23:59 - 06/07/2020

ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΙΜΑΜΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

Με δημόσια έγγραφα, αναγνωρίζεται οργανωμένη θρησκευτική μειονότητα στη νήσο της Λέσβου, και παραχωρείται σχετική άδεια στον ιμάμη αλλά και μουσουλμανικό νεκροταφείο!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση για τους κινδύνους που κρύβει η ισλαμοποίηση της χώρας μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ, σας καλούμε να αντιληφθείτε το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβετε άμεσα μέτρα πριν το έθνος μας θαφτεί οριστικά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. …Κύριε Πρωθυπουργέ, σας καλούμε να αντιληφθείτε το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβετε άμεσα μέτρα πριν το έθνος μας θαφτεί οριστικά.

    Ας διορθώσουμε-αντικαταστήσουμε την κατακλείδα του προηγούμενου σωστού άρθρου.

    Κύριε πρωθυπουργέ,είστε τόσο μικρός κι ασήμαντος για το έθνος που ουσιαστικά δεν μπορείτε να το βλάψετε όπως και να το ωφελήσετε άλλωστε.Αν ο Ελληνισμός παρομοιασθεί με υπερ-αιωνόβιο δέντρο πριονίζετε μόνο το σαθρό κλαρί-το γερμανικό προτεκτοράτο που σας στηρίζει…ΚΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ…
    …….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh