15:34 - 09/06/2021

Θα εμβολιάσουμε ΟΛΑ τα παιδιά! Το «σατανικό» γέλιο της κας Μπάιντεν θα γίνει VIRAL – ΒΙΝΤΕΟ

Τι δουλεία είχε να εμφανιστεί στο πλάι του Φάουτσι σε συνέντευξη στο CNN;;;

Τι κι αν ο Dr Anthony Fauci αναγκάστηκε να γυρίσει αυτά που έλεγε για τον κορωνοϊό ότι τελικά μάλλον είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και όσοι το έλεγαν πριν δεν είναι συνωμοσιολόγοι (ΕΔΩ).

Εξακολουθούν να μεταδίδουν παγκοσμίως τις «συμβουλές» του!

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο CNN, όπου ήταν καλεσμένος, κατά έναν περίεργο τρόπο, ΜΑΖΙ με την σύζυγο του διεθνιστή Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπαίντεν, αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών και με μία φράση, η οποία προκάλεσε το… «σατανικό» χαμόγελο« της κας Μπάιντεν, αποκάλυψε πως «πλησιάζουμε στο σημείο που θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή κάνουμε τώρα μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μελέτες που εξετάζουν αυτό που αποκαλούμε από-κλιμάκωση ηλικίας! Παιδιά από 12 έως 9 ετών και στην συνέχεια 9 έως 6 ετών, 6 έως 2 ετών. Ελπίζουμε ότι καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του έτους, θα μπορούμε να εμβολιάσουμε παιδιά όλων ηλικιών.

Φτάνουμε σε αυτό το σημείο», είπε ο Fauci με την «πρώτη κυρία του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ να χαμογελά και να επαναλαμβάνει ως… ιατρός «Κοντεύουμε να το καταφέρουμε», ενώ είναι φιλόλογος της αγγλικής γλώσσας.

Δείτε:

el.gr

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Γεράσιμος Μηνάς 06/09/2021 @ 3:51 ΜΜ

  Οπότε μην..προγραμματίζετε κυήσεις και γεννήσεις νέων παιδιών, γιατί μπορεί να τους κάνουν την ένεση κάποια στιγμή που θα βρίσκονται στην αίθουσα μόνα τους, προτού τα παραδώσουν στις μανάδες. Μην προγραμματίζετε επίσης χειρουργείο γιατί μπορεί να σας κάνουν την ένεση και εκεί εν ώρα αναισθησίας.

 2. Αρχοδαίμονας Legion 06/09/2021 @ 11:41 ΜΜ

  Το επόμενο βήμα είναι να στείλουμε νοσοκόμες στα σχολεία, να εμβολιάσουν μέσα στην τάξη τα παιδάκια. Και ταυτόχρονα οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι σε κάθε ΕΣΣΟ να εμβολιαστούν και για covid-19 την πρώτη ημέρα της κατάταξης! Εμβολιάστε Σχολεία και Στρατό και το σχέδιο μας θα προχωρήσει τέλεια.

 3. Ερευνητής 06/10/2021 @ 12:18 ΠΜ

  Προγραμματίστε κυήσεις και γεννήσεις στο σπιτάκι σας.

 4. Η trollaki του κέρατα είσαι… Η μεγάλος παλιόμκς.. είσαι!
  Στο πάτο σου βάλε και aqua forte!!

  Μολών λαβέ… Σε κάθε απλυτο…και πουλημένο.. Που δηλώνει “πατριωτης’

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*