ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τέμπη – “Bρέθηκαν” τα δοχεία μεταφοράς ξυλολίου

· Κατοχικά Νέα

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών από τον πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη.

Μιλώντας το πρωί αποκλειστικά στον Focus FM 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, έκανε λόγο για την ύπαρξη ξηλολίου σε μεγάλη ποσότητα. Αναφέρθηκε σε δοχεία μεταφοράς του, που ενώ εντοπίστηκαν και διακρίνονται σε φωτογραφία, μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο που ακριβώς φυλάσσονται, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τη θέση Κουλούρι και την ιδιωτική μάντρα, υπάρχουν και άλλοι χώροι φύλαξης, η ύπαρξη των οποίων παραμένει μυστήριο.

“Στην έκθεση μας περιγράφουμε ακόμη ότι εντοπίσαμε το κουτί μεταφοράς ξυλολίου, με χωρητικότητα ένα κυβικό το καθένα. Κατά την διάρκεια των εργασιών υπήρχαν κάποιοι που συνέλεγαν αντικείμενα από τα συντρίμμια και τα μετέφεραν στον κενό χώρο πίσω από τα δύο βαγόνια της εμπορικής. Εμείς μετρήσαμε τουλάχιστον τρία φορτία δεν ξέρουμε που τα πήγαν. Δεν είναι στο Κουλούρι. Πάνω σε αυτά τα αντικείμενα εμείς εντοπίσαμε αντικείμενα τα οποία όταν καούν γίνονται χρυσαφί. Καταλάβαμε ότι η χωρητικότητα του κάθε δοχείου ήταν περίπου ένα κυβικό. Υπολογίζουμε ότι μπορεί να υπήρχαν από ένα έως έξι δοχεία, δηλαδή έξι κυβικά (ξηλόλιο)” εξήγησε ο πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοτσάκη, υπήρξε συστηματική αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας που διενεργήθηκε βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου που τίθεται σε εφαρμογή σε περιπτώσεις σοβαρών σιδηροδρομικών συμβάντων με μεταφορά επικίνδυνων υλικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκαλύφθηκε από το 2020 υπάρχει πρωτόκολλο αντιμετώπισης σοβαρού σιδηροδρομικού ατυχήματος με μεταφορά επικίνδυνου φορτίου ενώ όπως είπαν το μπάζωμα έγινε για να πατήσουν οι… γερανοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

focusfm.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά