Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Νεοχωρίου μετά την είδηση ότι ο 26χρονος Χρήστος Φιλόπουλος βρέθηκε νεκρός σε παραλία παραλιακή τοποθεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του messolonghivoice.gr, ο νεαρός ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία στον Λούρο όπου είχε μεταβεί μαζί με φίλους του.

Αργά το βράδυ και ενώ διαπίστωσαν ότι ο Χρήστος δεν ήταν μαζί τους, οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν και τον βρήκαν ξαπλωμένο και αναίσθητο κοντά στην παραλία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να πέσει φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Όπως αναφέρει το iaitoloakarnania.gr, ο Χρήστος Φιλόπουλος είχε ενεργή παρουσία στα αθλητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του Νεοχωρίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου. Ασχολήθηκε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, συμμετείχε στους πανηγυριστές – αρματωμένους της Αγίας Παρασκευής, εργάζονταν από μικρός στην οικογενειακή επιχείρηση στο εμπόριο κρέατος.

newsbreak.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek