Θέλεις να τους δεις να τρέχουν σαν τα ποντίκια…

Stranger11

Θέλεις να τους δεις να τρέχουν σαν τα ποντίκια…

Θα είμαι συνοπτικός γρήγορος ξεκάθαρος…

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχει βγει ο κανόνας, η παράγραφος και δεν το λέω νόμο.. γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ….η οποία αναγκάζει τους επιχειρηματίες να βάζουν την μισθοδοσία σου μέσα στην τράπεζα και από κει να γίνεται η πληρωμή σου..

Επειδή όμως αν υπάρχει νόμος η παραγραφος η απλά ένα κόλπο….εσενα δεν σε αγγιζει γιατι .. οι τράπεζες είναι ιδιωτικές εταιρείες… κοινώς επιχειρήσεις ..και ο καθένας από εμας έχει το δικαίωμα να μην θέλει να συνεργαστεί με μία συγκεκριμένη επιχείρηση !

Δηλαδή με πιο απλά λόγια όλοι μας σήμερα μπορούμε να ζητήσουμε από την κυβέρνηση από το κράτος με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα μας, με βάση τα δικαιώματα περί ελευθερίας μας, ότι εμείς δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις… ιδίως τώρα που μάθαμε και είναι παντού ξεκάθαρο ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν εγκληματικό χαρακτήρα .


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρα λοιπόν έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από το κράτος να δημιουργήσει έναν φορέα ο οποίος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τη μορφή επιχείρησης που έχει μια τράπεζα λόγω του παρελθόντος που μας έφερε μέχρι εδώ και αυτός ο κρατικός φορέας να είναι το μέσο το οποίο θα μας δίνει τη μισθοδοσία μας η θα δημιουργει την συναλλαγη μεταξυ μας !

Για να του εξηγήσω λιγάκι να το καταλάβετε καλα… εσείς αλλά και οι εργοδότες σας, οι επιχειρηματίες και όλοι όσοι θέλουμε αύριο κιόλας να τους κάνουμε να τρέχουν σαν τα ποντίκια .

Η νέα παγκόσμια τάξη. οι προύχοντες επικυρίαρχοι τραπεζίτες με το παγκόσμιο πραξικόπημα που έχουν κάνει θέλουν να ελέγξουν τις χώρες κράτη μέσα απ’ τη διαδικασία της συναλλαγής και του ελέγχου της ρευστότητας,θέλοντας βέβαια να φέρουν και την διαδικασία της αχρηματης κοινωνίας ώστε να φθασουμε στα απόλυτα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης ξεβρακωτοι απο αμυνες και ελευθεριες!

Από την άλλη θεωρητικά εσύ που είσαι το τελευταίο πιόνι, κρίκος που σέρνει αυτή την τεράστιά βαριά αλυσίδα θεωρείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα …και όμως μπορεις να κάνεις φτανει να το κάνεις τώρα αμέσως ,τώρα γιατί όσο αφήνουμε να περνάνε νόμοι οι οποίοι δεν τους παίρνουμε χαμπάρι τόσο πιο πολύ στην πορτα της ελευθερίας μας σφηνώνουν σανίδες με βαριά καρφια .

Έχεις το απόλυτο δικαίωμα, αναφαίρετο δικαίωμα να μην θέλεις να συνεργαστείς με μια επιχείρηση ιδιωτική ,οι λογοι που μπορείς να αναφέρεις στον εισαγγελέα είναι όσοι θέλεις ,λόγοι ευθιξίας ,λογοι ηθικης, λόγοι ψυχολογικής βίας, λόγοι λόγοι λόγοι…ακομα και το συνταγμα μετο αρθρο 120!

Άρα κάνοντας ένα χαρτί που θα λες ότι εγώ δεν θέλω να ξανασυνεργαστω με ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες θεωρώ ότι είναι παράνομες και εγκληματικές δεν μπορεί κανείς μα κανείς να σε βάλει να το κάνεις με το ζόρι .

Επειδή όμως θα πεις ότι εάν δεν το κάνεις πως θα έχεις τον μισθό σου θυμήσου ότι την ίδια στιγμή που το δηλώνεις αυτό γιατί είναι το αναφαίρετο δικαίωμα σου βάζεις το κράτος στην θέση του υπαίτιου να λύσει το πρόβλημα και ζητάς άμεση λύση απ’ τον κρατικό φορέα πάνω στο δικαίωμα σου …Δηλαδή είναι πρόβλημα του Κράτους να σου βρει τον τρόπο να έχεις όλα τα δικαιώματα σου και ταυτόχρονα να έχεις τον τρόπο να συναλλάσσεσαι με έναν κρατικό φορέα άμεσα!!!

Κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να σου επιβάλει ότι ντε και καλά θα πρέπει οι τράπεζες να έχουν τα στοιχεία σου ,η να έχεις λογαριασμό σε τράπεζες γιατί οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις …αν αυτή τη στιγμή εσύ επιλέξεις να πεις ότι εγώ από σήμερα θέλω να σβηστό από όλα τα αρχεία των τραπεζών …δεν θέλω να έχω καμία σχέση με καμία τράπεζα…. τότε μπορείς και να σηκώσεις και όλα σου τα χρήματα απο τις τράπεζες τα οποία στα εχει δέσμευση με τη μέθοδο του capital control παράνομα …

Αυτή τη στιγμή δε σας μιλάω για ενα bank run αυτό το λέγαμε παλιά και μακάρι να το ‘χαμε κάνει …θεωρώ όμως ότι περνώντας τα χρόνια έχουμε πολύ περισσότερη εμπειρία και έχουμε δει πιο ξεκάθαρα ποιο είναι το θηρίο και ποια τα σχέδια του …τώρα λοιπόν όταν μιλάω ότι όλοι μπορούμε να πάρουμε από μέσα τα χρήματα μας και να μην έχουμε πια capital control νομίζω οτι θα έχουμε μεγαλύτερη απήχηση στην πράξη και στο έργο …

Κοινώς είναι ένα bank run με μία άλλη μορφή μάλλον ένα bank run τιμωρία μας το οποίο έρχεται από το παρελθόν να μας πει …εισασταν ανόητοι και δεν χρησιμοποίησατε τη δύναμη σας τότε.. τώρα κάντε το για να μπορέσετε να Προφυλαχθείτε !!

Αν θέλεις λοιπόν η τράπεζα να μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάζει χέρι σε ότι έχεις μέσα πάνω τα 1500 € το μήνα ..για να πληρώσεις τα κατοχικά έξοδα των επικυρίαρχων και κατακτητών της χώρας σου μην κάνεις τίποτα ….Παρεμεινε να εισαι ενας ραγιάς και πλήρωνε τους κατακτητές σου και συνεργά σου με τις κατοχικές δυνάμεις!

Αν όμως εχεις ξυπνήσει σου το λέω ότι μπορείς… πήγαινε αύριο στον εισαγγελέα και πες του οτι εγώ δεν θέλω να έχω σχέση με καμία ιδιωτική εταιρεία η οποία έχει τη μορφή που έχουν σήμερα οι τράπεζες ,δεν θέλω να έχω σχέση με τον Τόκο, δεν θέλω να έχω σχέση με ηλεκτρονικές κάρτες.. είναι απόλυτο δικαίωμά σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα των νομων περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων σου.. πάρε ενα χαρτί συμπλήρωσε όλα όσα δεν θες… χτύπα τους αλύπητα και πάρτους όλα τα χρήματα που έχεις μέσα δεσμευμενα παρανομα.!

Πριν κλείσω θα αναφέρω ακόμα μια σκεψη που έχουν πολλοί συνάνθρωποι μας και μου την έστειλαν με εμαιλ…

Αναρωτηθείτε..τι μας κάνουν τόσο καιρό οι κυβερνήσεις ; Μα κοροϊδεύουν..μας τρολαρουν κανονικά!

Τι θέλουν τωρα ηλεκτρονική δήλωση πόθεν έσχες; Ε γιατί να μην τους τρολαρουμε όλοι μαζί ; ..Γιατί να μην δηλώσουμε ότι έχουμε ο καθένας από ένα τάνκερ χρυσό; Να δεις για πότε το σύστημα κατεβαίνει!

Μην ξεχνάς προ θες σου έγραψα ότι στην ηλεκτρονική δήλωση όποιος κάνει θα πρέπει να δηλώσει σαν ιδιοκτησία όλη την χώρα …ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ….ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ … ΣΠΑΣΤΕ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !

ΑΑ…μου έρχονται συνέχεια όταν φουντώνω..ανεργία; ..ένα μισή εκατομμύριο άνεργοι ; ..Σε ένα οικονομικό πόλεμο όπου η χώρα πια ανήκει στους δανειστές; Η χώρα που δεν είναι πια σε ελληνικά χέρια ; Για να θυμηθώ ..αυτή η κατακτημένη πια χώρα και οχι η ΕΛΛΑΔΑ μου ..δεν έχει υποδομές;

Αν οι υποδομές γκρεμιστούν δεν θα χρειαστούν χέρια να τις ανοικοδομήσουν;

Ποια ανεργία λοιπόν…σε έναν πόλεμο πρέπει ..είναι καθήκον να αντισταθείς και να κάνεις την Ζωή τους εχθρού κόλαση…!

Ο Γοργοπόταμος δεν είναι μια από τις στιγμές τις ιστορίας που η κρεατομαζα μας έμαθε να είμαστε περήφανοι; Υποδομή ενός Κράτους δεν ήταν και η γέφυρα ;

Δηλαδή μόνο οι επικυρίαρχοι θα έχουν το δικαίωμα στις οικονομικές τους φούσκες να δημιουργούν καταστροφή και ανοικοδομηση με τους πολέμους τους;

Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα αυτό ; Γιατί;

Το παρόν άρθρο .. πολιτισμε της χεστρας δεν είναι παραπεμπτικό σε πράξεις ..ούτε ωθεί κανέναν στο να κάνει πράξεις με οποιοδήποτε τρόπο …απλά ενημερώνει για ξεχασμένες αξίες …για ένα είδος τρόπου σκέψης … για ουσίες γκρεμισμένες μπροστά σε ένα αόρατο οικοδόμημα που όλοι υπηρετούμε…αλλά επί της ουσίας ..σεβόμαστε όλοι τα όρια του άλλου..και τίποτα άλλο! Σεβόμαστε τους νόμους επειδή εμείς είμαστε οι μπάτσοι στο μπαχτσισι που μας έδωσαν οι αφενταδες μας ….σκλάβοι με μισθό… γονυπετεις με υφος καρδινάλιου !

Stranger

Loading...

15 thoughts on “Θέλεις να τους δεις να τρέχουν σαν τα ποντίκια…

 1. Ανώνυμος says:

  Λοιπόν είπαμε οτι αφου μας τρολαρουν μέχρι να μας τελειώσουν …. Θα πρεπει να κάνουμε και εμεις το ίδιο..,, δηλαδη θέλουν περιουσιολόγιο ;; Θα το έχουν …. Να τους διαλύσουμε το taxis …. Να γράψουμε οτι ναναι π.χ. Εχω 10.000.000€ στο σπιτι μου 100 ράβδους χρυσού ,ρουμπίνια,διαμάντια πίνακες Πικασο ΒΑν Κονγκ κτλ
  Να βαρεσει το συστημα τελικές να μην ξέρει τι του γίνεται .,,, ειδικά όσοι ειναι άνεργοι να βάλουν οτι ναναι…. Να δουμε μετα τι θα κάνουν θα έρθουν σπίτια μας;;; Αυτο θελουμε να δουμε έχουν κότσια να έρθουν σπίτια μας….;;;; Εκει θα τους εχουμε δωράκι κιντερ έκπληξη…..

  9

 2. ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ says:

  Καλά τα λές. Ποιός όμως θα ξεκινήσει πρώτος?. Υπάρχουν ομάδες να συγκροτηθούν για κάτι τέτοιο?. Στον πόλεμο υπήρχε αντιστασιακή οργάνωση. Τώρα δεν φαίνεται πουθενά φως. Οσο για τις “αντισυστημικές” ενέργειες είναι το μόνο ίσως οπ λο που μας έχει απομείνει, πέραν της Προσευχής μας που ειναι μεταφυσικό θέμα. Πιστεύω οτι ο Θεός βλέπει την τεράστια αδικία που βιώνουμε και θα φέρει την λύση, μέσα από εμας, στον δικό Του χρόνο. Ισως η μικρότερη ή μεγαλύτερη αυτή Πίστη του λαού μας είναι που μας αποτρέπει να δέσουμε μιά πέτρα στον λαιμό μας και να φουντάρουμε, ή να ζωστούμε με νιτ ρο γλυ κερ ίνη και να δράσουμε ανάλογα.

 3. ΝΗΡΕΑΣ says:

  Συμφωνώ αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται μέσω τραπεζών γιατί η μισθοδοσία τους ανεβαίνει στην ΕΑΠ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους λόγω διαφάνειας τι μπορούν να κάνουν; Για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα.Γνωρίζω εργοδότες που πληρώνουν στο χέρι τους μισθούς.

 4. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  Το παρόν άρθρο .. πολιτισμε της χεστρας δεν είναι παραπεμπτικό σε πράξεις ..ούτε ωθεί κανέναν στο να κάνει πράξεις με οποιοδήποτε τρόπο …απλά ενημερώνει για ξεχασμένες αξίες …για ένα είδος τρόπου σκέψης … για ουσίες γκρεμισμένες μπροστά σε ένα αόρατο οικοδόμημα που όλοι υπηρετούμε…αλλά επί της ουσίας ..σεβόμαστε όλοι τα όρια του άλλου..και τίποτα άλλο! Σεβόμαστε τους νόμους επειδή εμείς είμαστε οι μπάτσοι στο μπαχτσισι που μας έδωσαν οι αφενταδες μας ….σκλάβοι με μισθό… γονυπετεις με υφος καρδινάλιου !

  Το καλύτερο που έχεις γράψει μέχρι σήμερα. Αληθές.

 5. Βασίλης says:

  Ωραία τα λες Νίκο και δεν είναι ότι δεν συμφωνώ με το σκεπτικό αλλά για πες μου πως θα πληρώσω την συνδρομή μου στον internet provider και στον registrar; Πως θα πληρώσω το hosting; Έτσι βάζω δύο απλά χαζά παραδείγματα που θα είχαν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο των κατοχικών μόλις τέλειωνε η συνδρομή σου. Αν έχω ιντερνετικό μαγαζί και πουλάω χαϊμαλιά και γούρια πως θα με πληρώσουν; Με αντικαταβολή θα είναι η εύκολη απάντηση αλλά εγώ πουλάω τα γούρια μου στο εξωτερικό. Άσε και αυτούς που κάνουν εισαγωγές και εξαγωγές και εξαρτώνται 100% από τις τράπεζες. Βρίσκω λοιπόν την πρόταση ως μη ρεαλιστική γιατί ο εισαγγελέας που θα του πάω την διαμαρτυρία μου θα με κοιτάξει με κατανόηση, θα μου πει ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί μου αλλά ότι δυστυχώς δεν μπορεί να διατάξει το κράτος να αλλάξει τους νόμους του. Αυτό είναι το κακό των “ευνομούμενων – δημοκρατικών” κοινωνιών. Εμείς διαλέγουμε με μια διαδικασία τους αντιπροσώπους μας, αυτοί νομοθετούν και εμείς υπακούουμε στους νόμους των εκλεγμένων. Αν δεν μας αρέσει ας βγάλουμε άλλους να μας φέρουν άλλους νόμους.

  • stranger says:

   Σου εξγησα οτι θα βαλεις το κρατος να γινει ο εγγυητης των συναλαγων σου … δεν σου ειπα να μην πληρωνεις σου ειπα να πιεσεις το κρατος να κανει το καθηκον του! Σιγουρα θα εχει ολο αυτο καθυστερησεις ..και επιτηδες αρα οσοι ειναι αναγκασμενοι εγκλωβισμενοι με τις τραπεζες μπορουν να δημιουργησουν εξωδικο οτι λογω του οτι το κρατος σου αδυνατει να κανει αυτο που πρεπει και εσυ εισαι αναγκασμενος λογω επιβιωσης να συνεχισεις να χρησιμοποιεις κατι που δεν θελεις …δηλαδη εισαι εκβιαζομενος …να μην μπορουν η τραπεζες να κανουν τιποτα αλλο περαν του να σε αφηνουν να κανεις τις συναλλαγες σου μεχρι το κρατος σου να μεριμνησει να δημιουργησει συστημα-οργανισμο διαχειρησης συναλαγων για τους πολιτες που δεν θελουν τις τραπεζες !!

 6. Βασιλης θεσ/νικη says:

  Μην ξεχνας ομως,οτι σε αρθρο του παρελθοντος ειχες δημοσιευσει το εξης.Καθε υπαλληλος εχει δυο αριθμους μισθοδοσιας,εναν φανερο απο τον οποιο και πληρωνεται και εναν κρυφο τον οποιο τον εκμεταλευοντε για μια εβδομαδα πριν την πληρωμη της μισθοδοσιας του υπαλληλου και βγαζουν εξτρα χρηματα απο αυτον.Δεν θυμαμαι ποτε το ειχα διαβασει

 7. paylos says:

  δεν γραψαται κατι κυριοι, οτι πληρωνουμε ανακεφαλαιωσεις ιδιωτικων επιχηρησεν, αυτο ειναι το κυριο, πως ανεχεσται και περνουν τα λεφτα σας και τα δινουν σε ιδιωτικες τραπεζες, και το αλλο ειναι οτι φορολογουν εμας για να δινουν επιδοματα, συνταξεις ,επιδιτησεις στεγασης σε παρανομους διαμενοντες ενω πρεπει να απελαυνωνται και αυτα περι προσφυγων ειναι μπουρδες, το 90 τηε εκατο φανταροι σε διατεταγμενη υπηρεσια ειναι, και συντομα θα το δειτε.

 8. ζωη says:

  ιδιοτηκη υπαλληλος ειμαι και σας πληροφορω οτι μεσα στις τελευταιες κινησεις του λογαριασμου γινοντε αναληψεις κ καταθεσεις χιλιαδων ευρω καθε μηνα.οταν πωτησα την υπαλληλο τι χρηματα ειναι αυτα μου απαντησε οτι ειναι η μηνιαια κινηση του λογαριασμου μου..εκανα φασαρια αλλα ακρη δ βρηκα

 9. Ανώνυμος says:

  Ο πραγματικός πόλεμος, ο οποίος ήδη μαίνεται στην εποχή μας είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ, με πραγματικά θύματα τις ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ των ανθρώπων!
  Αφήστε λοιπόν τα αέρα, τα πατέρα, τις πλατείες, τις ένοπλες επαναστάσεις και τις κάθε είδους φασαρίες και κοιτάξτε να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, να πάρουμε ΓΝΩΣΗ γιατί ακόμη είμαστε ποίμνιο από βόδια, να ΕΝΘΥΜΥΘΟΥΜΕ ώστε να γνωρίσουμε την Α-ΛΗΘΕΙΑ, να αποκτήσουμε ΚΡΙΣΗ και μετά και την ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ θα σχηματίσουμε και όλα θα έρθουν όπως πρέπει!
  Αιγοπρόβατα, χοιρινά και βόδια εναντίων των τσοπάνηδων, των τσοπανόσκυλων και των καουμπόυδων, μόνο σε μπριζόλες, παϊδάκια, ψαρονέφρι, σχάρα και σούβλα μπορούν να καταλήξουν!
  ΠΡΩΤΑ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ!!!
  Μου θέλετε και να σηκωθούμε από τους καναπέδες, να βγούμε στους δρόμους κι αμα βελάξουμε θα τους κλάσουμε μια μάντρα αρχίδια!
  Εξάλλου θα προτείνουμε και τις… Οπλές μας απέναντι στα όπλα τους και θα τους συντρίψουμε!!! Βρε δεν κοιτάμε να γίνουμε πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν ξέρουμε καν να περπατάμε στον δρόμο (για να μην πιάσω και το οδηγάμε) που θέλουμε και σοβαρή αντίσταση!
  ΞΥΠΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΜΟΥΟΥΟΥ, ΜΠΕΕΕΕΕ, ΚΟΚΟΚΟΚΟ, ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *