ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για μεταφορά 6χρονου παιδιού με εγκεφαλική αιμορραγία σε νοσοκομείο

· Κατοχικά Νέα

Επείγουσα κινητοποίηση για τη διακομιδή 6χρονου παιδιού με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έγινε με τη βοήθεια της αστυνομίας στις 5 το απόγευμα.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν από τη Σίνδο μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 6χρονο από το νοσοκομείο της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησε από την Βέροια το απόγευμα της Τρίτης και μετέφερε διασωληνωμένο και με εγκεφαλική αιμορραγία το ανήλικο παιδί, ενώ από πίσω ακολουθούσαν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο οι γονείς του. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για να συνδράμουν προκειμένου το παιδί να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στο νοσοκομείο.

Περιπολικά και δικυκλιστές της αστυνομίας ξεκίνησαν να ανοίγουν τον δρόμο στο ασθενοφόρο και το συνόδευσαν έως την είσοδο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Παρόλο που η πομπή διέσχισε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και ως εκ τούτου έφτασαν ταχύτατα στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί είχαν ειδοποιηθεί και ήταν σε ετοιμότητα για να παραλάβουν το έκτακτο περιστατικό και το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

proson.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κάγκελα φυλακής, εικόνα αρχείου για είδηση αποφυλάκισηςΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Δομοκό

Διάδρομος νοσοκομείου, εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν δύο γιατροί για θανατηφόρα έκθεση – Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Χαρτονομίσματα ευρώ για πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑΕΛΛΑΔΑ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 65 εκατ. ευρώ σε 64.261 δικαιούχους έως τις 18 Σεπτεμβρίου – Ποιοι πληρώνονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *