ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!

· Κατοχικά Νέα

Ένα εντυπωσιακό κοντράστ που έζησε πριν από λίγες μέρες η Θεσσαλονίκη, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το… «εγκεφαλικό κατρακύλισμα» της ελληνικής νεολαίος και όχι μόνο.

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!!! (4 βίντεο) - Εικόνα1

Πολλές χιλιάδες Θεσσαλονικέων έξω από το πολυκατάστημα, μόλις 100-200 άτομα στην επέτειο μνήμης, για την Κύπρο, που 43 χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή, παραμένει ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ και μακριά από την μάννα Ελλάδα.. με ανεξακρίβωτη ακόμη την τύχη των περισσοτέρων εκ των 1619 Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων (=αιχμαλώτων πολέμου), ενώ τα οστά όσων βρίσκονται σε ομαδικούς τάφους, παραδίδονται στους οικείους τους, με την προϋπόθεση να ΜΗΝ ρωτήσουν να μάθουν πως δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους (ενώ ήταν σε καθεστώς προστασίας ως αιχμάλωτοι πολέμου)

https://youtu.be/DpJWjAanevs

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://youtu.be/MIl61ds1KBo

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!!! (4 βίντεο) - Εικόνα2ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!!! (4 βίντεο) - Εικόνα3 Καμαρώστε τους !  Η νεολαία είναι το μέλλον της χώρας.  Με τέτοια νεολαία όχι μέλλον, αλλά… ούτε παρών δεν υπάρχει. Οι μημονιακοί δυνάστες δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά πράγματα για να διαιωνίσουν την κατοχή τους.

Εντωμεταξύ από την άλλη πλευρά του Αιγαίου ο εθνικισμός θριαμβεύει και πιέζει. Ποιος θα τον αντιμετωπίσει ;;;

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!!! (4 βίντεο) - Εικόνα4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή : Ο Παιδαγωγός ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ινδία: 11 νεκροί, ανάμεσά τους 8 παιδιά, από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτωνΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ινδία: Η άδεια του εργοστασίου είχε ακυρωθεί από το 2024 — FIR κατά έξι ατόμων μετά τους 11 νεκρούς στην Καουσάμπι

Ελλάδα–Ισραήλ: Συμφωνία 3,5 δισ. δολαρίων για πολυεπίπεδη αεράμυναΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: 3,035 δισ. ευρώ, 19 ελληνικές εταιρείες και νέο σύστημα διοίκησης στη συμφωνία Ελλάδας–Ισραήλ

Εκατοντάδες εποχικοί πυροσβέστες στο Σύνταγμα: Ζητούν 12μηνη εργασία και αλλαγή των ορίων ηλικίαςΕΛΛΑΔΑ

Εκατοντάδες εποχικοί πυροσβέστες στο Σύνταγμα: Ζητούν 12μηνη εργασία και αλλαγή των ορίων ηλικίας

2 απαντήσεις στο “ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!”

  1. Δυστηχώς αυτά συμβαίνουν σήμερα. Και όπως λένε και στους Μύθους του Αισώπου, στον μύθο με τίτλο “Ο ρήτορας Δημάδης”, “οίτω και των ανθρώπων αλόγιστοι εισιν, όσοι των μεν αναγκαίων ολιγωρούσι, τα δε προς ηδονήν μάλλον αιρούνται, δηλαδή αλόγιστοι είναι οι άνθρωποι που παραμελούν τα αναγκαία και προτιμούν να ασχολούνται περισσότερο με την ηδονήν.

  2. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΝΓΚ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    http://dialogos.com.cy/blog/g-margaritis-ergo-ton-akrodexion-ke-tou-nato-i-mirasmeni-kipros/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά