Θράσος και προκλητικότητα χωρίς όρια από τους Τούρκους. Νεα βόμβα για την Κάσο!

Κακό Προαίσθημα: Οι τούρκοι αναμένεται να επεκτείνουν τις προκλητικές τους κινήσεις σε όλα αυτά τα 18 «αμφισβητούμενα» κατ’ αυτούς νησιά. Αναμένεται να τα μπλοκάρουν με δυνάμεις και να τα αναφέρουν με το Τούρκικο όνομά τους…

Λίγες ώρες μετά την βόμβα Τσαβούσογλου δόθηκε στη δημοσιότητα ΝΟΤΑΜ με την οποία αμφισβητούν την Ελληνική κυριαρχία επί της νήσου Κάσου!
Συγκεκριμένα η Τουρκία με την ΝΟΤΑΜ Α5446/16 που εξέδωσε ισχυρίζεται ότι 1 εκ των 3 περιοχών που δεσμεύει η Ελλάδα για την διεξαγωγή ασκήσεων με την ΝΟΤΑΜ Α2646/46 και συγκεκριμένα η περιοχή Νότια της Κάσου αποτελεί αποστρατικοποιημένη περιοχή και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ασκήσεων από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

πηγή

Loading...

One thought on “Θράσος και προκλητικότητα χωρίς όρια από τους Τούρκους. Νεα βόμβα για την Κάσο!

  1. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΥΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *