροφοριών αλλά Καραγεωργίου και γραφικότερα. Mου θυμίζει το στυλ παρουσίασης της δήθεν ηχογράφησης από τη μεγάλη στοά δρυός.
   Βρέ λές;

   και κάτι άλλο ο servers στα κατοχικά μαλλον έχει πρόβλημα, ένα σχόλιο θέλει μια εβδομάδα προσπαθειών με τα reCAPTCHA και τις επαληθεύσεις για να ανέβει.

   • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

    Οι πηγές είναι αξιόπιστες με αδιαφιλονίκητες ανακαλύψεις (παλαιοντολογία, αρχαιολογία κτλ), αμφισβητούμενες (παράδοση, άγραφτη και γραφτή ιστορία κτλ) και αναξιόπιστες από φήμες φαντασίας ή σκόπιμα. Ως πληροφορίες από παράδοση (από στόμα σε στόμα) απόγονων των πρωτόπλαστων Αδάμ και Εύας, του Θεού, μη Σημιτών (Αράβων ή Εβραίων), αρχικά πέρασαν σε Σουμέριους και μετά την γενοκτονία τους από Σημίτες (Εβραίους) στις φυλές των Ανθρώπων που ενισχύθηκαν «αποκαλυπτικά» (Όμηρος, Ησίοδος κά.).

   • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

    .Οι πηγές είναι αξιόπιστες με αδιαφιλονίκητες ανακαλύψεις (παλαιοντολογία, αρχαιολογία κτλ), αμφισβητούμενες (παράδοση, άγραφτη και γραφτή ιστορία κτλ) και αναξιόπιστες από φήμες φαντασίας ή σκόπιμα. Ως πληροφορίες από παράδοση (από στόμα σε στόμα) απόγονων των πρωτόπλαστων Αδάμ και Εύας, του Θεού, μη Σημιτών (Αράβων ή Εβραίων), αρχικά πέρασαν σε Σουμέριους και μετά την γενοκτονία τους από Σημίτες (Εβραίους) στις φυλές των Ανθρώπων που ενισχύθηκαν «αποκαλυπτικά» (Όμηρος, Ησίοδος κά.).

 2. ΗΡΩ says:

  και αυτό το κειμενάκι είναι για να φ έρει οργή; Μάλιστα.. Σε προγενέστερο χρόνο ίσως κι να έφερνε. Στο τώρα που το διαβάσαμε , α και αυτό ήταν δεν είναι τώρα. Το τώρα θα φύγει στις λέξεις που καταγράφουμε και στο θα που θα έρθει , οι λέξεις έχουν ήδη ληφθεί, ασχέτως εάν δεν είναι καταγραμμένες.
  η αντίληψη μερικές φορές ανεξαρτήτως κατεύθυνσης παραγόντων εξαρτάται φυσικά και ενδεχομένως από τον χειριστή.

 3. Ανώνυμος says:

  Κύριε κύριε μία ερώτηση =
  Μα καλά αυτός ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος από το Θεό,αλλά από την υπεροντότητα που λέμε το Σαμαέλ βρε , το Σαβαώθ ρε παιδιά τον Σατανά.
  Άρα σκατά μεγαλεία βλέπει ο κόσμος είτε στη «φύση», είτε στα τεχνιτά πάρκα.
  Λέω εγώ τώρα!!!

 4. SOCRATESNIOS says:

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΣΑΤΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΣΑΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΟΥ;

 5. ΣΟΦΟΣ says:

  Με λίγα λόγια για όσους δεν το προσέξατε ο σατανάς μας προτρέπει να πηγαίνουμε στην Εκκλησία. Ενδιαφέρον δεν είναι; Και αν η Εκκλησία είναι η δική του θρησκεία; Διότι ο Χριστός άλλα είπε και άλλα μας λέει η Εκκλησία του Χριστού, εβραιοκίνητη ως είναι προερχόμενη από την σατανοκρατούμενη παλαιά διαθήκη του Γιαχβέ..

 6. Σωτηρης says:

  Μετα την 8ωρη πνευματική κατραπακιά,που έφαγα και το μήνυμα που έλαβα …ΑΝΑΓΚΆΖΟΜΑΙ να βγάλω τον σκασμό… ένα τελευταίο θα πω ο άρχων αυτού του κόσμου δεν είναι Ο ΘΕΟΣ ο κερατάς πανηγυρίζει ..Αλλα ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, στο τελος θα γελάσουμε με την ΨΥΧΗ ΜΑΣ.. ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΈΧΕΤΑΙ… Υποσυνείδητα το γνωρίζουμε όλοι.

 7. croif101 says:

  ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ Ε?ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ!!!

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   1]3- Την 4η χιλιετία π. Χ. Οικονομική Μετανάστες, Αιθίοπες (=όψης αιθάλης) από το κέρατο της Αφρικής και Ακκάδες από τον Ιβηρικό Καύκασο ήλθαν στην εύφορη Μεσοποταμία όπου γίνανε πρόγονοι των Σημιτών, Ασσυρίων-Βαβυλωνίων πρόγονων των σημερινών Σημιτών. Οι Εβραίοι, αποσπάσθηκαν ως ομάδα –λαός από τους Σημίτες (Άραβες) και κυριαρχούνταν ανέκαθεν από παγανιστικές δοξασίες –βλέπε λατρεία «ειδώλου ταύρου» στην έρημο Σινά.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   2]3- Οι Εβραίοι κατέλαβαν τις πόλεις της Μεσοποτάμιας Σουμερίας, «εξαφανίζοντας» τους Σουμέριους αν και ορισμένοι εβραίοι (Αβραάμ) υιοθέτησαν την από 5509 π. Χ. παράδοση της Εριντού, των απογόνων του Σουμέριου Αδάμ. Σήμερα όσοι εξακολουθούν να παραμένουν Εβραίοι είναι θύματα μιας μυστικής ομάδας elite Εβραίων, των Σιωνιστών που παραμένουν παγανιστές -βλέπε Καμπάλα και Σολομωνική.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   3]3- Η από Αδάμ Σουμεριακή παράδοση μεταδόθηκε σε πολλούς λαούς και τροποποίησε πολλές μυθολογίες λαών όπως των Εβραίων (Ιουδαίων), των Ελλήνων (Αισχύλος Προμηθεύς Δεσμώτης προς Ιώ) κά. Από πού ως που, ο Χριστιανισμός και μάλιστα ο Ελληνορθόδοξος Χριστιανισμός είναι Εβραϊκή Θρησκεία… INERT Έτσι θα θέλανε οι Εβραίοι!!!

 8. ΜΕ says:

  Πως γινεται οταν κατι εχει να κανει με τον Χριστο να ειστε ολοι τοσο σκεπτομενοι και να εχετε τοσα επιχειρηματα ….Και οτανσας δουλευει η κυβερνηση κανετε τη παλαβη….

 9. Ανώνυμος says:

  Στο παγκόσμιο συνέδριο δαιμόνων του σατανά πρώτη θέση είχε και ο ρασοφόρος που έγραψε το άρθρο, ο οποίος ή δεν θέλει τον κόσμο στις εκκλησίες ή τον θέλει για να τον απασχολεί μαζί με τον σατανά.

 10. Αναισθησιολόγος says:

  Ορίστε δύο κουτάκια lexotanil των 6mg, τρεις φορές τη μέρα με γεμάτο στομάχι και πριν φύγεις, κλείσε ραντεβού για επανεξέταση.

 11. Αρίσταρχος says:

  Πραγματικα μου άρεσε η γενικότερη κριτική στο άρθρο αλλά νιώθω οτι κάτι μας πείραξε υποσυνείδητα στο οτι οποίος και να τα σκέφτηκε αυτά τα λογια είχε πει την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ

 12. huntsman says:

  Επισης ειπε σπειρετε την διχονοια αναμεσα στης θρησκειες παριστανοντας τους πιστους της καθε θρησκειας,πειστε τους οτι ειστε απο αυτες της εκκλησιες απαγγελωντας τους κανα-δυο εδαφια απο τα ευαγγελια των εχθρων τους,καντε τους να ζηλεψουν τα αγαθα που εχετε προβαλοντας τα,πειστε τους οτι θα τα αποκτησουν αν ακολουθησουν το παραδειγμα σας και δωστε τους τα οταν ακολουθησουν το παραδειγμα σας,πηγαινετε και μιληστε τους για νεα αληθινη θρησκεια,ο αληθινος θεος ειναι ο ανθρωπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *