Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:58 - 28/07/2023

Θεωρίες συνωμοσίας.Μήπως τελικά το Κράτος είναι πολύ ικανό;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε αντίθεση με ότι πιστεύει η κοινή γνώμη για το ανίκανο κράτος μια ενδιαφέρουσα θεωρία συνωμοσίας η οποία κυκλοφορεί στα σαλόνια επιφανών συνωμοσιολόγων όπως ο Elon Musk, o Robert Kennedy Jr., ο Joseph Mercola θα μπορούσε να περιγράψει το ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες του ως πολύ αποτελεσματικές.

O Gerard de Villiers επέστρεψε και γράφει

Ας ξεκινήσουμε με τα προφανή. Τουλάχιστο μία Kρατική Yπηρεσία, από τις πολλές που εμπλέονται στα συμβάντα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και τα οποία διατηρούν την οξυδερκή κοινή γνώμη υπό την επήρεια του Δόγματος του ΣΟΚ επέδειξε απίστευτα αντανακλαστικά.

Αυτή η Kρατική Yπηρεσία είναι η ΕΡΤ. Ναι η ΕΡΤ. Oύτε το Mega, ούτε ο ΣΚΑΙ, ούτο το OPEN, oύτε η Ζougla ή το protothema.

Η ΕΡΤ λοιπόν είχε τουλάχιστο 3 τεράστιες επιτυχίες. Τρία εντυπωσιακά ραντεβού με την ιστορία λες και ο σεναριογράφος της ιστορίας τηλεφωνούσε στον αρχισυντάκτη βάρδιας να στείλει τα συνεργεία τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ας ξεκινήσουμε με το πιο πρόσφατο. Αυτό είναι η έκρηξη στη Νέα Αγχίαλο. Μία εντυπωσιακή έκρηξη η οποία θα παίξει στα ίδια διεθνή ΜΜΕ που προπαγάνδιζαν το επίσημο αφήγημα της COVID-19 και των ασφαλών και αποτελεσμαστικών εμβολίων.

Η ΕΡΤ με τη νέα Αγχίαλο έκανε τα 3 στα 3.

Είχε προηγηθεί, μόλις λίγα 24ωρα πριν, μια ακόμη αποκλειστικότητα της Kρατικής Yπηρεσίας που ακούει στο όνομα EΡΤ.

Κατέγραψε τη πτώση του Canadair και σχεδόν σε ζωντανή μετάδοση τον θάνατο των δύο χειριστών.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το video-ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βαγγέλη Μητρούσια ο οποίος βρέθηκε από το πρώτο λεπτό στο σημείο της περίτεχνης σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η Κρατική Υπηρεσία της ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο που αποκαλύπτει τη στιγμή της σύγκρουσης. Φαίνεται μία πολύ έντονη λάμψη, που συνοδεύτηκε από την έκρηξη ανάμεσα στις δύο αμαξοστοιχίες κι ύστερα εστίες φωτιάς, νεκροί και τραυματίες παντού-αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. Τα τρένα βρεθήκαν στην ίδια γραμμή την ώρα που η επιβατική αμαξοστοιχία εκτιμάται ότι κινούνταν με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων για 25 ολόκληρα χιλιόμετρα χωρίς να γνωρίζει ο μηχανοδηγός ότι από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν τρένο.

Για τους θεωρητικούς συνωμοσίας όμως το video που ακολουθεί με το πρόσωπο του καθηγητή-προφήτη Σωτήρη Τσιόδρα που έμοιαζε να είχε βγει από πλύσιμο με χλωρίνη είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Δεν γνωρίζουμε εάν το αρχικό ρεπορτάζ ήταν επίσης της ΕΡΤ- γιατί παίχθηκε σε διάφορα κανάλια- αλλά εδώ εμφανίζεται ο κ. Τσιόδρας λίγο πριν την εκτόξευση του εργαστηριακού ιού COVID-19 (όπως τον χαρακτήρισε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffey Sachs) κατά της ανθρωπότητας να προβλέπει την planδημία που θα ακολουθούσε. Ο προφήτης κ. Τσιόδρας ήταν παρόν και στην γρίπη του 2009-2010 στον ιό της οποίας επιφανείς επιστήμονες είχαν διακρίνει και τότε εργαστηριακά χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσιόδρας είναι επίσης και δημόσιος υπάλληλος μια και εργάζεται σε κρατικό νοσοκομείο. Ως δημόσιος υπάλληλος θα λάβει την αύξηση που δίνει η κυβέρνηση στους δημοσίους υπαλλήλους της οι οποίοι κατάκοποι από την τηλεργασία την δικαιούνται όσο κανείς μια και οι υπάλληλοι του κράτους είναι απαραίτητοι για την οικοδόμηση ενός κράτους αλά Κίνα. Σημειώνουμε ότι στη Κίνα εξαφανίσθηκε ξαφνικά ολόκληρος υπουργός εξωτερικών της χώρας αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του.

Ο κρατικός υπάλληλος Τσιόδρας μάλιστα όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας έσπευσε μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ο διάτρητος ΠΟΥ να χαρακτηρίσει την ασθένεια πανδημία να συντάξει μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού COVID-19. H μελέτη του Έλληνα κρατικού υπαλλήλου Τσιόδρα βρέθηκε ανάμεσα στις 8 παραπομπές της επιστολής στο The Lancet με την οποία ο διαβόητος Peter Daszak σε συνεργασία με τον Tony Fauci έσπευδαν να εξοβελίσουν κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού.

Με την ίδια σιγουριά ο κρατικός υπάλληλος Τσιόδρας μας μίλησε για τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19 ενώ χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά στην αιωνιότητα.

Στα παραπάνω γεγονότα ο θάνατος των ανθρώπων, των ζώων και της φύσης είναι το αποτέλεσμα ενώ βρωμάει ότι είναι και το ζητούμενο.

Στη συγκεκριμένη αποστολή το κράτος αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικό ενώ οι Υπηρεσίες του, όπως η EΡΤ, καταγράφoυν τρομακτικές αποκλειστικότητες.

New York Post> 10 λόγοι που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η COVID-19 προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan

Oι μυστηριώδεις θάνατοι και εξαφανίσεις των Κινέζων επιστημόνων

Σήμερα, οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η COVID-19 δεν διέρρευσε από εργαστήριο της Wuhan στην Κίνα είναι οι σκληροπυρηνικοί που έχουν αυτοκόλλητα προφυλακτήρα με το σηματάκι «Ι Love Fauci».

Από τον Marty Makary/New York Post

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα: Η πανδημία ήταν αποτέλεσμα ανεύθυνης επιστήμης.

Εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους αυτό είναι αληθινό:

1. Η «αυτοκτονία» συνεργάτη του εργαστηρίου ιολογίας της Wuhan, Dr Yusen

Ένας Κινέζος επιστήμονας σε θέση κλειδί που συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, ο Dr Zhou Yusen, κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 στις 24 Φεβρουαρίου του 2020, σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας The Australian.

Η πρώιμη χρονική στιγμή της κατάθεσής της αίτησης προκαλεί ανησυχίες ότι το ανώνυμο εμβόλιο βρισκόταν σε ανάπτυξη μήνες πριν δημοσιοποιηθεί η πανδημία της COVID-19.

Ωστόσο, λιγότερο από τρεις μήνες μετά την κατάθεση της πατέντας του, ο Dr Yusen πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέθανε «πέφτοντας από την οροφή» του εργαστηρίου της Γουχάν.

[Διαβάστε ΕΔΩ για το πως ο Zhou Yusen έπεσε από την οροφή-δείτε και φωτογραφίες του]

2. Οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο της Γουχάν ήταν οι πρώτοι ασθενείς με COVID

Σε μια συνέντευξη τον Απρίλιο του 2020, είπα στο Fox News ότι ένας μολυσμένος εργαζόμενος στο εργαστήριο της Γουχάν ήταν πιθανότατα ο ασθενής μηδέν της πανδημίας. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (ΝIH) των ΗΠΑ το χαρακτήρισαν θεωρία συνωμοσίας και το Facebook και η Google λογόκριναν την είδηση, χαρακτηρίζοντάς την παραπληροφόρηση.

Νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν αυτόν τον μήνα επιβεβαιώνουν ότι αυτό που είχα πει ήταν αλήθεια και προσδιόριζε τους πρώτους μολυσμένους εργαζόμενους στο εργαστήριο ονομαστικά.

3. Το εργαστήριο ιολογίας είχε ένα λεπτομερές σχέδιο

Ένα χρόνο πριν από την εμφάνιση της COVID-19, επιστήμονες στο εργαστήριο της Γουχάν υπέβαλαν ένα λεπτομερές ερευνητικό σχέδιο στην Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας των ΗΠΑ για τη δημιουργία ενός κορωνοϊού Φρανκενστάιν. Οι ιολόγοι αναφέρθηκαν στην προκαταρκτική τους έρευνα που έδειχνε ότι ήταν σε θέση να το κάνουν.

Πρότειναν να δημιουργηθεί ένα γονίδιο διάσπασης της φουρίνης σε κορωνοϊούς που μοιάζουν με τον SARS για να καταφέρει ο ιός να μολύνει κύτταρα θηλαστικών. Αυτή είναι ακριβώς η γενετική σύνθεση της COVID-19 και είναι αυτό που την κάνει τόσο θανατηφόρα.

Το κίνητρό τους μπορεί να είχε σχέση με τη βιοάμυνα, αλλά πιθανότατα βασίστηκε στον αρχαίο επιστημονικό μύθο ότι μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόβλεψη μιας μελλοντικής πανδημίας ή να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο πριν εμφανιστεί μια πανδημία, χωρίς, ωστόσο, κανένα από τα δύο να έχει συμβεί ποτέ.

Οι ερευνητές υπέβαλαν επίσης προτάσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά ο υπουργός Tony Blinken έχει αρνηθεί πολλά αιτήματα προκειμένου να δημοσιοποιηθούν αυτές οι αιτήσεις για επιχορηγήσεις.

4. Η Κίνα κατέστρεψε όλα τα αρχεία από το εργαστήριο

Η τήρηση ενός εργαστηριακού βιβλίου για την καταγραφή όλων των πειραμάτων είναι μια τυπική και παγκοσμίως αποδεκτή σύμβαση στην επιστήμη. Αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι δεν υπάρχουν εργαστηριακά αρχεία για τα βασικά πειράματα κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο της Γουχάν. Επίσης δεν υπάρχουν δείγματα από την πηγή.

Οι ερευνητές που πειραματίζονται σε ιούς, ωστόσο, αναφέρουν συστηματικά αυτές τις γενετικές αλληλουχίες σε ένα διεθνές μητρώο ιών που στεγάζεται από το αμερικανικό NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας).

Οι ερευνητές του εργαστηρίου της Γουχάν είχαν αναφέρει αλληλουχίες ιών στο μητρώο του NIH, αλλά στη συνέχεια κάλεσαν τον Ιούνιο του 2020 για να ζητήσουν τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών. Το NIH τίμησε το αίτημα των Κινέζων και διέγραψε αμέσως τις ακολουθίες ιών στο μητρώο του.

5. Κορυφαίοι ιολόγοι είχαν πει στον Dr Anthony Fauci ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, ένας πανικόβλητος Dr Fauci κάλεσε μια έκτακτη συνάντηση κορυφαίων ειδικών ιολογίας προκειμένου να μιλήσουν για την προέλευση της COVID-19. Τρεις από αυτούς του είπαν ότι πίστευαν πως ο ιός προήλθε από εργαστήριο.

Ο Dr Robert Garry του Πανεπιστημίου Τούλαν είπε συγκεκριμένα στον Fauci, «Απλά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να συμβεί αυτό στη φύση.

Φυσικά, στο εργαστήριο θα ήταν εύκολο να δημιουργήσει κάποιος το τέλειο ένθετο 12 βάσεων που ζητείται».

6. Ο Fauci ήταν ενορχηστρωτής της Θεωρίας της Φυσικής Προέλευσης του ιού

Στο τέλος της έκτακτης συνάντησης του Fauci με ιολόγους τον Ιανουάριο του 2020, επιτεύχθηκε συναίνεση ως προς το «1) μην γράψετε καθόλου εργασίες και 2) Εάν γράψετε, μην αναφέρετε την εργαστηριακή προέλευση, καθώς αυτό απλά θα προσθέσει “καύσιμο” στους συνωμοσιολόγους».

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ορισμένοι από τους ίδιους ιολόγους που εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η COVID προήλθε από εργαστήριο συνέγραψαν ένα προπαγανδιστικό άρθρο στο περιοδικό Nature Medicine, το οποίο συμπέρανε με έμφαση ότι η COVID «δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα». Ο κύριος συγγραφέας ανέφερε στη συνοδευτική επιστολή ότι το άρθρο έγινε με την «προτροπή» των Dr Fauci και Francis Collins, τότε επικεφαλής του NIH.

Μέχρι τις 16 Απριλίου 2020, ένας απογοητευμένος Dr Collins έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Fauci σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, αναφέροντας, «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει το NIH προκειμένου να βοηθήσει στην καταστολή αυτής της πολύ καταστροφικής συνωμοσίας». Ο Fauci απάντησε: «Δεν θα έκανα τίποτα για αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι ένα “γυαλιστερό” αντικείμενο που θα φύγει με τον καιρό».

7. Η Κίνα συνέλαβε τους πρώτους γιατρούς που θεράπευσαν την COVID

Η κινεζική κυβέρνηση συνέλαβε αμέσως τους πρώτους γιατρούς στο νοσοκομείο της Γουχάν που θεράπευσαν την COVID.

Ο Dr Li Wenliang είναι πιθανότατα ο γιατρός που φρόντισε τους πρώτους μολυσμένους εργαζόμενους στο εργαστήριο.

Ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο στο WeChat, τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικών μέσων στην Κίνα.

Τρεις μέρες αργότερα, η αστυνομία εμφανίστηκε και συνέλαβε τον ίδιο και άλλους οκτώ.

Ο Li αναγκάστηκε να υπογράψει μια ομολογία ότι «έκανε ψευδή σχόλια». Η ομολογία έγραφε: «Σας προειδοποιούμε επίσημα: Εάν συνεχίσετε να είστε πεισματάρηδες, με τόση αυθάδεια, και συνεχίσετε αυτή την παράνομη δραστηριότητα, θα οδηγηθείτε στη δικαιοσύνη —καταλαβαίνετε;». Ο Li απάντησε γραπτώς: «Ναι, το καταλαβαίνω».

Αμέσως μετά, ο Li προσβλήθηκε από την COVID και πέθανε. Ήταν ένας υγιής 34χρονος με προφίλ κινδύνου κοντά στο μηδέν. Είναι επίσης περίεργο ότι υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές για τον θάνατό του στην κινεζική κρατική τηλεόραση.

Η Dr Ai Fen, στενή φίλη του Li, ανέφερε δημοσίως το περιστατικό και συνέχισε να προειδοποιεί τον κόσμο. Ήταν η διευθύντρια του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο κεντρικό νοσοκομείο της Γουχάν. Δημοσίευσε επίσης προειδοποιήσεις και αργότερα επιπλήχθηκε από τις αρχές. Έδωσε μια συνέντευξη σε κινέζικο περιοδικό σαν να μη συνέβη τίποτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε για κάποιες εβδομάδες.

8. Μια διαρροή εργαστηρίου προκάλεσε την κινεζική επιδημία γρίπης του 1977

Υπάρχει προηγούμενο εργαστηριακής διαρροής. Το 1977, υπήρξε μια επιδημία στην Κίνα ενός στελέχους γρίπης H1N1 που είχε τον ίδιο γενετικό κώδικα με ένα στέλεχος γρίπης 20 ετών πριν. Η επιδημία μετατράπηκε κατόπιν σε πανδημία.

Ωστόσο, οι ιοί της γρίπης είναι γενετικά εύθραυστοι από τη φύση τους, καθιστώντας αδύνατο ένα στέλεχος να διαρκέσει πάνω από 20 χρόνια εκτός εργαστηρίου. Λίγο πριν από την πανδημία του 1977, η κινεζική κυβέρνηση έκανε εμβολιασμούς σε νεοσύλλεκτους στρατιώτες με μια μυστηριώδη ουσία. Ένας διάσημος Κινέζος γιατρός είχε παραδεχτεί στη συνέχεια «την ανάπτυξη αυτού του ιού του 1977 [ως] αποτέλεσμα δοκιμών εμβολίων». Υπολογίζεται ότι 700.000 άνθρωποι πέθαναν από το στέλεχος της γρίπης εκείνη τη χρονιά.

9. Το εργαστήριο της Wuhan απέχει 5 μίλια από το παγκόσμιο επίκεντρο της πανδημίας

Ένα από τα μοναδικά εργαστήρια στον κόσμο που χειρίζονται τους κορωνοϊούς είναι ακριβώς δίπλα στο σημείο που εντοπίστηκαν οι απαρχές της πανδημίας. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Για το γεγονός κατηγορήθηκε η υγρή αγορά της πόλης, αλλά οι δοκιμές που έγιναν σε ζώα που πουλούνταν εκεί δεν αποκάλυψαν κάποια συγκεκριμένη ζωική πηγή της πανδημίας.

10. Οι συνθήκες στο εργαστήριο της Wuhan ήταν άθλιες

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν ισχυρίζεται ότι είναι ένα εργαστήριο Βιοασφάλειας Επιπέδου 4, με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Όμως, το 2018, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Πεκίνο έκανε το ασυνήθιστο βήμα στέλνοντας επανειλημμένα επιστημονικούς διπλωμάτες των ΗΠΑ στο εργαστήριο της Γουχάν. Εκείνοι βρήκαν ότι το εργαστήριο λειτουργούσε στο Επίπεδο 2, στην καλύτερη περίπτωση.

Σύμφωνα με τα λόγια του Αμερικανού ιολόγου Dr Richard Ebright, οι συνθήκες βιοασφάλειας ήταν συγκρίσιμες με αυτές ενός οδοντιατρείου στις ΗΠΑ. Και όποιος έχει εργαστεί σε εργαστήριο, όπως εγώ, θα σας πει ότι στα περισσότερα, τα ατυχήματα μπορεί να είναι πολύ συνηθισμένα.

Συμπέρασμα

Ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ John Ratcliffe, ο οποίος είχε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες κατά την έξαρση της COVID-19, ανέφερε ότι «η ενημερωμένη αξιολόγησή μου ως άτομο με σημαντική πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες της κυβέρνησής μας… ήταν και συνεχίζει να είναι ότι μια διαρροή εργαστηρίου είναι η μόνη εξήγηση που υποστηρίζεται αξιόπιστα από τη νοημοσύνη μας, την επιστήμη και την κοινή λογική».

Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Αλλά η υποβάθμισή τους έχει γίνει πολιτικό πανό για πολλούς Δημοκρατικούς. Η προέλευση της COVID αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη περίπτωση ευθύνης στην ιστορία του κόσμου. Οι άνθρωποι εύλογα θέλουν το κλείσιμο της υπόθεσης μετά από την τεράστια κοινωνική βλάβη που προκάλεσε.

Ήρθε η ώρα για τις ΗΠΑ να αποτελέσουν έναν διεθνή ηγέτη στην έκκληση για μια συνθήκη που θα απαγορεύει κάθε επικίνδυνη έρευνα κέρδους-λειτουργίας χρησιμοποιώντας τις αρχές που τέθηκαν σε μια έκθεση των Εθνικών Ακαδημιών Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής του 2016 και η οποία έθετε τα πρότυπα για την έρευνα των ιών.

Η έκθεση προσδιορίζει επτά τύπους έρευνας παθογόνων που δεν πρέπει ποτέ να πραγματοποιηθούν δεδομένου του κινδύνου για την ανθρωπότητα. Οι τύποι του πειράματος έγιναν γνωστοί ως «τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα». Το εργαστήριο της Γουχάν διέπραττε κάποια από αυτά.

Μόλις διαβάσατε μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ηρακλής 07/28/2023 @ 8:14 ΜΜ

    Το Κράτος είναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ !! … στο να μας εξολοθρευει αργά και ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ, ή και ακαριαία

  2. Ηρακλής 07/28/2023 @ 8:18 ΜΜ

    σχετικα με τον χορευοντας πατούλιο …. τους χρειάζεται εκεί ενας με ενα ούζι (*-ζο) και να κανει το πατωμα κόκκινο …
    (δεν λέει το ασπρο – μαυρο τυπου σκακιέρα)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*