ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ

Πολλοί μιλούν για τις προφητείες και επικαλούνται τα λόγια Πατέρων, όπως του Παΐσιου, του Ιωσήφ Βατοπεδινού και μάλλον ξεχνούν τις πιο παλιές προφητείες και κάποιες πιο σύγχρονες όσον αφορά την συμμετοχή της Ελλάδος.

Όλες οι παλαιές προφητείες της Ορθοδοξίας, δηλαδή μεταξύ άλλων του Λέοντος του Σοφού, του Ανωνύμου Παράφραση των Χρησμών του Λέοντα του Σοφού, του Αγίου Ανδρέα Δια Χριστόν Σαλού, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως, του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων, την επιγραφή στον τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου κ.α. μιλούν για παγκόσμιο πόλεμο χωρίς να εξαιρούν την Ελλάδα.

Και ο Παΐσιος και ο Βατοπεδινός επανέλαβαν τις παλιές προφητείες τονίζοντας όμως ότι η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει στον πόλεμο με τα όπλα. Δεν είπαν ότι δεν θα υποφέρει, ούτε είπαν ότι δεν θα υπάρχουν σκοτωμοί στην χώρα μας. Όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα θα είμαστε χαλαρά πλανάται. Γιατί θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα αν τελικά φτάσουμε σε πολεμικά γεγονότα, μιας και σε όλα τα άλλα επίπεδα πολέμου η Ελλάδα ήδη συμμετέχει και υποφέρει: οικονομικός, πολιτισμικός, κοινωνικός, πνευματικός πόλεμος.

Οι προφητείες είναι γραμμένες σύμφωνα με την αυτογνωσία του ανθρώπου, δηλαδή το πόσο κοντά είναι στον Τριαδικό Θεό, πόσο εφαρμόζει στην πράξη το «αγαπάτε αλλήλους»,  πόσο ταπεινός είναι, πόση αγάπη έχει. Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι εδώ και τώρα όλος ο λαός ταπεινώνεται και αδερφώνεται θα εκπληρωθούν και πάλι οι προφητείες αλλά από άλλη οδό (λέξεις που είναι αλληγορικές και κατά την θεολογία ερμηνεύονται ως εξής: η λέξη «αίμα» είναι ο κόπος των ανθρώπων, η λέξη «βόδι» ή «αγελάδα» είναι το χρήμα). Δυστυχώς μέχρι τώρα ο λαός παραμένει εγωιστής, διασπαστής, και ακολουθεί τις επιταγές της νέας τάξης ανωμάλων πραγμάτων. Δεν θα πω ότι έχει απομακρυνθεί από την Αγάπη μόνο, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό. Κι όταν κάθε άνθρωπος δεν γνωρίζει το ποιος είναι και πράττει σύμφωνα με τα πρέπει των ταλμουδιστών εχθρών του Ανθρώπου, τότε μόνο καταστροφή του είναι του μπορεί να επιφέρει. Αυτό είναι μαθηματικώς βέβαιον και αποδεδειγμένο και ιστορικά.

Ας επανέλθουμε στο θέμα όμως. Σήμερα, εν μέσω οικονομικής κρίσης και φτώχειας, συμβαίνουν κλεψιές, δολοφονίες για λίγα χρήματα, υποταγή. Φανταστείτε τώρα τι θα γίνει αν σταματήσει τελείως το χρήμα κι ακόμα δεν έχουμε αλλάξει.

Πέραν αυτού, όλοι έχετε πληροφορηθεί τι κάνουν οι μουσουλμάνοι στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή τους σκοτώνουν πετώντας τους από ταράτσες, κόβοντάς τους κεφάλια κλπ· δείτε τώρα την παγίδα που μας στήσανε: δοξάζεται η διαστροφή στην Ελλάδα από τα θεωρεία της Βουλής με νόμους αντίστοιχους την ίδια στιγμή που οι μουσουλμάνοι με το παραπάνω σκεπτικό βρίσκονται στην Ελλάδα κατά εκατομμύρια, και βγαίνει και ο πρόεδρός τους και δηλώνει απροκάλυπτα ότι «δεν ήρθαμε εδώ για δουλειά, αλλά για να σας πάρουμε την πατρίδα»!

 

Δεν είμαι ρατσιστής, ΑΥΤΟΙ τα λένε! Και συμπληρώνει και ένας ραβίνος πριν λίγο καιρό: «είναι εκπληκτικό που γέμισε η Ευρώπη μουσουλμάνους, γιατί έτσι θα έρθει ο Μεσσίας» τους· σε αυτό το σημείο να μην ξεχνάμε ποτέ την επιταγή του Ταλμούδ που λέει: «Όταν έρθει ο Μεσσίας θα γίνουν όλοι σκλάβοι των εβραίων», Brubin 43b και ZOHAR (11, 43Α) «Η εξολόθρευση των Χριστια­νών είναι μία αναγκαία θυσία» και το πιο αποκαλυπτικό Bar Nachmani, Bammidhar baba (172, Γ.4, 173, Γ.1):  «Στην εποχή του Μεσσία, οι Εβραίοι θα εξαλείψουν όλους τους λαούς του κόσμου»!

Ήδη σε πνευματικό επίπεδο η εξάλειψη είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Το αμέσως επόμενο είναι το μαχαίρι στον λαιμό και ένας μουσουλμάνος να σε ρωτά: «ή γίνεσαι μουσουλμάνος ή πεθαίνεις»· όποιος διαλέξει να μην πεθάνει θα είναι δούλος τους για πάντα. Κι οι μουσουλμάνοι έχουν εξαπατηθεί από τους Ταλμουδιστές κι ακόμα δεν το πήραν χαμπάρι…

Αν λοιπόν μας επιτεθεί η Τουρκία και ξεκινήσει πια ο μεγάλος χαμός, θα γεμίσουν οι πόλεις πτώματα. Θα χυθεί αίμα πολύ. Η Ελλάς δεν θα συμμετέχει στα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα, που θα γίνει και πυρηνική καταστροφή, αλλά θα υποφέρει πολύ, πάρα πολύ. Θα ζητούν οι ζωντανοί να ανοίξουν τους τάφους να μπουν μέσα·  τόση και άλλη τόση φρίκη θα ζήσουμε.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

Γι αυτό και λέει το προφητικό κείμενο «…εν ταις ημέραις εκείναις θλιβήσονται οι άνθρωποι, και δώσουσι τα πρόσωπα αυτών επί της γης, και χουν πάσουσιν επί τας κεφαλάς αυτών, και βοήσουσι προς Κύριον τον Θεόν του ουρανού και της γης, και τότε εισακούσεται Κύριος τας δεήσεις αυτών, και θήσει τα ώτα επί τους κατοικούντας την γην…», γιατί όλοι πια, όχι μεμονωμένα ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί, θα στρέψουμε τα μάτια μας στον Πατέρα· γιατί… τώρα ο Θεός μας είναι το χρήμα, το σκοτώνετε αλλήλους, το βρίζετε αλλήλους, το γ@μ@τε αλλήλους, η παιδοφιλία, η υποταγή, η ομοφυλοφιλία κι ό,τι άλλο αντίθετο της φύσης του Ανθρώπου.

Ιεραρχία και Βουλή

Σήμερα μας λένε ψέματα οι κυβερνώντες, άλλα ζητάμε κι άλλα γίνονται, μας έχουν υποδουλώσει και μας έχουν μετατρέψει σε ΔΟΥΛΟΥΣ. Επιλέξτε λοιπόν μεταξύ αυτών που άλλα με λένε και άλλα γίνονται και Αυτού που λέει:

«Οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁ κύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.» (δηλαδή: δεν σας ονομάζω δούλους, γιατί ο δούλος δεν γνωρίζει τι κάνει ο κύριός του· σας ονομάζω φίλους γιατί όλα όσα άκουσα από τον πατέρα μου σας το έκανα γνωστά».

Τέλος, μιας και αναφέρθηκα σε προφητείες θα σας δώσω την ερμηνεία των δύο συνδυαστικών προφητειών όσον αφορά την τοποθεσία του απεσταλμένου του Θεού:

 Απόσπασμα προφητείας του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων:

“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)· έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον…»

και

Απόσπασμα προφητείας του Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών

“…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος…»

Έχουμε «τα δεξιά μέρη της επταλόφου» και «εν τη άκρα της Βυζαντίδος» : υπάρχουν 5 Επτάλοφα: Η Κωνσταντινούπολη, η Ιερουσαλήμ, η Θεσσαλονίκη, τα Μέγαρα και μία περιοχή των Μεσογείων Αττικής που παλαιά ονομαζόταν Επτάλοφος, σήμερα ονομάζεται Κουβαράς…. Αυτή η περιοχή είναι και το πρώτο άκρο του Βυζαντίου, όπως το ονόμασαν οι Παλαιολόγοι που έκτισαν κάστρα στην περιοχή.

Λοιπόν, ελληνικέ λαέ, έχεις δύο τρόπους σωτηρίας αναλόγως της επιλογής σου: ο ένας είναι να επιλέξεις την οδό της Αγάπης και της Δικαιοσύνης και να ταπεινωθείς, να αδερφωθείς ζητώντας σύσσωμος να εφαρμοστούν οι Νόμοι της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων, καθαρίζοντας συγχρόνως και τα «σάπια κλήματα» (δηλαδή απομακρύνοντας  όλους τους προδότες) και ο δεύτερος μέσω των όπλων και της καταστροφής που και πάλι θα καταλήξει στο να ζητήσεις να γίνει το πρώτο, που είναι και το Φίλου σου (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Είναι μόνο χρονικό το θέμα αν το καταλάβατε. Μην περιμένετε από τους τωρινούς σας ιεράρχες, είναι όλοι προδότες και έχουν ήδη ενημερωθεί για όλα αυτά και εξακολουθούν να σιωπούν· κοινώς μας έχουν χ@σμ@νους.

Socratesnios

58 thoughts on “ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ

 1. athirostomos says:

  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;
  ΠΑΛΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΩΡΑ
  ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ “ΑΓΑΠΗ” ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΡΟΜΠΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΑΤΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
  0  0
 2. athirostomos says:

  ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ Η ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ (((ΕΝΑ))) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ.. ΠΑΠΑΡΑ
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
  0  0
  • HEKTOR says:

   Μετά τη μαζική πληση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι ΝέοΕλληνες τις τελευταίες δεκαετίες από συγκεκριμένες πηγές, έχει χαθεί από τον τόπο μας κάθε χριστιανικό, ηθικό πατριωτικο και οικογενειακό φρονημα. Δεν γνωρίζουμε που βαδιζουμε . Δεν θέλω να κατηγορησω κανένα για την αντί-εθνική και αντί-χριστιανική μας νοοτρπια αλλά Ελλάδα και Έλληνες δεν υπάρχουν πια . Πάνε εκείνα τα χρόνια που “Φουντωνε” ο κάθε Έλληνας από οργή και πατριωτισμο όταν του εθιγες πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και φιλότιμο.
   0   0
 3. ΕΩΣΦΟΡΟΣ 666 says:

  Ειναι προφανες οτι οι παπαδες ειναι υπολογοι στο ματριξ των Εβραιων και για αυτο θα ηταν αδυνατο αλλωστε να αναγνωρισουν την Σοφια του βασιλεα των Ελοχιμ. Οι αποστολοι ηταν παντρεμενοι και οι Εβραιοι απαγορευαν στους ανυπαντρους να διαβαζουν τα “ιερα” τους κειμενα. Αυτοι πως προεκυψαν? Οχι οτι με απασχολει κιολας το θεμα τις θεολογικοβλακειας των ευνουχων αλλα για τον Αλχημιστη δεν βγαζει κανενα νοημα το ολο θεμα με τους ευνουχους που ασκουν εξουσια.
  0  0
 4. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Και απλα βασικα θελω να συμφωνησω με την ανησυχια αυτων που μιλανε για το ματριξ του Γιαχβε κλπ καθως βλεπουν σε καποιο επιπεδο οτι οι παπαδες εχουν ενα δαιμονικο καυλι μεσα στο κεφαλι τους που σας οδηγει στον αφανισμο και αυτο ειναι η πραγματικοτητα καθως μιλαμε για το μαυρο ιερατειο και οι παπαδες ειναι ειτε κοτες ειτε ασχετοι με το θεμα.Θα πρεπει λοιπον αμεσα να γινω αρχιδεπισκοπος για να σωσω την πιστη του Κυριου απο τους παπαδες που θα τους στειλω ολους στα μοναστηρια μαζι μετα δουλακιατους
  0  0
 5. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Ενα αλλο συμαντικο θεμα που θα πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι βασικα ο “θεος” των Εβραιων εχει και θηλυκη πλευρα = Shekinah και για αυτο αλλωστε οι παπαδες ειναι υπολογοι σε αυτη την ενεργεια των Εβραιων καθως ο δικος τους ευνουχος θεος δεν εχει θυληκη πλευρα και ακομα και το Αγιο Πνευμα που ειναι η Shekinah το εκαναν κατι ουδετερο αρα βασικα κατι πολυ αναμαλλιαρικο παιζει πισω απο το χριστιανικο ιερατειο που ειναι επι της ουσιας υπολογο στους Εβραιους και οχι στους Θεους/Ελ/Ελοχιμ.
  0  0
 6. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Η ολη φαση βασικα ειναι οτι δεν μιλαμε για το ματριξ του YHWH και των θεων αλλα για το ματριξ των Αντιθεων Εβραιων που σταυρωσαν τον Μεσσια που ειναι ο βασιλεας των Ελοχιμ και για αυτο αλλωστε ηταν και ο βασιλεας των Γνωστικων που γνωριζαν και τους Ολυμπιους που ειναι οι Ελ που ειναι οι Ελοχιμ που ειναι οι Ανουννακι που τους γνωριζαν καλα οι μυστες στο ιερατειο του Σεραπι στην Αλεξανδρεια που καηκε και απο τους Ρωμαιους και απο τους απογονους τους. Δεν μπορει να προκυψει θεολογικος συμβιασμος…
  0  0
 7. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Μόνο οι Ιερείς μπορούν να σώσουν την Ελλάδα αυτή τη στιγμή και δεν το κάνουν. Το γιατί. Εκείνοι το ξέρουν. Το πιθανότερο είναι ότι είναι υπόδουλοι της Μασονίας και αυτοί δεν τους αφήνουν. Όλοι έχουν υπογράψει συμβόλαια με το σατανά για να καταλάβουν τις θέσεις τους και αυτός τους ελέγχει και έτσι το βουλώνουν. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Παπαφλέσσα και δεν υπάρχει. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει ένας τέτοιος ιεράρχης και ο λαός αποβλακωμένος ακολουθεί τους ανώμαλους και τους διεφθαρμένους,έχει τελειώσει
  0  0
 8. Ανώνυμος says:

  ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!
  0  0
 9. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ says:

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ!ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΖΩΗ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΟΣ..Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ!Ο 3ος παγκοσμιος πολεμος ερχεται καλπαζοντας και εμεις θα πεινασουμε χειροτερα απο την κατοχη του 1940..<θα γινει πολιτειακη ανωμαλια και ο κοσμος θα πεινασει..γεροντας ιωσηφ ο βατοπεδινος..αγιος παισιος ..λιγα τα ψωμια της σιωνιστικης ευρωπαικης ενωσης..ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ!!
  0  0
 10. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ says:

  ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ,ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΚ ΘΕΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΜΩΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ..
  0  0
 11. ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ says:

  Απορώ πραγματικά…Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, είναι δυνατόν να πιστεύετε μερικοί ότι φταίει ο Χριστιανισμός; Τέλος πάντων, το πρόβλημα είναι ότι έχουν απομείνει ελαχιστοι νοήμονες Έλληνες. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πάρει διαζύγιο με το μυαλό, με τον Θεό και με την ταυτότητα τους. Η Παναγία να βοηθήσει τα παιδιά μας , γιατί για μας όσα έρθουν μας αξίζουν.
  0  0
 12. ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ says:

  ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ!!ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ..ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΣΙΧΑΤΙΣΤΕΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
  0  0
 13. ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ says:

  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ..ΘΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΟΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940 ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!ΟΡΓΙΣΤΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΡΑ!!!
  0  0
 14. aris says:

  Οι κυβερνώντες της χωράς κατάφεραν να αδρανοποιήσουν την αντίδραση απλού λαού σε όλα αυτά τα μνημόνια την αλλοίωση του έθνους μας. Σε αυτήν την καταστολή του λαού συμμετέχει άμεσα ο αριστερός στρατός αναρχικοί,αντιφα,λαθρο,παμε στον πόλεμο των πόλεων. Ας τολμήσουμε να διαδηλώσουμε στην πλατιά συντάγματος και αμέσως θα δούμε να αναλαμβάνουν δράση τα άθεα αριστερά ορκ. Μια εντολή περιμένουν για να αιματοκυλίσουν την ελλαδα με τα εκατομμύρια ισλαμιστών.
  0  0
 15. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΠΑΛΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!
  0  0
 16. Ανώνυμος says:

  Ο ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

  Η παιδεία των ψυχών των υιών του φωτός…
  με φως την συνουσία σπερματοζωαρίου με κόπρανα….ως το Καθαρό DNA της πνευματικής κατάντιας των Ελλήνων …
  Η ξύλινη γνώση που διδάσκει την αυτεξούσια κατάρα της ανθρωπιάς της φύσης του θεανθρώπου από τους θνητούς εν συνειδήση ανωμάλους απατεώνες διδασκάλους της χούντας των κατοχικών δυνάμεων του αντιχρίστου βασιλείου στο κράτος των Ελλήνων.

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔ
  0  0
 17. Ανώνυμος says:

  Η Αγάπη είναι ο Θεός ο Άνθρωπος, μα άνθρωπος πόσο άνθρωπος είναι όταν έχει ανώμαλο πνεύμα; πόσο άνθρωπος θα ήσουν αν ήταν η ζωή των κοπράνων το πνεύμα;
  Βάλε στην χούφτα σου τα κόπρανα του εραστή σου…και αυνανίσου…..πόσο αγάπη έχει η συνουσία αυτή;
  …τόσο αγάπη έχουν αυτοί που σου διδάσκουν πως αγάπη της ανθρωπιάς είναι να είσαι γκέι.
  afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html
  0  0
 18. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Το θεμα ειναι ποιος θα φερει μυαλο σε εσας που δεν ξερετε τι σας γινεται και θα οδηγηθειτε με μαθηματικη ακριβεια στην θυσια της κατσικας καθως μυαλο δικο σας για να κατανοησετε τι παιζει με αυτα τα θεματα περα απο αυτα που σας λενε οι ευνουχοι δεν εχετε και αρκετα εχει τραβηξει το θεμα με την σταυρωση του Ηλιακου Λογου. Τωρα ηρθε η ωρα να κατεβει απο τον σταυρο ο Κυριος και να παρει ο καθε ενας αυτο που του αναλογει.
  0  0
 19. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Δυστηχως η κατασταση ειναι τραγικη καθως οι παπαδες υπηρετουν το πνευμα του Διαολου που σας αποτρεπει να βαλετε εστω μια σπιθαμη μυαλο μεσα στο κεφαλι σας. Το ολο θεμα ειναι βασικα αμα πιστευετε στον Θεο και στην Θεα μεσα σας και στον Βασιλεα των Θεων και των Αιωνων η στο δαιμονικο καυλι που εχουν οι ευνουχοι μεσα στα κεφαλια τους σε οτι αφορα την πραγματικοτητα του σημερα και το θεμα δεν ειναι βασικα οτι ειναι εμποδιο η Π.Δ καθως μιλαμε για ενα μπερδεμενο αποκρυφιστικο κειμενο.
  0  0
 20. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Το θεμα ειναι οτι βασικα δεν θα επρεπε να επιτρεπετε καν στους ευνουχους να ερμηνευουν αυτα τα κειμενα και να σπερνουν επι της ουσιας την πολωση αναμεσα στο αριστερα και το δεξια του Θεου αυτοι που προσπαθουν να σκοτωσουν το αριστερα τους. Στις μερες μας ειναι τραγικο μαλιστα αυτο που συμβαινει και η πολωση εχει φτασει πλεον σε οριακο σημειο και ειναι ξεαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι οι παπαδες πρεπει να μας αδειασουν την γωνια αλλιως θα παρουν στον λαιμο τους και τους πιστους ΤΟΥΣ.
  0  0
 21. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Η Σοφια του Κυριου σας εχε καψει και εσας και τους παπαδες σας. Ο Πετρος σας ειπε να περιμενετε σε σκοτεινο μερος τον Πρωινο Αστερα/Φωσφορο/Εωσφορο να λαμψει μεσα στις καρδιες σας και οι ευνουχοι σας προετοιμασαν να υπδεχθειτε το Φως του Πρωινου Αστερα ως τον Αντιχριστο. Τωρα διαπιστωνω ποσο μεγαλη και ποσο επικνδυνη ειναι η πλανη που σας εχωσαν μεσα στο κεφαλι. Αμα δεν σας φασκελωσω δεν εχετε καμια ελπιδα οσο εισαστε εγκλωβσμενοι μεσα στην φυλακη των παπαδων.
  0  0
 22. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Το ευλογημενο φασκελο μου ειναι θειο θελημα και ειναι η υπερτατη πραξη αγαπης προς τις κατσικες και τα βοδια και οφειλω να σας φασκλωνω στο ονομα του Ιησου Χριστου και της Παναγιας με το δεξι χερι της Αφροδιτης μεχρι να ξυπνησετε. Το φασκελο μου ειναι η τελευταια ελπιδα και η δικη σας και τον παπαδων και δεν υπαρχει ουδεμια αμφιβολια περι τουτου. Οριστε το χερι της Φατιμα/Αφροδιτης: https://en.wikipedia.org/wiki/Hamsa
  0  0
 23. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Θα πρεπει να με ανακυρηξετε αμεσα Αρχιδεπισκοπο αλλιως δεν σας σωζει τιποτα απο τον Διαολο που εχουν μεσα στα κεφαλια τους οι παπαδες. Εγω βασικα προσπαθω να ανοιξω πυλες μεσα στο μυαλο σας και μεσα σας προς το βασιλειο των Θεων που βρισκεται μεσα μας οπως ελεγαν και οι αρχαιοι Αιγυπτιοι και εσεις θελετε να μεινετε εγκλωβισμενοι στην κολαση των παπαδων. Αυτο λεγετε και μαζοχισμος που ασφαλως και ειναι ενα αποτελεσμα της αεναης προσπαθειας των ευνουχων να σκοτωσουν την θηλυκη τους πλευρα.
  0  0
 24. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Η διαστροφη που εχουν σπειρει οι Ιεροσυλοι ευνουχοι εχει φτασει πλεον σε οριακο σημειο. Για ποιον Νυμφιο μιλανε οι απατεωνες που προσπαθουν να ακυρωσουν τα μυστηρια του Ιερου Αλχημικου Γαμου; Που το βρισκουν το ΘΡΑΣΟΣ οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ να λενε οτι εχουν το χρισμα απο τον Αρχιερεα της ταξης του ΦΟΙΝΙΚΑ Μελχισεδεκ που ηταν αυτος που εδωσε τα ιερατικα δικαιωματα στους Εβραιους και που ηταν/ειναι ιερεας του El-yon του πατερα του Βααλ/Βηλ/Μαρδουκ; Που οδηγει αυτη η διαστροφικη παρακρουση;
  0  0
 25. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Το θεμα ειναι το πως θα γεφυρωθει το χασμα της αθεολογιας των ευνουχων με την αναλογικη θεολογια του Πλατωνα και ολα τα υπολοιπα ειναι παπαριες. Ο Πλατωνας λοιπον ελεγε οτι οι εικονες μπορει να διαφθειρουν ομως ο Αριστοτελης συμπληρωνε οτι τα ειδωλα ειναι ψυχολογικη καταλυτες και μια γεφυρα του μεσα με το εξω και του αισθματος με την νοηση. Το θεμα λοιπον ειναι το τι βλεπει ο καθε ενας μεσα απο το ειδωλο και οχι η ιδεοληψια μεσα στα πλαισια μιας αθεολογικης συγκρουσης εκτος τοπου και χρονου.
  0  0
 26. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Το προβλημα λοιπον δεν ειναι το ειδωλο και το αστρικο φως που σε οδηγει στην φωτιση του Νου αλλα η πολωση των αλληγορικων προβολων μεσα στο χρονο σε συνδιασμο με τις περιεργες πρακτικες των αρχαιων και ο Ιησους ηρθε ως ενας θρησκευτικος αναμορφωτης οπως ο Ορφεας που αναμορφωσε την λατρεια του Διονυσου για να μας οδηγησει στην φωτιση και οχι για να μας καψει το μυαλο μεσα απο την τεχνητη πολωση που εσπειραν τα ιερατεια με προφανη στοχο τον νοητικο ελεγχο.
  0  0
 27. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Το λογικο λοιπον μεσα σε αυτο το σχημα με τον Μελχισεδεκ κλπ θα ηταν να υποθεσει καποιος οτι ο Ιησους ηταν ο αβαταρας του Μαρδουκ οπως μας λεει και η Γεματρια ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙNΑΙ ΑΚΥΡΟ καθως ασφαλως το προβλημα δεν ειναι η ΠΙΣΤΗ αλλα το θαψιμο της ΓΝΩΣΗΣ με το προσχημα της πιστης που μπορει να μεταφραστει και ως απιστια. Υπαρχει καποια ΠΟΡΤΑ που να επιτρεπει την εισοδο σε αυτον που περιμενετε να σας ανοιξει τα ματια; https://www.youtube.com/watch?v=OTCcgnMivQ8
  0  0
 28. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Ο θεος των Εβραιων φερει το ενεργειακο αποτυπωμα αρκετων θεων αλλα ακομα και της Ισταρ που παρουσιαζετε ως η θηλυκη πλευρα του θεου τους οπου αναφερετε ως η Σοφια του Κυριου με τους 7 πυλωνες κλπ και προσδιοριζεται ως η Shekinah που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ιδιος προσδιορισμος με την Hathor/Αφροδιτη που σημαινει House of Horus και δηλαδη το Dwelling place of God. Μιλαμε λοιπον για μια διαφορετικη εκδοση του Αιγυπτιακου ματριξ αλλα και του Βαβυλωνιακου και ειναι προφανες οτι γνωριζαν τι εκαναν μεστοχευση
  0  0
 29. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Εγω δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα μεσα στο μυαλο μου ποιος ειναι ο ρολος των Εβραιων. Γνωριζω μονο αυτο που μου ειπαν και οτι δηλαδη ειναι η μαυρη αδελφοτητα και οτι οι θεοι τους εστειλαν τον Ιησου για να τους ανοιξει πολεμο μεσα απο την ενεργοποιηση του ενεργειακου αποτυπωματος του Μαρδουκ μεσα στο Εβραικο ματριξ που ειναι ασφαλως το πρωτοτυπο του θεου τους και η Σοφια – ΕΝΕΡΓΕΙΑ του εκφραζει την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της συζηγου του και για αυτο το ΥΗVH προσδιοριζεται ως η αλχημικη ενωση και η θεωση.
  0  0
 30. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Βασικα να το παρουμε λιγο μυθολογικα.Φανταστειτε οτι ειμαι η Ελληνικη εκδοση του Βααλ που ειναι ο Απολλωνας και οτι ειμαι βασικα μυστικος πρακτορας του Υψιστου και οτι αποστολη μου απο το συμπαν ειναι να καταροπωσω των Αντιχριστο των Εβραιων που θεωρουν οτι τους ανοικει το ενεργειακο μου αποτυπωμα.Που θα ηταν το λαθος σε αυτη την αλληγορικη θεωρηση; Μηπως το προβλημα δεν ειναι ο Ιησους αλλα οι Αντιχριστοι παπαδες η μηπως δεν εχει ΛΟΓΙΚΗ ο Υψιστος η μηπως ο Μεσσιας πρεπει να ειναι ΕΒΡΑΙΟΣ;
  0  0
 31. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  H ΣΟΦΙΑ των αρχαιων που θα μπορουσε να εκφραζει τον ενα πυλωνα της Σοφιας του Κυριου μας λεει οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και για αυτο εγιναν αποδεκτες του Ιησου συμφωνα και με το ενεργειακο αποτυπωμα του ΙΑΩ που ηταν η Ελληνικη μεταφραση του Τετραγραμματου που ηταν μια κωδικη ονομασια του Απολλωνα η ουσια του οποιου εκφραζει τον Ηλιακο Λογο και την αλχημικη ενωση των αντιθεσεων και δηλαδη τον ολοκληρο κυκλο απο το Α μεχρι το Ω.
  0  0
 32. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  Όποιος δεν ζει την Αγάπη….
  δεν ζει.
  Όποιος αγαπά αυτό που τον αγαπάει και δεν αγάπα αυτό που τον αγαπά όσο και όπως ο Χριστός Αυτόν…
  τότε δεν αγαπά την αγάπη αλλά τον νεκρό του από την Αλήθεια εαυτό….Το σώμα αγάπησε… ένα πρόσωπο … κούφιο από αγάπη λες και δεν έχει ψυχή……Όταν δεν αγαπάς την ψυχή δεν αγαπάς Άνθρωπο αλλά κουφάρι….
  Όταν δεν γνωρίζεις την αλήθεια…δεν αγαπάς όπως ο Θεός,
  αλλά ως μόνος σου που είσαι ουσία Θεού θεός……ως θνητός παραμένεις… Θ
  0  0
 33. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Η συζηγος του Αιωνα ειναι η ΑΝΑΓΚΗ και αυτο ειναι ακομα μια ΠΟΡΤΑ καθως η πυλη ειναι το Vesica Pisces και δηλαδη η ΜΗΤΡΑ στον δρομο της και για αυτο στο τελος του κυκλου υπαρχει μια πυλη ΕΞΟΔΟΥ Ω προς την Θεωση και αυτο ειναι που εκφραζει to YHVH και δηλαδη την αλχημικη ενωση του Αιωνα Μαρδουκ-Ρα με την συζηγο του Ισ-ταρ/Αφροδιτη και αυτο εχει σχεση με το σημαδι της γυναικας στην Αποκαλυψη και για αυτο μιλαμε για το Is-Ra-El και το Αστρο του Δαβιδ που εκφραζει αυτη την ενωση.
  0  0
 34. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Οι Εβραιοι δημιουργησαν ολη αυτη την ιστορια με τον Nimrod που ειναι επι της ουσιας ενα φανταστικο προσωπο για να πληξουν τον Μαρδουκ και τον Βασιλεα της Βαβυλωνας και μιλαμε ασφαλως και για τον Οσιρι και για επεκτατικη στοχευση μεσα απο μαγγανειες καθως το βασικο αλχημικο στοιχειο του θεου τους ηταν η γνωση που απεκτησαν μεσα απο τα Βαβυλωνιακα μυστηρια και το ενεργειακο αποτυπωμα του Μαρδουκ που ηταν για τους Βαβυλωνιους το Ein Sof που ειναι ο YHVH για τους σημερινους Καμπαλιστες.
  0  0
  • Χ.Ο says:

   Φίλε κοκορακι έχω πάθει πλάκα.Δεν ξέρω πως απεκτησες τόση σοφία πάντως θέλω κι εγώ. Είσαι άπαιχτος. Μήπως είσαι ημιθεος;; Κι αυτή η μαγκιά πάλι (βασικά να πούμε κτλ) από που την ψωνισες Θεέ μου;; Δεν σε πειράζει να σε αποκαλώ Θεό έτσι;Είσαι τέλειος τέλεια και παύλα!!!
   0   0
 35. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Απλο ειναι βασικα το θεμα αν ακολουθησεις ενα λογικο βηματισμο και οχι τον δρομο που χαραξαν οι αλλοι για σενα. Αυτη η ιστορια με τον βασιλεα της Βαβυλωνας εκφραζετε και ως η πτωση και καλα του “Εωσφορου” που ειναι ο Πρωινος Αστερας και απο την αλλη οι Εβραιοι που επαναστατησαν εναντια στους Ρωμαιους περιμεναν τον γιο του Πρωινου Αστρου και ο Ιησους δηλωνει οτι αυτος ειναι ο Πρωινος Αστερας/Φωσφορος/Εωσφορος. Το ολο θεμα λοιπον ειναι ποιος ειναι ο αληθινος Εωσφορος.
  0  0
 36. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 says:

  Εγω απλα υποστηριζω αυτο που λεει η Βιβλος οτι αυτος ειναι ο Ιησους καθως επισης θεωρω οτι θα ηταν αδικο για τον κοσμακη που πιστευει στον Ιησου να μην ειναι αυτος ο γιος του αστρου που εκφραζει την συνειδηση του Πρωινου Αστερα. Τα χριστιανικα κειμενα μας λενε οτι ο Κυριος θα δωσει τον Πρωινο Αστερα σε αυτον που θα νικησει και για αυτο ΜΟΝΟ μεσα απο την ενεργεια του Πρωινου Αστερα θα μπορουσε να ερθει για εσας η νικη αναλογα και με το πως αντιλαμβανεστε το φασκελο της Παναγιας/Hamsa.
  0  0
 37. Ελληνάρας Χριστός says:

  Βασικα αμα οι Αντιχριστοι Εβραιοι μαζι με τους Αντιχριστους παπαδες παρουν φορα θα μου κλασουν το παπαρι οχι γιατι απαραιτητα ειμαι καποιος αλλα γιατι ο πραγματικος Χριστος YHVH κλπ που θα μπορουσε να δικαιωσει την πιστη στον Ιησου εκφραζει το ενεργειακο αποτυπωμα του Μαρδουκ και δηλαδη τον NIMROD και μονο ετσι ο θεος θα μπουρουσα να τους κανω ολους πλακα οπως λενε οι Χριστιανοι και αντι να παει σε αυτους να ερθει σε εσας αλλιως θα πρεπει να συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα τους.
  0  0
 38. Ελληνάρας Χριστός says:

  Η πραγματικοτητα βασικα ειναι οτι ειμαι ο πιο sexy ανδρας και το απολυτο ειδωλο του σεξ. Ειμαι το ονειρο και ο ΠΟΘΟΣ του καθε πραγματικου Ελληναρα και ο σωτηρας των χριστιανων απο τον Διαολο που εχουν μεσα στα κεφαλια τους οι παπαδες. Δεν μπορειτε να κρυβεστε για πολυ ακομα απο την μεγαλειοτητα μου. Ο Μαρδουκ ασφαλως δεν ειναι ο Nimrod των Εβραιων. Ειναι ο πατερας και ο προστατης της ανθρωποτητας που αγαπαει τους ΠΙΣΤΟΥΣ οπως λεει και το τραγουδι που παρεθεσα και ειναι ο Μεχλισεδεκ.
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.