Θα γίνει η 16η Μαρτίου ημέρα εορτασμού της ανεξαρτησίας των Ανεξαρτήτων Αρχών;

Ρητορικό ερώτημα, καθώς, όσο κι αν επίμονα τις τελευταίες ώρες ψάχνει την απάντηση του, αυτή δεν πρόκειται να δοθεί συγκαταβατικά από την παρούσα κυβέρνηση. Η απόφαση περί του αντίθετου έχει ήδη ληφθεί. Η ανεξαρτησία των Ανεξάρτητων Αρχών έχει πλέον καταλυθεί πλήρως… μάλλον θα καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης…

Ο λόγος απλός: να εδραιωθεί το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όπως έλεγε πρόσφατα ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, συνομιλώντας στην Κατερίνη με αγρότες: «Δεν είναι δικό μας το κράτος ακόμα», οπότε με κάθε ευκαιρία, φέρνουν αυτόν το στόχο πιο κοντά.

Τελευταία ενορχηστρωμένη απόπειρα, η …πολύπαθη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Στις 11 π.μ. ξεκινά η ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τα νέα μέλη της ΕπΑντ που προτείνει τοΥπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Ανάμεσα τους και ένα στέλεχος με εγνωσμένη “κομματική ιδιότητα”, η κα. Αννα Νάκου. Η κα. Νάκου ήταν όντως υπάλληλος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, όμως τον Σεπτέμβριο του 2015 αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφείο του τότε Υπουργού Επικρατείας και νυν Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και Τεχνολογίας κ. Νίκου Παππά. Μάλιστα, η ίδια, η κα. Νάκου ήταν η νομική σύμβουλος του Υπουργού στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Ενδιαφέρουσα η …επιστημονική της πορεία: Η εν λόγω κυρία, ενώ το 2011 προσελήφθη ως υπάλληλος Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού της Επιτροπής, τον Σεπτέμβριο του 2015 αποσπάστηκε ως νομική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του κ. Νίκου Παππά (όπου έκανε το κομματικό “αγροτικό” της) και πλέον επιστρέφει ωςΑντιπρόεδρος στην Ανεξάρτητη Αρχή, για να αντικαταστήσει τον κ. Δημήτρη Λουκά (Αντιπρόεδρος από το 2012), τον οποίο η κυβέρνηση επιχείρησε από πέρυσι τον Ιανουάριο να απομακρύνει χρεώνοντας του, μεταξύ άλλων, ότι είναι σύζυγος της βουλευτού της Ν.Δ. κας Νίκης Κεραμέως.

Αν αυτό δεν συνιστά κρατισμό τότε τι; Μάλιστα, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε σχετική ερώτηση που έκαναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Οι  επιστήμονες που έχουν επιλεγεί για να προσφέρουν στην αναπτυξιακή πολιτική της χώρας, έχουν αξιόλογο ερευνητικό έργο και διεθνή εμπειρία»Ποιό είναι λοιπόν το αξιόλογο ερευνητικό έργο της κας Νάκου και ποιά η διεθνή της εμπειρία; Κρίνοντας από την θέση της ως Νομικού Συμβούλου του κ. Ν. Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, μάλλον δεν έχει επαρκή νομική κατάρτιση αφού κατασκεύασε έναν νόμο που κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας αντισυνταγματικός…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Και το κερασάκι στην τούρτα. Μόλις άρχισε να βοά το σύμπαν για την Συριζανελ-οποίηση της ΕπΑντ, είχαμε την μυστηριώδη και ξαφνική απόσυρση της υποψηφιότητας από την κα. Μαρίνα Σταυροπούλου, νομική σύμβουλο της Wind, η οποία σε επιστολή που απέστειλε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κάνει λόγο για προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε “αιφνιδίως”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η κυβέρνηση κρυφό καμάρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *