ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θερμή παράκληση προς Βενζινοπώλες : Όχι πάνω από μια μέρα απεργία – Υπάρχει λόγος

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Αγαπητοί φίλοι Βενζινάδες.

Ξέρω ότι θέλετε και εσείς να διεκδικήσετε τα δίκια σας, ειδικά τώρα που εισερχόμαστε στην εποχή των μεγαλοεταιρειών. Όμως σας παρακαλώ πολύ. Μια μέρα είναι αρκετή.

Μην εξυπηρετήσετε τα σχέδια κανενός.

Αν τυχόν προχωρήσετε σε συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις να αφήσετε τουλάχιστον ένα πρατήριο καυσίμων ανα δημοτικό διαμέρισμα ή δήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσέξτε οι μέρες είναι περίεργες και δεν ξέρουμε που θα μας βρει το Σ/Κ.

Αν γίνει κανένα κακό και με τους δρόμους κλειστούς και τα μεγάλα αστικά κέντρα ουσιαστικά εγκλωβισμένα θα μιλάμε για μακελειό.

Τουλάχιστον να είναι τα οχήματα φορτωμένα καύσιμα.

 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

17 απαντήσεις στο “Θερμή παράκληση προς Βενζινοπώλες : Όχι πάνω από μια μέρα απεργία – Υπάρχει λόγος”

  1. Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΛΕΒΗΣΕΙ…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ..

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ…
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ΄΄ ΑΝ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ΄΄ ΑΝ ΣΤΑΘΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…ΠΑΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2014
    Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

    ΤΩΡΑ ΤΙ΄΄…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    ΥΓ..ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ
    ΄΄ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΄΄

    • Μικρό καλάθι πάρε Μαριλένα ! Με τον ένα (αποχαύνωση – προπαγάνδα – αποχή)ή με τον άλλο τρόπο(νοθεία εκλογικών αποτελεσμάτων -“οικουμενική” για “το καλό μας” πάντα) τα ίδια προδοτικά άθεα εθνομηδενιστικά φασιστικά λαμόγια θα κυβερνήσουν.Φταίει όμως και ο κόσμος που έχει κολλήσει στα 6 – 7 πρώτα προδοτικά – φασιστικά κόμματα της μνημονιακής συμμορίας (κατα τα άλλα όπως λές είναι δυσαρεστημένος), ενώ έχει την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα σε άλλά 60 – 80 κόμματα ,(μόνο που δεν το κάνει)και Άρα είναι άξιος της τύχης του !

      • ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΟΙ…ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ…Η΄΄ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ…

        ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    • Δεν φοβάμαι τίποτα. Αλλά βλέπω ότι δρομολογούν εξελίξεις. Δυστυχώς δεν έχω πληροφορία διασταυρωμένη οπότε απλά ρίχνω την προειδοποιηση.
      Όταν και ΑΝ το διασταυρώσω τότε όπως πάντα θα το πω ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ.

  2. ζαχαρια απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου(φουλαρετε βενζινη,,σχεδιο αμεσης διαφυγης απο τα αστικα κεντρα) εχεις πληροφορια για κατι μεγαλο(πιθανον με λαθρο) .αν ειναι τοσο μεγαλο οπως το λες φωναξετο δυνατα ,,,

  3. Τα περισσοτερα πρατηρια,ειναι πλεον εταιρικα.Εταιριες σαν τη “Μυρτεα”,”Ερμης”,”Μακραιων”κτλ,δεν πλητονται απο τιποτα.Γιατι να κλεισουν;Αλι στους Ελληνες μικρομεσαιους επιχειρηματιες,που τοσο καιρο δεχονται πιεσεις να παραδωσουν τα πρατηρια τους.Αυτοι πραγματι θα απεργησουν,αλλα δε θα κανουν τη διαφορα,γιατι απλα ειναι λιγοι.Απο καιρο τωρα,ελλειψη καυσιμων,δεν παρατηρειται απο απεργιες πρατηριων,αλλα απο απεργιες βυτιων.Το “ελυσαν” ομως και αυτο απελευθερωνοντας το συγκεκριμενο επαγγελμα και δινοντας το δικαιωμα στις εταιρειες να διατηρουν ιδιοκτητα μεταφορικα οχηματα.Με αυτοι την εννοια,οι αυτοκτονιες των κατεστραμενων βυτιοφορεων και αλλων φορτηγατζηδων,δεν ειναι αυτοχειριες,αλλα ΦΟΝΟΙ! ΖΗΤΩ η αναβιωμενη στις ημερες μας,με τη μορφη των πολυεθνικων,φεουδαρχια.

  4. ΖΑΧΑΡΙΑ.Εχεις καταντηση κουραστικος…τοχεις τερματίσει λεμε… δειξε λιγη ανοχή κατανοηση στον εαυτό σου πριν σε παρατηση.

  5. Τελικά και εγώ έχω Την εντύπωση ότι θα πουληθούν καπιοι στο τέλος είναι τόσο βρώμικο το σύστημά.

  6. Παιδια πια φοβαμαι…..Τι ζωη ειναι αυτη, να ξυπνας παντα με την αμφιβολια, για παν ενδεχομενο…. Ας μας λυπηθει ο Θεος!!

  7. Χίλιες φορές έξω απο την Ε.Ε. και το Νάτο και ας πεινάσω ! Θα έχω όμως την εθνική αξιοπρέπεια μου και την προσωπική μου ελευθερία , χωρίς να έχω την ανάγκη κανενός απατεώνα βρωμοτοκογλύφου να μου κουνάει με περίσσιο μάλιστα θράσος το χέρι ενώ την ίδια στιγμή απεργάζεται την γενοκτονία του λαού μου . Εξάλλου υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια , και μάλιστα “πολύ καλύτερα”.

  8. Εαν δεν υπάρχει συμφέρον μεγάλων… δε θα γίνει τιποτα!
    Εάν υπάρχει συμφέρον… δε θα μας υπολογίζουν αλλα θα μας χρησιμοποιούν!
    Οπότε, είτε γίνει κάτι είτε δε γίνει… δεν είμαστε καταδικασμένοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά