Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:46 - 16/01/2022

Θεόπνευστα τα 1.000.000 που πήρε κάθε μητρόπολη;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα λεωφορείο λέει πεθαίνει από τον ιό κάθε μέρα. Έτσι έκλεισαν και κατέστρεψαν τα πάντα. Νόμους, οικονομίες, ανθρώπινες σχέσεις και ποιος ξέρει ίσως και την υγεία των ανθρώπων.

Αυτά που δεν θα πουν οι τηλε -ειδικοι και οι τηλε – μαϊντανοί είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες πριν την πανδημία, έτσι για σύγκριση, πέθαινε ένα παιδί παγκοσμίως από έλλειψη τροφής κάθε τρία δευτερόλεπτα.

Ειδικότερα : << Η πείνα ευθύνεται σχεδόν για τους μισούς από τους θανάτους παιδιών στην ήπειρο, προειδοποίησε ένα think tank που εδρεύει στην Αντίς Αμπέμπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian. Σε μια επείγουσα έκκλησή της για τη λήψη μέτρων μια έρευνα του Αφρικανικού Φόρουμ για την Πολιτική σχετικά με τα Παιδιά αναφέρει ότι σχεδόν 60 εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική δεν έχουν επαρκείς ποσότητες τροφίμων παρά την οικονομική ανάπτυξη που γνωρίζει η ήπειρος τα τελευταία χρόνια… Ένα παιδί πεθαίνει κάθε τρία δευτερόλεπτα σε όλον τον κόσμο εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων , δηλαδή 10.000 παιδιά καθημερινά… https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr/kosmos/story/179653/oi-misoi-thanatoi-paidion-stin-afriki-prokaloyntai-apo-tin-peina/amp >>

Και αυτά για μία μόνο αιτία θανάτου που ακόμα και ο πιο άσχετος και αδαής θα μπορούσε να βάλει ένα χέρι βοηθείας.

Προς κάθε ειδικό μαϊντανό δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πτυχίο επιστήμης για να βοηθήσεις ένα τέτοιο σκοπό. Δεν χρειάζονται γνώσεις. Χρειάζεται μόνο ανθρωπιά.

Από την άλλη ενα εκατομμύριο, λέει ένας ιερέας, πήρε κάθε μητρόπολη στο πρώτο κλείσιμο. Αν είσαι από αυτούς που δεν το περίμενες να σε πληροφορήσω πως το λέει στη παλιοδιαθηκη.

<<ΗΣΑΪΑΣ 61:6 Εσείς όμως θα ονομαστείτε του Κυρίου ιερείς· θα σας αποκαλούνε λειτουργούς του Θεού μας. Τα πλούτη θ’ απολαύσετε των εθνών και με τη δόξα τους θα στολιστείτε.>>

Να ένας ακόμα λόγος που η παλιοδιαθηκη είναι τόσο σημαντική και ιερή για την εξουσία. Πώς αλλιώς θα δικαιολογηθεί η ανομία τους;

Αν νομίζατε ότι τώρα γίνονται αυτά ψάξτε λίγο για την περιουσία της εκκλησίας. Μόνο της Ελλάδας για αρχή.

<<Μια παλαιότερη καταγραφή, που βασίζεται σε στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέφερε ότι η συνολική έκταση της εκκλησιαστικής περιουσίας αγγίζει τα 1,3 εκατ. στρέμματα πανελλαδικά. Από αυτά, 732.000 είναι βοσκοτόπια, περίπου 367.000 δασικές εκτάσεις ενώ 189.000 είναι γεωργικές… Οι εκτάσεις της εκκλησιαστικής περιουσίας Στην Αττική, όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» η εκκλησιαστική περιουσία εκτιμάται στα 60.930 στρέμματα γης –μεταξύ των οποίων 33.860 στρέμματα δάσους, 6.500 δασικής έκτασης και 20.570 στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων. Θεσσαλία: 90.000 στρέμματα στον νομό Τρικάλων, μεταξύ των οποίων 17.000 στρέμματα στα ορεινά του δήμου Πύλης. Μαγνησία: 40.000 στρέμματα, μεταξύ των οποίων 32.000 στρέμματα δάσους. Στερεά Ελλάδα: 50.000 στρέμματα στις πλαγιές του Παρνασσού, 60.000 δάσους και χορτολιβαδικών εκτάσεων στη λίμνη Σπαθαρίου στο Μαντούδι, στην περιοχή Ηλίων και Κύμης Εύβοιας. Κρήτη: Η Εκκλησία διεκδικεί 60.000 στρέμματα στον Ψηλορείτη Ζάκυνθος: Η Εκκλησία διεκδικεί περί τα 10.000 κοντά στο Ναυάγιο. Μακεδονία: 83.300 στρέμματα δάσους και 8.900 δασικής έκτασης, 2.300 χορτολιβαδικής έκτασης. Πελοπόννησος: 15.000 στρέμματα στο Μετόχι Θερμησίας. 23.400 στην Αχαΐα, 7.000 στην Ηλεία, 36.000 στη Κορινθία, 8.210 στη Λακωνία και 6.960 στην Αρκαδία. Τα «ιερά» φιλέτα • 1.200 στρέμματα στη Φασκομηλιά, στη Βάρκιζα • Οικόπεδο 3.047,06 τ.μ, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. • 3.500 στρέμματα στη Μονή Πεντέλης • Μεγάλη έκταση στο Σχιστό • 83 στρέμματα που βρίσκονται στον Αστέρα Βουλιαγμένης • Οικόπεδο στην οδό Δεινοκράτους έκτασης 11,5 στρεμμάτων https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr/ellada/story/154371/h-aktinografia-tis-ekklisiastikis-perioysias/amp >>

Να γιατί η παλιοδιαθηκη είναι με κανόνα ιερή και θεόπνευστη για να μπορούν “θεόπνευστα” οι ονομαζόμενοι ιερείς να παίρνουν τα πλούτη των εθνών.

Φαντάζουν τα συσσίτια και οι δωρεές, σε σχέση με τη πραγματική δύναμη του ιερατείου, όπως οι δωρεές ορισμένων που ενώ έχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έσοδα ετησίως δίνουν μερικές χιλιάδες, μετά προβολής σε ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έτσι δείχνουν τάχα πως είναι ηθικοί και σωστοί.

Όμως αδιαβαστοι είναι : ” Ματθ. 6,1 Προσέχετε να μην κάνετε την ελεημοσύνην σας εμπρός στα μάτια των ανθρώπων, για να σας δουν και να σας θαυμάσουν και να σας επαινέσουν· διότι έτσι δεν έχετε κανένα μισθό από τον Πατέρα σας τον επουράνιον. ”

Η φωτογραφία αφιερωμένη στους μπολιαριδες… Τώρα σε έχουν στα όπα όπα μέχρι να καθιερωθεί αυτό που φέρνουν…Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*