ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;

Πηγαίνω στην τράπεζα να πληρωσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σε έναν δημόσιο οργανισμό που θεωρείται ακόμη ελληνικός αν και δεν μας ανήκει πια και ρωτάω την υπάλληλο γιατί πληρώνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ στην τράπεζα, εφόσον η τράπεζα είναι ιδιωτικός οργανισμός και η ΔΕΗ όχι;;;

Φυσικά η υπάλληλος σοβαρή και ειληκρινής απέναντι μου…μου απαντάει «γιατί… τους υπόλοιπους λογαριασμούς που τους πληρώνουμε;;; Εφορίες, νερά, παράβολα, ασφάλειες ότιδήποτε και αν είναι όλα στην τράπεζα!!

Ξανα ρωτάω μεταξυ πλακας και καλαμπουριου γιατί τα πληρώνουμε στην τράπεζα και όχι στον δημόσιο οργανισμό εφόσον η τραπεζά σας δεν είναι του δημοσίου;;;

Η υπαλληλος τραπέζης βάζει τα γέλια με την ηλίθια ερώτηση μου με κοιτάζει βαθειά στα μάτια και ξαναγελάει. Γιατί τους υπόλοιπους λογαρισμούς που τους πληρώνετε;;; Όλα δεν τα πληρώνουμε στην τράπεζα;;

Δηλαδή ένας ιδιωτικός οργανισμός όπως η τράπεζα αρπάζει το μετρητό από τον ιδιώτη για χάρη ενός δημόσιου οργανισμού όπως είναι η ΔΕΗ…την ερωτώ ευγενικά και σαν αυτιστικός που είμαι..

Πολλά γέλια η υπάλληλος τραπέζης και με τα γέλια πιάνει την έννοια για όλες τις πληρωμές σε αυτή εδώ την λεηλατημένη χώρα από τους τραπεζίτες… Οι τράπεζες δέχονται σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις όλες τις πληρωμές υπηρεσιών διότι το δημόσιο είναι ανίκανο να λάβει αυτά που του χρωστάνε οι έλληνες;;;

Οχι βέβαια, όλα πηγαίνουν στις τράπεζες διότι όλα αυτά που πρέπει να πληρώσουμε στο δημόσιο δεν του ανήκουν!!! Ολα όσα ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο καταλήγουν ευθημερών στους ιδιώτες τραπεζίτες!!!

Δηλαδη αντί να πληρωθει η αρμόδια ελληνική υπηρεσία με ελληνικά ευρώ δημιουργημένα από τον κόπο και τον ιδρώτα του έλληνα πολίτη αρπάζει ο ιδιωτικός οργανισμός, δηλαδή η τράπεζα, τα ελληνικά ευρώ και τα προσθέτει στα αποθέματα της τραπέζης!!!
Μιλάμε δηλαδή για την μεγαλύτερη ληστεία, το μεγαλύτερο ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ του αιώνα!!!

Απαντώ στην ευγενική υπάλληλο τραπέζης ότι στο εξωτερικό, αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και είναι η σημερινή πραγματικότης δεν συμβαίνουν… Σκάει πάλι στα γέλια η κοπέλα με την απάντηση ενός περίεργου πελάτη σαν και εμένα…

Συμπέρασμα πρώτον:

Όλοι οι ‘Ελληνες κάνουν το κορόιδο για την μεγάλη ληστεία ιδιωτικών οργανισμών και γνωρίζουν την απάτη των «ελλήνων» πολιτικών. Όλοι οι ελληνες γνωριζουν τι συμβαίνει και πληρωνουν στην μεγάλη κλεφτομηχανή του βιους τους μέχρι να τελειώσει παρτίδα πόκερ.

Οι ‘Ελληνες συνεχίζουν να πληρώνουν σαν παθητικοί και σύγχρονοι δουλοι των διεθνών τραπεζιτών γιατί γνωρίζουν ότι και οι επόμενοι πολιτικοί πάλι τα ίδια θα πράξουν!!! Για αυτό τους αφήνουν να κλέβουν εφορίες που μεχρι πριν λίγα χρόνια ήταν άγνωστες στον Έλληνα πολίτη. Το κόλπο ήταν να πιστέψεις ότι χρωστάς και αυτό το έχαψες!!!

Συμπέρασμα δεύτερον:

Οι Έλληνες, είμαστε ο μοναδικος λαός που γνωρίζει οτι τον δουλεύουν κανονικότατα οι πολιτικοί του και τραπεζίτες αλλά συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει την ληστεία εναντίον του γιατί δεν υπάρχει μια εναλακτική λύση!!!

Σου λέει ο «πονηρός»…εδώ ακόμη και ο αριστερός κατσαπλιάς που μας υποσχέθηκε λαγούς και πετραχίλια, μας υποσχέθηκε τον ουρανό στην γη και μας τα έκανε θάλασσα…γιατί να τον κατεβάσουμε;;; Και ο επόμενος αρπακόλας τα ίδια και χειρώτερα θα έκανε… Ισως αυτό το σύστημα ληστείας του τραπεζικού καρτέλ που καταφέραμε όλοι μας με την συμπεριφορά μας να είναι ο ύψιστος βαθμός αριστερής οικονομικής απελευθέρωσης και να μας οδηγήσει στην πραγματική αριστερή επανάσταση!!! Την απελευθέρωση από τους αριστερούς εθνάρχες μας που τόσα χρόνια περιμέναμε μετ΄από όλες τις ερωτικές περιπέτειες.

Συμπέρασμα τρίτον:

ο Έλληνας γνωρίζει οτι η κατασταση του δεν οδηγεί πουθενά…ο βαριά άρρωστος ‘Ελληνας χρειάζεται άμεσα, γάζες, νέο αίμα και ορό…βαριά περίθαλψη των Πρώτων Βοηθειών αλλα δεν μπορεί να θεραπευτεί. Περιμένει τον ειδικό που δεν θα έρθει ποτέ να τον βοηθήσει!!!

Γνωρίζετε βέβαια ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο βαριά άρρωστος πεθαίνει από τις επιπλοκές εκτός και αν μεσολαβήσει ο Ελληνικός Στρατός!!!

Η μοναδική του Ελπίδα που ίσως να ‘Ερχεται!!!

KORAKSγια τα Κατοχικά Νέα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

22 thoughts on “ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;

 1. Ανώνυμος says:

  καλή η δημοκρατία μονο όταν η μάζα αποτελείται από νοήμον οντα, δεν χρειαζόμαστε χούντα αλλα τυραννία.

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  αεί στο καλό σου!και γω νόμιζα οτι έκανες καμάκι στην κοπέλλα!και συ ρωταγες για τους χαζάρο μασόνο εβραίους!έπρεπε να την ερώτησης και ποιοι κρύβονται απο πίσω!,δεν μας διαφωτιζεις καλά!χαχαχαχαχα!

 3. Ανώνυμος says:

  Τα έχουμε πεί,και θα τα λέμε συνέχεια.Τράπεζες & ΟΠΑΠ ΑΕ ( ίδιο μαγαζί ίδιος κουβάς ) κατεστρεψαν τους Έλληνες.

 4. ΜΑΚΕΔΩΝ says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΡΑΚΑ, Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

  • Μ. says:

   ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΕΦΚΑ , ΕΝΦΙΑ , ΦΟΡΟ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΦΠΑ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ , ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

   • dim says:

    Ωραια και ??? … τα χρηματα της ΔΕΗ και της καθε ΔΕΗ απο την στιγμη που τα καταθετεις ειναι αμμεσα διαθεσιμα στην ΔΕΗ … Οταν πληρωνεις την ΔΕΗ σε οποιαδηποτε τραπεζα στην ουσια κανεις καταθεση σε λογαριαμο της ΔΕΗ … το προβλημα ποιο ειναι ? ….

 5. Οτι να ναι... says:

  Καντε την πιο απλη πραξη κ θα καταλαβαιτε τι γινεται….
  Προμηθεια της καθε συνναλλαγης επι των συνναλλαγων που γινονται στο τραπεζικο συστημα επι τις μερες τους ετους κ θα καταλαβετε ποσα δις τσεπωνουν οι τραπεζες αεριτζιδικα…..πανω απο 5 δις το χρονο ακουραστα…!!!

 6. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας… όταν κάποιος – α, θέλει να αποφύγει μια ερώτηση, χαμογελάει. Έχω ξανά γράψει την γνώμη μου για τους συνταξιούχους, τους δημοτικούς και κρατικούς υπαλλήλους, και για τον ιδιωτικό τομέα για τους δημοσιογράφους και τους τραπεζικούς υπαλλήλους ότι κατά 99% αποτελούν τσογλάνια του κρατικού συστήματος και έμμισθους δολοφόνους του έθνους. Τι ήθελες να σου απαντήσει η τραπεζική υπάλληλος;… ότι επιβάλλεται από το κρατικό σύστημα να πληρώνουμε στις τράπεζες, για να μπορεί αυτή να ζήσει εις βάρος κάποιων άλλων; Χρωστάνε όσοι πήραν δάνειο από την τράπεζα… και όσοι ψήφιζαν κατά συρροή και εξακολούθηση,τα τελευταία 40 χρόνια μνημονιακά κόμματα, είναι ηθικοί αυτουργοί της γενοκτονίας τους. Τα έχουμε ξαναγράψει… για οποιαδήποτε μεσολάβηση του Ε.Σ. η του ελληνικού λαού, η έστω θερμού επεισοδίου κ.λ.π…. χρειάζεται έξωθεν της Ελλάδος απόφαση, αυτή η απόφαση θα παιχτεί μεταξύ της φαγωμάρας των Αγγλοσαξόνων και των Χάζαρων, που ως κρατική οντότητα μεταφράζεται μεταξύ Η.Π.Α. και Γερμανίας. Αυτά.

  • ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

   Προσωπικώς την γνώμη Σου για τους συνταξιούχους τους δημ. υπαλλήλους και τους όπου δει εργαζόμενους αυτής της καθημαγμένης χώρας καν΄την ρολό και χώστην στον πισινό σου αν έχεις, τσιμπούρι που νομίζεις ότι σου φταίνε όλοι κι εσύ είσαι άγιος. Μάθε πρώτα να καθαρίζεις τα δικά σου σκατά κι ύστερα να λες πως σου βρωμάν οι άλλοι.

   • Ανώνυμος says:

    Ας δώσουμε και μια απάντηση ως τυπική απόδειξη στην κωλοτρυπίδα «πίτσες μπλε» που ζει προς το παρόν στην χώρα των Ελλήνων, εις βάρος όλων των υπολοίπων. Είναι από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ελεύθερου Τύπου, της 19/7/2017 στην στήλη των οικονομικών: http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/asfalisi-syntaxeis/115123-ta-parathyra-gia-syntaxi-apo-578-os-60-eton-se-dimosio-deko-trapezes-kai-tameia-typoy/ Ο τίτλος είναι: «Τα παράθυρα για σύνταξη από 57,8 ως 60 ετών σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Τράπεζες και Ταμεία Τύπου». Βεβαίως τα «παράθυρα» είναι για τους δημόσιους κηφήνες, για τις τραπεζικές μουνότριχες των Rothschild και τέλος για τους έτερους (οι πρώτοι είναι οι πολιτικοί) ψεύτες και δημαγωγούς του δημόσιου βίου, τους δημοσιογράφους! Για όλους τους υπόλοιπους τον πούλο… «σύνταξη» στα 67 και βλέπουμε, μιας και δεν υπάρχει μέλλον στον ιδιωτικό τομέα. Αυτά.

 7. GRTE says:

  παντα ετσι ηταν οι ελληνες περιμεναν παντα το 10 τοις εκατο το «αφυπνισμενο» το ετοιμο να δωσει το αιμα του, το γαμημενο 10 τοις εκατο για να συνεχιζει να υπαρχει το υπολοιπο αχρηστο 90 η ιστορια μας το διδασκει…οποτε μη σκας υπαρχει ακομα ενα 10 τοις εκατο να αλλαξει τα παντα, για παντα θα υπαρχει η ελλαδα οσο υπαρχει αυτο το γαμημενο μικρο ποσοστο…

 8. ΣΚΑΡΟΚ says:

  ΚΟΡΑΚΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ; ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ; ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ;
  ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΥΓΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
  ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ-ΚΟΡΑΚΣ;;;

  • ΚΟΡΑΞ says:

   ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΠΙΟ…ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ…ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;;; ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ;;; 5-10 ΧΡΟΝΙΑ;;;

   • ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ says:

    ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ!!!!!!!!!ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΌΚΙΜΕΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…………….. ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ,ΣΕΙΣΜΟΙ,ΛΥΜΟΙ ,ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΚΛΠ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΙΧ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!

 9. 111 Τρίαινα !!! says:

  Αγαπητοί υγιείς σκεπτόμενοι άνθρωποι.
  Το ανθρώπινο γένος φτάνει στο τέλος του γιατί πολύ απλά αυτοί που το κυβερνούν δεν το χρειάζονται πια
  Απλά δεν είναι όλα ρόδινα όπως πιστεύουν ότι θα γίνουν άρα …..be continued

 10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…. ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΡΑΚΑ; ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΔΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ «ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ» ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΗ….
  we24.gr/sys/uploads/2015/09/strouthokamilos.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *