ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

tsipas-®1Greek

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.

Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία». Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.

Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας, ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα, ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της.

Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμα, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, την διαπλοκή, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ.

Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις δυνάμεις του αντίχριστου.
Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει».

Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα, και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας.

Αλλά έτσι ακριβώς είναι το «όπως πρέπει» για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”. Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gay pride”, η διαφθορά, όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ, που μας κυβερνά κάνοντας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ«όπως πρέπει».
satanskull-1GREEK
Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες και μαζί με τις ειδήσεις, «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών.
Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας.

Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα.
Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες: «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».

Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο άγιος Παΐσιος.
Ο εχθρός της ανθρωπότητας και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «καζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα» , δεν λέγεται «Μασονία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεΐα». Όλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΩΠΑ «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο.
tsipras_antixristos__1Greek
Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας, με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί, αλλά όχι το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτήν την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστο- πραγματικότητα.
«Αντίχριστο» όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι, όπως και ο άγιος Παΐσιος. Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, αφού ο ΧΡΙΣΤΟΣ τον συνέτριψε κατά κράτος.

Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού, και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος, σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς, προβάλλεσαι και ανεβαίνεις.

Ελληνίδες και Έλληνες: Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Σίγουρα θα έχετε ακούσε πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε, είναι πως από εδώ κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του. Από την Ελλάδα.
Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως θα είναι η αυριανή «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.
Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα;

Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι» και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα του φωτός και το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους και θα γίνουν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει, η αθλιότητα, το ψέμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός.
Τώρα, θα ΕΞΗΓΗΘΕΙ το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία μας. Τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Χριστού και της Παναγίας μας. Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας. Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν. Τις Εθνικές παρελάσεις μας που τους ενοχλούν και θέλουν να τις καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε. Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού.
Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
antichrist-1GREEK
Ο αντίχριστος είναι ΕΔΩ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης, έχει βάλει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο διευθυντή Δημοτικού σχολείου. Όλοι υπηρετούν το Κυβερνητικό σχέδιο του αντίχριστου.
Οι «εκλογές» ήταν ένα βρώμικο σχέδιο, για να έχουν το άλλοθι πως τους ψήφισε ο λαός και έχουν «νωπή εντολή». Βλέπετε στους πέντε μήνες «μπαγιατεύει» η εντολή και την θέλουν πιο «φρέσκια».

Τώρα θα αρχίσουν τα «παπαγαλάκια» του αντίχριστου να λένε δεξιά και αριστερά, «με αυτά που ψήφισε ο λαός, καλά να πάθει», αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί όταν ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα «ΟΧΙ», δεν το δέχθηκαν. Τώρα που έβγαλαν ότι αποτέλεσμα ήθελαν, με την Εβραϊκή “Singular Logic” που ελέγχει, οργανώνει, προγραμματίζει, νοθεύει και βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει, χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει, τώρα θα λένε: «με αυτά που ψήφισε ο λαός……..».

Αλλά και με αυτά που ψήφισε ο λαός, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή που από 52% το έκαναν 45%. Με βάση λοιπόν την αρχή της δεδηλωμένης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την δικαιοδοσία αν θέλει να παρέμβει. Αλλά τι λέτε, θα θέλει να παρέμβει για το 45% της αποχής, όταν πριν δύο μήνες, δέχθηκε το πραξικόπημα και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ καταπίνοντας «αμάσητο» το 62% του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα;
«Ωραίος» ΠΡΟΕΔΡΟΣ έτσι; «Ότι πρέπει» και αυτός για την κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Αλλά είπαμε. Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι. Μην ψάχνουμε λογική. ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αυτά που ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο που ούτε το διάβασαν, έχει να κάνει με γενική κατάργηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας, των Εθνικών παρελάσεων και οτιδήποτε θυμίζει ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ, ενώ παράλληλα προωθεί την ελεύθερη πορνεία, με «μαθήματα» από το Δημοτικό.
Αυτά θα τα προωθούν σιγά σιγά με τον γνωστό τους τρόπο , αλλά η τωρινή κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να δώσει στους Έλληνες και το πρώτο ΧΑΡΑΓΜΑ τού αντίχριστου. Αυτό που θα είναι ο πρόδρομος του τελικού χαράγματος. Δεν θα είναι τώρα το ηλεκτρονικό τσιπ επάνω στο σώμα μας, αλλά το ηλεκτρονικό τσιπ ελέγχου σε ατομική κάρτα «ταυτότητα».

Θα θελήσει όμως να ψηφίσει πρώτα, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στον αντίχριστο. Να ξέρετε πως η Ελλάδα ακόμα, δεν έχει εντελώς χαθεί, άσχετα από την προπαγάνδα που κάνουν τα «παπαγαλάκια».
Μετά θα προσπαθήσει να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους Έλληνες, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ της κυβέρνησης του αντίχριστου, μέσω της επιβολλής της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που θα έχει πάνω της, το 666.

Αυτά θα πρέπει να τα κάνουν μέχρι τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2016 και θα συνεχίζουν την αποδυνάμωση του Ελληνικού στρατού, με την παράλληλη αύξηση του Ισλαμικού στρατού μέσα στην χώρα. Γιατί πρέπει να γνωρίζετε κάτι και αυτό να μην το ξεχάσετε: είτε σφραγισμένους είτε ασφράγιστους, το σχέδιο του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την Ελλάδα λέει: σφαγή και γενοκτονία.

Έτσι λοιπόν, πετύχουν δεν πετύχουν το ΧΑΡΑΓΜΑ, θα προκηρύξουν ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, αλλά πριν γίνουν εκείνες οι εκλογές, θα σηκωθούν και θα φύγουν και θα μας παραδώσουν στεγνά στον αντίχριστο και στο Ισλαμικό τέρας του, που έφεραν μέσα στην χώρα μας.
Ετοιμαστείτε γιατί όπως είπε ο άγιος Παΐσιος, «θα παραδώσουν την χώρα στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ». Και τότε ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

Θα καθαρίσει η Ελλάδα αδέρφια, από την βρωμιά και την σαπίλα που υπάρχει μέσα της, αλλά αυτό θα είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ. Γιατί είναι εκατομμύρια οι “βδέλλες” που πίνουν το αίμα από το σώμα του Έθνους. Και θα είναι πολύ επώδυνη αυτή η επέμβαση του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ελληνίδες και Έλληνες: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Ζούμε σήμερα μέσα στα χειρότερα «ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ» της ιστορίας του ανθρώπου στη γή. Ο αντίχριστος, αυτός ο άρχων της αθλιότητας, της πορνείας, του σοδομισμού και κάθε τι σάπιου και εμετικού έχει κυριαρχήσει. Ο προφητευμένος από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αντίχριστος είναι εδώ. Κυβερνάει. Και θέλει να φέρει το ΧΑΡΑΓΜΑ στην Ελλάδα. Αυτό που θα ζήσουμε είναι ένας νέος «κατακλυσμός» αλλά πολύ χειρότερος.
Βιαστείτε και τρέξτε να μπείτε μέσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μην περιμένετε «σωτηρία», από ανθρώπους του αντίχριστου.
Τα έργα που κάνουν για την Ελλάδα, ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. Κανείς δεν ακολουθεί τον ΧΡΙΣΤΟ. Όλοι τους ακολουθούν τον αντίχριστο, και πολεμούν με μίσος την Ελλάδα, επειδή είναι το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ στον κόσμο.

Θέλω όμως να θυμάστε πως ο Ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν και αυτό να μην το ξεχάσετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, αφού ότι κάνουν είναι αντίθετο με την βούληση του λαού. Αυτό το «ΟΧΙ»,δεν το άλλαξε η ψηφοφορία στις 20 Σεπτεμβρίου. Το δημοψήφισμα αλλάζει ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και τώρα δεν ήταν δημοψήφισμα.
Ότι κάνουν λοιπόν είναι Αντισυνταγματικό και παράνομο, αλλά δεν ρωτάνε κανέναν, αφού αυτό θέλει ο αντίχριστος για να του παραδώσουν την χώρα.

Είπαμε: Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Ότι και να κάνουν όμως δεν πρόκειται η Ελλάδα να χαθεί. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να σφραγιστούν με το χάραγμα του αντίχριστου. Είμαστε ο λαός του Θεού και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και την ανοδική μας πορεία. Το χρωστάμε αυτό στους ήρωες προγόνους μας, στις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων, αλλά και στην ανθρωπότητα, που περιμένει από εμάς να την ελευθερώσουμε, από την δουλεία της παγκόσμιας Δικτακτορίας του αντίχριστου, που κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα.

Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο ελεεινό, ότι πιο απάνθρωπο υπάρχει. Αυτό που ονόμασε «βδέλυγμα της ερημώσεως», ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής. Μπορεί να δείχνει «δυνατός», αλλά είναι ασήμαντος, γιατί έχει ΝΙΚΗΘΕΙ κατά κράτος από τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Τρέμει μπροστά στον ΣΤΑΥΡΟ και αυτή η απεγνωσμένη και ολομέτωπη επίθεση που μας κάνει, είναι το τελευταίο του ξέσπασμα, που δείχνει πως «πνέει τα λοίσθια».

Γιατί αυτήν την φορά η «Κωνσταντινούπολη» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Δεν θα ακουστεί «εάλω η Ελλάς». Γιατί είμαστε πάρα πολλοί και η αηδία και η οργή των Ελλήνων είναι μεγάλη. Γιατί η ΠΙΣΤΗ προς τον ΧΡΙΣΤΟ την ΠΑΝΑΓΙΑ και τους ΑΓΙΟΥΣ μας είναι ζωντανή. Γιατί οι προσευχές μας είναι θερμές και ακούγονται. Και όλα αυτά μαζί, είναι κάτι πολύ δυνατό που βράζει και δεν φαίνεται, γιατί αυτό δεν προβάλλεται και δεν του δίνουν και λόγο για να ακουστεί.
Προσπαθούν να το θάψουν αλλά ματαιοπονούν. Αυτό «βράζει» καιρό τώρα, κλεισμένο μέσα σε «χύτρα» χωρίς «βαλβίδα εκτόνωσης». Και την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει και θα σηκωθεί ο γίγαντας με τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ στο χέρι, θα πάρει το «ωστικό κύμα» τον αντίχριστο και όλες τις κυβερνήσεις του και όλη την σαπίλα και την δυσωδία τους και θα τους στείλει, εκεί που από αιώνων είναι προγραμματισμένοι να πάνε.
ΣΤΗΝ «ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ».

KOYGKI

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampopoulos@yahoo.com
www.facebook.com

34 thoughts on “ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

 1. Ανώνυμος says:

  Δεν προλαβαίνουν τίποτα! !!!!!τα σχέδια τα κρατάει ο Χριστός και η Παναγιά μας!!!με τα μολύβια στο χέρι θα μείνουν. Χάχα χάχα. N. D
  0  0
 2. Mario says:

  Akou Lampraki,ean ehei kerdisei o Hristos edo kai 2000 hiliades hronia,opos upostirizeis,tote giati pernaei ta pandeina i anthropotita,poion efharistei afti i katastasi pou epikratei edo kai 2000 hiliades hronia,giati einai anthropotita tou planiti upodouli hilieties se alles ontotites kai ti kanei o kalos Hristos gi’afto?Arketa me paramuthia
  0  0
 3. Λεωνίδας says:

  Εσύ είσαι είτε ο Χριστός είτε ο Αντίχριστος ρε γύφτο που παριστάνεις τον έξυπνο και περιμένεις κάποιον για να σε σώσει από τον εαυτό σου.

  Ο Χριστός με μια παρέα απο ψαράδες γκρέμισε το Ρωμαικό μπουρδέλο.
  0  0
 4. TEO says:

  Το οτι εμεις ειμαστε υπευθυνοι για οτι παθαινουμε δεν τα λεει κανεις αφηστε λοιπον τον Χριστο και τον Αντιχριστο για ολα φταιμε εμεις και ΜΟΝΟ
  0  0
 5. Ενας από εσάς.... says:

  Βλέπω σπεύσατε πρώτοι οι Αντίχριστοι να αναρτήσετε την αηδία σας για τον Χριστιανισμό.
  Σας θίγει και μόνο η αναφορά στο όνομα του Χριστού.
  ”Παραμύθια” λέει ο ένας, ”τι κάνει ο καλός Χριστός” λέει ο άλλος.
  Μα ακριβώς επειδή υπάρχετε εσείς επιτράπηκε στον Σατανά να εισβάλλει στην Ελλάδα.
  Και άπιστοι και κατήγοροι είστε, όταν σκέφτεστε και μιλάτε έτσι.
  Αναρωτιέστε όμως γιατί πάμε κατα διαόλου.
  Να μην αναρωτιέστε καθόλου με τα μυαλά που κουβαλάτε!

  Σωστός και ακριβής ο Λαμπρόπουλος. Συμφωνώ 100% με το άρθρο.
  Μακάρι όλα αυτά να ήταν ψέματα……..όμως δυστυχώς είναι η απόλυτη αλήθεια.
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   Πες την αλήθεια στον κόσμο! Είσαι ένας και αλλάζεις ονόματα για να νομίζουμε ότι είστε πολλοί! Ατιμούλικο πονηρούλη!
   0   0
    • Ανώνυμος says:

     Φοβερό επιχείρημα! Και δεν μου λες, φαντάζπομαι ρωτήθηκαν αυτοί των οποίων οι ταυτότητες το επιβεβαιώνουν και επέλεξαν από μόνοι τους, στους πρώτους δέκα μήνες της ζωής τους! Συνειδητοποιημένοι άνθρωποι!
     Και ένα τεστ για όσους μας διαβάζουν. Ρωτήστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά όποιον “συνειδητοποιημένο ορθόδοξο” συναντήσετε τυχαία! Τον πρώτο που θα βρείτε! Ρωτήστε τον γιατί είναι ορθόδοξος και ποιές οι διαφορές με τους υπόλοιπους χριστιανούς, με τους προτεστάντες, με τους καθολικούς, με τους διαμαρτυρόμενους κι όποιους άλλους!
     Μετά ρωτήστε όλο τον κόσμο που θα βρείτε μπροστά σας τι πρεσβεύει ο μουσουλμανισμός και τι ο Βουδισμός! Και σε έναν λαό που το 95% νομίζει ότι η 28η Οκτωβρίου είναι η επέτειος που είπαμε ΟΧΙ στους Τούρκους και επααστατήσαμε και ελευθερωθήκαμε από αυτούς και ότι αυτή η επαίτειος λέγεται εικοστηπέμπτημαρτίου (μονοκόματα), δηλαδη τον Οκτώβριο γιορτάζει το 95% των… “ορθόδοξων” αυτού του τόπου την εικοστηπεμπτημαρτίου!
     Όσο ξέρουν αυτό, αλλο τόσο ξερουν και το “ορθόδοξος”. Για να γνωρίζει κανείς το ΓΙΑΤΙ είναι κάτι, πρέπει να γνωρίζει και το ΤΙ είναι οι άλλες εναλλακτικές και έτσι να ξέρει ΓΙΑΤΙ δεν προτιμά εκείνες και προτιμά αυτό που είναι.
     ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ιερατείο και θεολογοι όλων των θρησκειων) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο “ΚΟΝΤΙΝΟΣ” ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ! (δύσκολο πράγμα η επιβίωση)
     ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
     ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ” ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ!
     ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ… ΠΛΗΘΟΣ! ΔΙΑΛΡΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΕΛΟΙΟ!
     0     0
     • Ανώνυμος says:

      Και εσυ που το ξερεις τι ξερει και τι δεν ξερει η πλειοψηφια?Στο φλυτζανι το ειδες?Μονο αυτα που λες ειναι τα γελοια.Αλλα ενταξει μη σου χαλασουμε το ονειρο.
      0      0
     • Ανώνυμος says:

      Εσύ που είσαι η θρησκευτική MRB και ξέρεις το αποτέλεσμα των χριστιανογκάλοπ περνιέσαι για καλός; Χαχαχαχα
      0      0
 6. TEO says:

  Και μιας και λεμε για την ορθοδοξια και τον πολεμο σε αυτην τοσα χρονια τι εκανε η ορθοδοξια για την χωρα; οι ιερομενοι τι εκαναν με την σειρα τους; ποιος εδιωξε τους νεους απο την εκλησια; γιατι η εκλησια δεν βοηθησε ποτε την χωρα; και εχει παντα τα καλητερα προνομια ,φιλετα,αφορολογητο κ.α μετρημενοι ειναι οι ιερεις αυτοι που οντως συνεχιζουν και πρατουν συμφωνα με τον λογο του θεου, για ποια ορθοδοξια μας μιλατε αυτη κοντευει να αφανηστει απο μονη της αλλα στην Ελλαδα εχουμε μαθει το ευκολο για οτι παθαινουμε απο ΜΟΝΟΙ μας φταινε παντα καποιοι αλλοι και αν δεν βρισκουμε καποιους καταστκευαζουμε υπερτατες δυναμεις κατι σαν απο μηχανης θεος που ειχαν και οι προγονοι μας αν δεν γινουμε λιγο πραγματιστες εστω και τωρα που φλερταρουμε με τον γκρεμο δεν υπαρχει σωτηρια!
  0  0
 7. Νικολας says:

  Γιαννη το αρθρο σου ειναι καταπληκτικο .Η ωμη αληθεια γι’αυτο που ζουμε και γι’αυτα που ερχονται.Το μοιράστηκα στο Twitter
  0  0
 8. Ανώνυμος says:

  θα δώσεις τωρα κανα στοιχείο για το πως ακυρώνονται οι υποηχοι
  Εψαξα,εψαξα,,το μονο που βρηκα ειναι να ντυσεις με μεταλλικά φύλλα τον χώρο σου
  εγω το σπιτακι φερερο ροσε σοκολατακι δεν το κανω
  0  0
 9. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Παλικάρι Λαμπρόπουλε , το καλύτερο σου άρθρο και με διαφορά…….

  Αν δεν ήξεραν τη δύναμη της πιστής και της ορθοδοξίας δεν θα την κυνηγούσαν ούτε θα την πολιτικοποιούσαν…….. απλά θα αδιαφορούσαν….. αλλά είναι αυταπόδεικτο …..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και γι αυτό την κυνηγούν……….
  0  0
  • ΑΛΕΞΙΘΡΗΣΚΟΣ says:

   Μπρρρρ! Τρόμος πάνω από τα καντήλια! Οι εκδίκηση των “δούλος σου”! Ο μαχητής που πολεμά στα γόνατα ή “Ματωμένα Γόνατα”!
   Αβράμης, ο τιμωρός προπάτορας! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ ρε παιδί μου!!!
   “Η εκδίκηση του δεξιού μάγουλου όταν ραπίζεις το αριστερό”! Μπρρρρ, πόσο φοβερή είναι η ορθοδοξιά όταν θυμώνει μες την εκκλησιά! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Γειά σου ΜΑΧΗΤΗ ΤΙΜΩΡΕ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ!
   0   0
   • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

    Συνεχισε να παιζεις το πουλι σου…. εισαι καλος σ’αυτο……μη καταπιανεσαι με πράγματα που δεν καταλαβαινειςς……
    0    0
    • ΑΛΕΞΙΘΡΗΣΚΟΣ says:

     Χαχαχαχα Γειά σου ρε αστείο παπαδάκι! Είσαι όλα τα λεφτά χαχαχα! Είσαι ο ρασοφόρος – μασκοφόρος εκδικητής;
     0     0
     • ΑΛΕΞΙΘΡΗΣΚΟΣ says:

      Αντιεκκλησιαστικός ναι, ΑΛΕΞΙΘΡΗΣΚΟΣ σίγουρα, άθεος ποτέ! Αντίθετα ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΝΘΕΟΣ! Απλά δεν πιστεύω στον ΓΙΑΧΒΕ όπως οι χριστιανικές εκκλησίες ανα τον κόσμο, όπως τα μουσουλμανικά τζαμιά και οι ιουδαϊκές συναγωγές!
      Πιστεύω στον ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ και αν κάτι εκφράζει τις ΑΞΙΕΣ του στη γη, εκεί είμαι ΠΙΣΤΟΣ! Κλασικά!
      0      0
     • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

      Χρειαζονται και οι κλοουν ψευτοφιλοσοφοι σαν εσένα.. . προσφέρουν δωρεάν χαμόγελο στους ταλαιπωρημενους έλληνες.. …. δώσε κι αλλο οσο δεν σε έχει παρει ακομα χαμπαρι η εφορια….
      0      0
     • ΑΛΕΞΙΘΡΗΣΚΟΣ says:

      Χαχαχα Καλώς το τρελοπαπαδάκι! Καλά που ήρθες γιατί μου έλειψε το εκκλησιαστικό σου χιούμορ! Ζεις ακόμα ρε θηρίο! Δεν σε βρήκε ακόμη ο άλλος που σου την είπε; Ευτυχώς γιατί έτσι όπως τα διάβασα τα σχόλια την άλλη φορά δεν φοβήθηκα να μην σε δείρει είναι αλήθεια! Νόμιζα ότι ψαχνει να σου κάνει έρωτα! χαρχαρχαρ
      Μετά που να μιλάς για αγώνες με μάχες εναντίον των απίστων! Πάντως η διάρροια σου είχε φτάσει μέχρι την κάλτσα εκείνη την αποφράδα μέρα! χαχαχαχ
      Μη τους δίνεις σημασία αυτούς τους αγροίκους (μάλλον ΧΑ) ούτε να τους προκαλείς όμως. Έλα με εμένα να κάνουμε χαβαλέ ρε καντηλανάφτη! χαχαχαχαχα Κι όπως σου είπαν κι άλλοι μη μασάς ρε, για την ηλικία που σε κόβω τα φραγκάκια από το μισθό του ελληνικου δημόσιου προς την εκκλησιά θα τα τσεπώνεις μέχρι τη σύνταξη! Θα προλάβεις ρε, μην τρελλαίνεσαι, δεν προλαβαίνουμε να σου κόψουμε το ψωμάκι. Άντε και σου εύχομαι να μη σε βρει εκείνος ο άγριος χαχαχαχαχ Σε χρειαζόμαστε ρε Παλαιών Σερρών Καμπινέ χαχαχαχαχ
      0      0
    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

     Σε λίγο που θα έχω τα στοιχεία από τη ΓΑΔΑ να δεις φουτσο που θα φάει και αυτός….. αλλά και ο επόμενος…..

     Γελά καλά όποιος γελά τελευταίος….. αν είσαι ο ίδιος το γαμ…ση θα είναι διπλό…… λίγη υπομονή,,,,
     0     0
 10. Θεός says:

  Παιδιά μου και ορφανά παιδιά του κώλου μην συγχέζεται τον Θεό με τις θρησκείες και το παπαδαριό.

  Θα τα κάνω όλα καινούργια και θα φτιάξω μια νέα χριστοκεντρική θρησκεία για τους Έλληνες όπως τότε που γκρέμισα το αρχαίο μπουρδέλο γιατί χωρίς πίστη, αγάπη και ελπίδα δεν υπάρχει φώς στον ορίζοντα.

  Αφήστε τα αντίχριστα τρολ να σέρνονται και ανοίξτε μέσα σας την πόρτα για τον Χριστό που έρχεται σαν κλεφτης μέσα στην νύχτα με ένα νέο όνομα και όλα θα πάνε καλά.
  0  0
  • Φαλόσχημος καυλός says:

   Θεέ σε ευχαριστώ που επιτέλους απάντησες στις επικλήσεις μας και που παρεμβαίνεις να λύσεις τις διαφορές μας! Είσαι ο μόνος μάλιστα που μέχρι τώρα το θέτεις σωστά!
   Με τον αληθινό πρωτοχριστιανισμό είμαστε στην πραγματικότητα, με αυτόν που δίδαξε ο Υιός σου! Ποιός θα μπορούσε να μην είναι χριστιανός μετά τον Λόγο του;
   Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε σαν ανθρωπότητα όπως ήδη γνωρίζεις, είναι ότι κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας, καπέλωσαν και εξαφάνισαν τον πραγματικό Λόγο, έφτιαξαν δικές τους γραφές εώς και 300 χρόνια μετά την γέννηση του Θεανθρώπου, τις οποίες “πιστοποίησαν” μέσα από τα πάρτυ του ανώτερου παπαδαριού, τις οικουμενικές συνόδους, ταυτόχρονα έσβησαν τα φώτα της γνώσης και του πνεύματος από την ανθρωπότητα, δημιουργώντας στη δύση τον θλιβερό μεσαίωνα και στην ανατολή τον ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ βρωμο(δήθεν)βυζαντινισμό και έτσι έπεισαν τους ανθρώπους, αφού τουσ κατέστησαν ποίμνιο, να πιστεύουν ότι θέλουν αυτές οι κουφάλες, κάτι που γίνεται ακόμη και σήμερα!
   Μετέτρεψαν τον ΑΓΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ σε ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, τον γνωστό ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, μπλέκοντας μέσα στην υψηλών νοημάτων διδασκαλία του Χριστού ιουδαίους, Αβράμηδες, Σάρες και Μάρες, περιτομές του Θεανθρώπου, δοξολογίες του Ισραήλ, αναθεματισμους αλλων λαών και της ιστορίας τους όπως εμά τους Έλληνες, επέβαλαν για εκατοντάδες χρόνια στους λαούς να αλλάζουν τα ονόματά τους με εβραϊκά, ονόμασαν την μέγιστη εβδομάδα κατάνυξης των ΠΑΘΩΝ και της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Θεανθρώπου με το όνομα της εξόδου των Εβραίων από την Αίγυπτο (Πεσάχ-Πάσχα) και έπεισαν τους αγράμματους πλέον ανθρώπους ακόμη και ότι είναι σημαντικό ότι ο Υιός σου ο μονογενής, ο Θεάνθρωπος, ο ίδιος ο Χριστός κατάγεται από τους ΟΡΧΕΙΣ του βασιλιά – ήρωα των Ιουδαίων, τον ΔΑΥΙΔ (εκ σπέρματος Δαυίδ) θέλοντας να πείσουν ότι ο ίδιος ο Θεός, ο Θεός των πάντων είναι Εβραίος!
   Έτσι υπισυνείδητα το κάθε ΚΟΘΩΝΙ έγινε ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ, από τη μία αντιπαθώντας τους Εβραίους (που δεν πρέπει) και από την άλλη μαθαίνοντας την ιστορία του και λατρεύοντας κατα βάθος τον Εβραισμό!
   Συνεχίζεται…
   0   0
  • Φαλόσχημος καυλός says:

   Έτσι έφτασε στο σημείο, ακόμη και λαοί ιστορικοί σαν τους Έλληνες, δήθεν να θεωρούν μιάσματα τους ιουδαίους θεωρώντας τους προγόνους τους όμως ιερούς και κατά βάθος προπάτορές τους και ιερά πρόσωπα (τι ψυχασθένεια πράγματι) ενώ τους ένδοξους δικούς τους προγόνους τους καθυβρίζουν αισχρά ως παιδεραστές και ομοφυλλόφιλους και τον υπέροχο αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ως αρχαίο μπουρδέλο (βλέπω έχουν πείσει και εσένα για το τελευταίο).
   Σε παρακαλώ θερμά λοιπόν, οχι μόνο να κάνεις αλλαγές, αλλά ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται ψευδώς σήμερα χριστιανική εκκλησία όλων των τάσεων, καθώς και να ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ (δήθεν)ΧΡΙΣΤΑΝΟ – ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ και να εγκαταστήσεις στη γη τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ με βάση τα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, απορρίπτοντας γιορτές που αφορούν χειρουργικές επεμβάσεις στην τσουτσού του Θεανθρώπου (περιτομή του Χριστού), ώστε να μην γιορτάζουν όλοι οι λαοί παρά μόνο οι Εβραίοι την έξοδο των εβραίων από τη την Αίγυπτο (Πεσάχ – Πάσχα) παρά μόνο με άλλο όνομα τα πάθη και την ανάσταση του Θεανθρώπου!
   Να αλλάξεις σε όλους τους άλλους, πλην των Εβραίων, λαούς την ημέρα Σάββατο γιατί δεν μας χρειάζεται στο εορτολόγιο, πέραν του να νομίζουμε ότι είμαστε εβραίοι κι εμείς, καθώς και την ημέρα Παρασκευή, γιατί εμείς δεν κάνουμε καμία προΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για το Σάββατο-sabbath, γιατι οπως προείπα δεν είναι για εμάς ιερή ημέρα!
   Βγάλε από το εορτολόγιό μας γιορτές μίσους για νικηφόρους αγώνες των εβραίων Μακκαβαίων κατά των Ελλήνων, τιυς οποίους μάλιστα τους γιορτάζουν… ΕΛΛΗΝΕΣ(;;;;)
   ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΑΚΟΜΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ!!!
   Ακόμη φρόντισε να πάνε στη μέση ανατολή οι ψυχοπνευματικές επιμειξίες της χώρας μου, τα πνευματικά μπασταρδάκια που ενώ έχουν ελληνικό γονίδιο θεωρούν ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ τους, τους εβραίους όπως ο Αβραάμ και ο Ισαάκ, ενώ βρίζουν ασύστολα τους πραγματικούς προπάτορές τους και τον πολιτισμό τους. Πίστεψέ με, εκεί θα είναι ευτυχισμένοι! Αν καταφέρουν δε να βρουν και Ισταηλινό εραστή, θα έρχονται σε άμεση επαφή με την ΙΕΡΗ ΟΥΣΙΑ που θαυμάζουν, λατρεύουν και ονειρεύονται, με το ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, αφού μόνο ένας Ισραηλινός λόγω κληρονομικότητας το μεταφέρει! Να πλακώσουν λοιπόν τους Ισραηλινούς στις ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΕΙΣ και να κάνουν ολόσωμες επαλείψεις καθε μέρα, να το ευχαριστηθούν ρε παιδί μου!!!
   Συνεχίζεται…
   0   0
  • Φαλόσχημος καυλός says:

   Και μια τελευταία χάρη Θεέ μου!
   Πάρε το απόφαση και συνέχισε να υπογράφεις με το πραγματικό όνομά σου όπως σήμερα και σταμάτα να μας τα πρήζεις σαν να είσαι καταζητούμενος, με διαφορετικά ονόματα σε κάθε σχόλιο!
   Καταλάβαμε ότι είσαι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αλλά (σαν Θεός) θέλεις να φαίνεσαι πολλοί! Δεν σου ταιριάζει κάτι που καταντάει γελοίο και το καταλαβαίνουν όλοι πλέον! Είσαι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ενώ εμείς πολλοί, αλλά μην σε πειράζει γιατί εμείς είμαστε κοινοί θνητοί ενώ εσύ ο… ΘΕΟΣ! Να ξέρεις όμως ότι σε κατάλαβαν όλοι!!!
   Τα ΒΥΖΙ-ντίνος καΠΟΤΗΣ, εθύ ο Κθούλου, Σιωνσταρχιδιστής, Κωλοφαρδόσχημνος Αχαμνός και όλες αυτές και οι υπόλοιπες αηδίες πρέπει να περάσουν στο χρονοντούλαπο της μαλακι…. ε ιστορίας ήθελα να πω!!!
   ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟΣ!!! Είσαι Θεός ρεεεε!!! Άντε βάλε μας και κανένα τραγουδάκι – βιντεάκι και μην ακούς τον Σιμωνίδη! Βάλε από τα αγαπημένα σου, αυρά με τον ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ!!! Yo yo ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟΣΧΗΜΟΣ ΑΧΑΜΝΟΣ!
   Δούλος σου Κύριε, χωρίς υπερεγώ ούτε υπερατού!!!!
   0   0
 11. No Name says:

  Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά.
  Η αλήθεια, το φως, η οδός είναι μέσα στην ψυχή μας.
  Η προσευχή και η ταπεινότητα είναι στην ψυχή μας.
  Η καλοσύνη, η επανάσταση και αντεκδίκηση είναι στην ψυχή μας.
  Είμαστε πολέμαρχοι του Θεού και Βασιλιάδες της Χώρας μας.
  Ο βασιλιάς είναι στην ψυχή, όχι στο χρήμα.
  Το χρίσμα είναι στην ψυχή, όχι στην τσέπη και στα είδωλα.
  Ότι σάπιο, βρώμικο και βρωμόστομα κυκλοφορεί σε αυτόν τον κόσμο, είναι αντίχριστος.
  Ότι καλό πράο,αξιόπιστο, αξιέπαινο, αληθοφανές και τίμιο, είναι ο Χριστός.
  Ποιος είπε ότι ο Χριστός δεν σκοτώνει? Μπορεί να μην σκοτώνει ο ίσιος αλλά οι πολέμαρχοί άγγελοι του.
  Μην υποτιμάτε ποτέ και τίποτα, διότι θα την φάτε από εκεί που δεν το περιμένετε.
  Πίσω από κάθε φίδι υπάρχει και ένα ιερό σπαθί που θα το αποκεφαλίσει, όπως κάποτε το φίδι αποκεφάλισε τον Ιωάννη.
  Ναι αδελφοί, οφθαλμόν αντί οφθαλμού.
  Όποιος ανοίγει πόλεμο, να είναι έτοιμος για να χάσει, διότι κυβερνάει το καλό, ενώ το κακό σκάει από το κακό του.
  GET OF MY WAY SATAN, JESUS CHRISTE IS MY LORD…….
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.