ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΙΤ

Ότι ο πλανήτης εχει φτάσει στα έσχατα των εσχάτων χρονων χρειάζεται πολλή ηλιθιότητα (έλλειψη μνήμης), ή πολύ φανατισμό από την πλευρά των θρησκειών ώστε να υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που να μην καταλαβαίνει αυτά που γίνονται. αφού περάσαμε από στημένες εξουσίες με διαρκείς πόλεμους, μόνιμες αδικίες, ανταγωνισμούς χωρίς όριο, κυνηγώντας το τίποτα, γιατί έτσι εκπαιδευτήκαμε.

Κι ετσι φτάσαμε στα τελευταία 54 χρόνια μετρώντας από 4/2/1962, που είχαμε ένα μέγιστο αστρολογικό γεγονός και ξεκάθαρα ειπώθηκε στον άρχοντα των εξουσιών πάνω στον πλανήτη το παιχνίδι τελείωσε. Η καραμέλα που πιπιλάγαν οι άνθρωποι τελείωσε και στο μεγάλο ξεκαθάρισμα πάνω στον πλανήτη πλέον θα ζουν μόνο φωτεινές ψυχές, έξω από θρησκείες του μαυροψυχη, έξω από πολιτικές καταστάσεις του μαυροψύχη, και φυσικά έξω από κάθε ανταγωνισμούς – εγωισμούς των ανθρώπων, ποιος είναι δυνατότερος, καλύτερος, πλουσιότερος και κάθε μορφής βλακεία εγκλωβισμό μέσα στον νου των ανθρώπων.

Φυσικά αυτά τα χρόνια τι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικό ο Μαυροψύχης, από αυτό που έκανε εδώ και μύρια χρόνια.
Αυτό λοιπόν που έκανε Ή μάλλον προσπάθησε να κάνει, ήτανε να αλλάξει τους παλιούς δούλους – υπηρέτες των εξουσιών, σε νέους δούλους υπηρέτες των εξουσιών.

Αυτό που όλοι γνωρίζετε ως παλιά τάξη πραγμάτων και νέα τάξη πραγμάτων.

Μεταξύ αυτών είχαμε την κατάρρευση της πρώην σοβιετικής ένωσης δηλαδή το κομμουνισμό που ο ίδιος είχε κατασκευάσει, και συνοδευόταν από απόλυτη αθεία, δηλαδή οι κάτοικοι των χωρών που είχανε κομμουνισμό πάλευαν μια ζωή μόνο για την κοιλιά και τα πέριξ της κοιλιάς.

Όπως τώρα στη νέα υπερδύναμη Κίνα που η ανάπτυξη σε αριθμούς, ακυρώνει κάθε σχέση άνθρωπιάς και οι άνθρωποι λειτουργούν σαν ρομπότ.

Μια παράλληλη κίνηση του Μαυροψύχη ήταν να μαντρώσει όλη την ευρωπαΐκή ήπειρο σε μια δήθεν κατάσταση ευρωπαϊκής ένωσης μ’ ένα κοινό νόμισμα που λέγεται ευρώ για να μπορούν οι κινέζοι να πουλάνε τα πάντα και όλοι οι ευρωπαίοι εξαθλιωμένοι και άνεργοι να έχουν βρεθεί σε υλική απόγνωση.

Εκτός από αυτά είχαμε βομβαρδισμούς στη Σερβία, διάλυση των χωρών ιράκ λιβύη συρία για να μπορέσουμε να φέρουμε το μεγαλύτερο μπαλαντέρ του Μαυροψύχη, στην Ευρώπη κι όλοι άνθρωποι να ακολουθήσουνε την ευλογημένη θρησκεία των ισλαμο-πιθήκων, ανθρωποφάγων παιδιών του Μαυροψύχη.

Παράλληλα σε όλ’ αυτά κάποιοι ίσως γνωρίζετε ότι έχουν φτιαχτεί καταφύγια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που γνώριζε η ανθρωπότητα αλλά καταφύγια που διαθέτουν μεχρί και τρένα που αναπτύσουν ταχύτητες πάνω από 200 χιλ/ωρα.

Σε αυτά τα καταφύγια υπάρχει σχεδιασμός να μπορέσει να ζήσει Η ανθρωπότητα για αρκετά χρόνια.

Μήπως υποψιάζεστε γιατί αυτά έχουν ήδη κατασκευαστεί?

Εαν λίγο είχατε δει τις δυνάμεις που ασκούνται πάνω στη γη τι διαφοροποιήσεις έχουνε θα είχατε τρελαθεί όπως έχουν τρελαθεί και όλοι οι συγκεκριμένοι επιστήμονες. Και φτάσαμε, στο 2016, στις 23 Απρίλη και 14 Οκτωβρίου, πάρθηκε μια επιβεβαίωση από τους επιστήμονες, γι΄αυτά που συμβαίνουν πάνω στη γη, ώστε ο Ομπάμα από τις 20 Οκτώβρη, έχει εκδώσει προεδρικό διάταγμα για επικίνδυνα φαινόμενα πάνω στον πλανήτη μέχρι τα μέσα φλεβάρη. Ακόμα είχαμε τη Βασίλλισα της Αγγλίας να μιλάει για τελευταία Χριστούγεννα, να θυμάται τώρα ξαφνικά το θάνατο της Νταιάνας, τον Κίσσινγκερ και την ολμπραιτ να ζητάνε να τα βρούνε οι αμερικάνοι με τους Κινέζους για το καλό της ανθρωπότητας (εδώ γελάνε) και τέλος τον Τραμπ να δίνει συνεντεύξεις σαν συνομοσιολόγος.. Κακώς μπήκαμε στο Ιράκ και στη Λιβύη, κακώς εξοπλίσαμε τους ισλαμοπίθηκους στη συρία, η δοσολογίες των εμβολίων στα παιδιά, επειδή είναι δόσεις μόνο για άλογα, γι αυτό έχουμε πολλά παιδιά που είναι αυτιστικά, δεν έχουμε δουλειά στην Μέση Ανατολή, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την αμερική και άλλα πολλά.

Όλα αυτά δε θυμίζουν λίγο προσευχές και μετάνοιες?

Όμως κάποιοι έχουν αγοράσει τα καταφύγια που λέγαμε, φυσικά για να τα χρησιμοποιήσουνε, και όχι για εξοχικές παραθεριστικές κατοικίες. Και το ερώτημα είναι ποιος ειναι ο κωδικος ωστε να παει στα καταφυγια η ελιτ? Θα τους επαιρναν τηλεφωνο, θα τους εστελναν συστημενα, η μπορει να γινοτανε ενας συγκεκριμενος ξαφνικος θανατος καποιου που ειχε τραγουδησει τα τελευταια χριστουγεννα, οτι ο χρονος ελλειξε, κρυφτειτε?

Αυτοι οι συνομοσιολογοι που τα γραφουν αυτα, τους ενημερωνουνε οτι εκει που ειναι τα καταφυγια τη συγκεκριμενη στιγμη, η ζεστη θα ναι τοση πολλη που θα χαν περισσοτερες πιθανοτητες να ζησουν σ ενα κλυβανο που λιώνει το σιδερο, παρα εκει που θα πανε για να σωθουν. Οσο για τους υπολοιπους που τα διαβαζετε αυτα, μεινετε εκει που ειστε.

Από κει που ενημερώνεστε ο τοπος ειναι φυλαγμένος…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

28 thoughts on “ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΙΤ

 1. Ανώνυμος says:

  Με βάση το τραγούδι του George Michael και διαβάζοντας τους στίχους τότε κατευθείαν στοχεύει το τραγούδι στο τελος του 2017 αρχές 2018 για κάτι μεγάλο (this year, I ll give it to someone special), αφού τα προηγούμενα Χριστούγεννα( Δεκέμβριος 2016) I gave you my heart… Ευκολακι. Δεν ξέρω αν special εννοεί τον εξαποδω

  • Bairon says:

   ρε φιλε οταν μιλας για κατι τοσο “σοβαρο” να μιλας με στοιχεια. γραφει πουθενα στο τραγουδι τελη του 17 με αρχες του 18???

 2. NIKOS says:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ “Από κει που ενημερώνεστε ο τοπος ειναι φυλαγμένος…”

 3. trelos says:

  Ρε παιδες τι θελετε να πειτε;το ξερο μας πολλα βαζει. Εσεις τι ενωειτεδεν ειναι μονο ο τζορτζ που δινει το σημα που λετε ειναι και η φισερ που επαιζε την λια εναντια στη σκοτινη πλευρα

 4. ]+[ says:

  Who the fuck is Μαυροψύχης!;!;!;;
  Η κοινώς ποιός είναι ο γαμομαυροψύχης επιτέλους;!;;!;!
  Ποιόν ακριβώς εννοείτε, γιατί πάω στοίχημα ότι όσοι σχολιαστές υπάρχουν, τόσοι μαυροψύχηδες υπάρχουν…..

  • ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ says:

   Είναι αυτός που είναι πίσω απ τις ταμπέλες που κουβαλας οποιες κι αν ειναι αυτες και που σε έχουν αναγκασει όποτε και να φύγεις από αυτό τον κόσμο (σου εύχομαι να φτάσεις σε βαθιά γεράματα) ποτέ να μην καταλάβεις ποιος ο λογος που ηρθες σ αυτο τον πλανητη. Ο μαέστρος όλης της μαύρης γνώσης που παιρνει η ανθρωποτητα, ειναι αυτος που ονομαζεται Μαυροψυχης.
   Κι ολα αυτα γινονται γιατι μ αυτη την πλανη θέλοντας και μη λαμβανονται ως γνωσεις απο ολη την ανθρωποτητα, είναι για να κλέβει την ψυχική ενέργεια των ανθρώπων. Γιατί μονο απο αυτο τρεφεται.

   • ]+[ says:

    Μια και μοναδική η ιδιότητα που με προσδιορίζει: Έλληνας ! Σκέτο Έλληνας!!! Μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο μαυροψύχης πίσω από αυτήν την κατ’ εσέ ταμπέλα;;;

    • ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ says:

     Πριν να γεννηθείς εσύ ο ίδιος και μετά από το δικό σου φυσικό θάνατο (σου εύχομαι να φτάσεις βαθιά γεράματα), φυσικά δεν ήσουνα έλληνας πριν να γεννηθείς ούτε και θα είσαι Έλληνας μετά το θάνατό σου. Τώρα όμως είσαι ακριβώς όλες οι ταμπέλες που εκπροσωπεί η λέξη έλληνας. Και αντίστοιχα όλοι οι υπόλοιποι στο πλανήτη τις δικές τους ταμπέλες. Κάθε μορφής ταμπέλες. Πολιτικές θρησκευτικές εθνικιστικές βίτσια ανωμαλίες κάθε μορφής και άλλα πολλά.
     Όλα αυτά είναι ταμπέλες. Αυτουνού που πρέπει οπωσδήποτε να καταλάβεις ποιος είναι, ώστε να αφήσεις κάθε μορφής ταμπέλα για να κατανοήσεις πραγματικά ποιος είσαι, τι ήρθες να κάνεις τα λίγα χρόνιά πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη, και μάλιστα όταν δεν κοιμάσαι, δηλαδή οι ώρες που είσαι ξύπνιος, μιλάμε για ελάχιστο χρόνο στην απειρότητα του χρόνου. Αυτός λοιπόν σου λέω μια ακόμη φορά ότι είναι ο μαυροψυχης. Έχει στήσει πάνω στον πλανήτη κάθε φανερή και κρυφή εξουσία για να χάσει ανθρωπότητα το δρόμο της.
     Σίγουρα παίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο με την ελληνική φυλή, δηλαδή ήταν εντεταλμένη να δώσει την πνευματική γνώση στην ανθρωπότητα, αλλά την καπηλεύτηκαν αυτή την πνευματική γνώση και οι πιο πριν εξουσίες που υπήρχαν στην Ελλάδα, και γι’ αυτό η ελληνική φυλή τα τελευταία 3000 χρόνια ταλαιπωρείται και έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα στο να μπορέσει να δώσει τα φώτα που ήταν εντεταλμένη, από άνωθεν εντολές.

     • ]+[ says:

      Ονοματάκι όμως, δεν μου λες ονοματάκι!
      Ξαναρωτάω, ποιός είναι ο μαυροψύχης;;; Υπό ποιά ταμπέλα υφίσταται; Πως τον λένε βρε αδερφέ;;;

      Όλοι αυτοί που θα ΄ρθουν να με σκοτώσουν κάτω από μια ταμπέλα θα ενεργούν τι κι αν εγώ έχω πετάξει τις δικές μου προ πολλού, δεν πρέπει να ξέρω ποιές είναι οι δικές τους; Δεν πρέπει να φυλαχτώ να ξέρω who is who;;;

      Ρωτάω μιας και φαίνεται να ξέρεις ποιός είμουν ή δεν ήμουν πριν γεννηθώ και που θα πάω αφού πεθάνω. Άσχετο, να πάω προς το φώς ή οχι;;

      Μια που τον κατάλαβες ότι είναι πίσω από κάθε εξουσία ορατή ή μυστική, πες μας τ΄ όνομά του του πούστη! Τί φοβάσαι μην γίνεις πολύ κυριολεκτικός και σε καταλάβει;;; Μην αντιληφθεί ότι ξέρεις ποιός είναι;;;;
      Εδώ κι ο στρέϊντζερ που είναι μες την αληγορία τρεις την ώρα του ρίχνει την ιστοσελίδα, μην ανησυχείς λοιπόν.

      Κάποτε πρέπει να συνεννοηθούμε μεταξύ μας!

      Π²

 5. Νικητας says:

  Σωστα τα λες. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ,Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ!! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Ο Θεος γελαει με τα χαλια σου.Η Αγια γραφη ειναι ενα παραμυθι και ο Θεος του χριστιανισμου ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.Για ολα τα δεινα του κοσμου υπευθυνοι ειναι ανθρωποι με τον δικο σου προγραμματισμο.Το λογισμικο το οποιο εγκατασταθηκε στο αδειο σου κεφαλι,ειναι ενας ιος ο οποιος αλλοιωσε τα εγκεφαλικα σου κυτταρα και κατεστρεψε την βαση της μνημης σου με αποτελεσμα να ξεχασεις οτι εισαι ανθρωπος.Δεν εχεις τριαδικο Θεο ..Εχεις βλαβη στα τρια κεντρα του εγκεφαλου σου.α) τον κατώτερο εγκέφαλο (ερπετοειδή, reptilian),β) τον θηλαστικό (mammalian) εγκέφαλο που ελέγχει τα συναισθήματα (π.χ. θυμό), τη μνήμη γ) τον νεοφλοιό (neommalian ή neocortex) ή σκεπτόμενο εγκέφαλο που ελέγχει την σκέψη…Αυτο το τμημα του εγκεφαλου σου εχει καταρρευσει εντελως με αποτελεσμα να παλινδρομεις μπρος πισω εκστομιζοντας ανοησιες.

   • Νικητας says:

    Αποδεικνυεις, καραγκιοζακι (καρτουν σκιων της ΝΤΠ),οτι οχι μονο δεν εχεις ψυχη , αλλα ουτε και μυαλο να καταλαβεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ να παπαγαλιζεις!!! Για να νιωσεις και να βιωσεις τα περι ορθοδοξιας…απαιτηται ψυχη..πραγμα που εσυ και οι ομοιοι σου στερουνται παντελως!! Αρα..,ρομποτικες κι οι απαντησεις σου ..,τοποθετησεις σου !! Και μην νομιζεις οτι σου εκανα την τιμη να σου απαντησω..,απλα τοποθετουμαι δημοσιως ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ‘ΒΛΕΠΩ’ ΤΟ ΚΑΘΕ επαναλαμβανομενο (τα ιδια και τα ιδια δηλ.) ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ !! ΚΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ..και μεχρις οτου σε ‘βγαλουν’ απο την πριζα!!!! Γελοιε!!!

    • Ανώνυμος says:

     Οποιος νομιζει οτι καταλαβαινει την ορθοδοξια και τα δηθεν μυστηρια της, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ.Στην προηγουμενη συζητηση που ειχαμε, εκανα αναφορα στις προφητειες του Χριστου για την ελευση του,στην αξιοπιστια της Γραφης,και αλλα πολλα.ΕΣΥ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ δεν μπορεσες να αρθρωσεις λεξη.Ολο σου το ειναι αναλωνεται σε χαρακτηρισμους.Και αυτο δηλωνει ενα πραγμα.Δεν θα στο πω για να μην δημιουργησω ψυχικα τραυματα στην ευαισθητη ψυχουλα σου.Αλλα μιας και εκανες αναφορα στα ρομποτ θα σου πω αυτο.Και μονο που εισαι χριστιανος ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΟΤ.

 6. ΠΟΥ'ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ; says:

  “Οσο για τους υπολοιπους που τα διαβαζετε αυτα, μεινετε εκει που ειστε.

  Από κει που ενημερώνεστε ο τοπος ειναι φυλαγμένος…”

  Ο τόπος που ενημερώνομαι είναι το υπνοδωματιο.
  Να πάω προς τη κουζίνα ή κινδυνεύω;
  Είπα και σε έναν φίλο που ζει στην Αυστραλία να διαβάσει αυτό το άρθρο για να σωθεί και αυτός!

 7. Ανώνυμος says:

  Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι περιμένουν μεγασεισμό στην Αμερική. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Ιούνιο που η Fema έκλεισε άρον άρον το deadline που είχε μέχρι το 2018 σχετικά με κάποιο project, καλώντας στρατιωτικό και εθελοντικό προσωπικό στην Αtlanta για εκπαίδευση.

 8. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ says:

  ΠΡΟΣ ]+[
  Μου ζητάς συνέχεια να σου πω το όνομα του. Εάν μάθεις ότι λέγεται Μανώλης Μαρία, αλλάζει τίποτα στην καθημερινή ζωή σου? Αλλάζει τίποτα στους προβληματισμούς σου? Στους εγκλωβισμούς σου? Αλλάζει τίποτα στο ότι κάθε ώρα και στιγμή όλο με κάτι θα ασχολείσαι που μπορεί να σου φταίει, που πρέπει να διορθώσεις, που, που που…
  Αυτή τη στιγμή δεν είναι το θέμα το όνομα. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο ένα πράγμα. Να γίνεις ο Οδυσσέας και να φτάσεις στην Ιθάκη. Ο Οδυσσέας λοιπόν ανήκει στην ελληνική φυλή και επειδή ήξερε που πρέπει να ξαναγυρίσει (φυσικά η Ιθάκη είναι από εκεί που ξεκινήσαμε όλοι μας χωρίς να εξαιρείται κανένας) και αυτός με άπειρες δυσκολίες ξαναγύρισε στην Ιθάκη. Αυτός είναι ο εγκλωβισμός Ο δικός σου ο δικός μου και του καθενός μας.
  Για το υπόλοιπο που με ρώτησες, εάν φοβάμαι. Διακρίνεις σε μένα φόβο? Ή μήπως είναι εποχές για να εργαστούμε σαν τον Οδυσσέα? Εάν φοβόταν Ο Οδυσσέας τότε μπορεί να φοβάται κι αυτός που σου γράφει. Εάν πιστεύεις ότι δεν φοβόταν Ο Οδυσσέας, ούτε κι αυτός που σου γράφει φοβάται.
  Και ένα τελευταίο για το φως. Το φως αυτό το οποίο λένε πολλοί, ότι δεν πρέπει όταν φευγεις από τη ζωή να το κοιτάξεις, γιατί είναι μια παγίδα του Μαυροψύχη, να σου απαντήσω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Όταν ο μέγιστος των μεγίστων Ιησούς Χριστός, ανέβηκε στο όρος Θαβώρ, με τον Ιωάννη τον Πέτρο και τον Ιακωβο, σχεδόν από-υλοποιήθηκε γινόμενος ένα φως, και παρουσιάστηκαν κοντά του άλλα δύο όντα, Ο Μωυσης και ο Προφητης Ηλιας. Πρέπει τώρα να εστιάσεις σ αυτο: το ότι μεταμορφώθηκε σε φως όταν ήταν ενσαρκωμένος. Αυτό είναι το δίδαγμα και όχι τόσο οι λοιπές παρουσιες.
  Εάν δηλαδή εσύ και ο καθένας μας φάε ένα τυράκι του Μαυροψύχη κάθε μορφής, μετά το παιχνίδι είναι χαμένο λιγο πολύ ή παρά πολύ. Πρέπει λοιπόν όταν είσαι ενσαρκωμένος να μπορέσεις να ενωθείς με την μονάδα θεό δημιουργό υπερμου, υπέρ πνεύμα, γιατί μόνο τότε έχεις τη δυνατότητα με το ελεύθερο της βούλησης κάθε ώρα και στιγμή, εάν φυσικά δεν σε πιάσει ο Μαυροψύχης στις ταμπέλες, να λειτουργήσεις και να μεταμορφωθείς σε φως, και τότε καταλαβαίνεις ότι γέννα και θάνατος, δεν υπάρχει. Διότι πάντα ήσουνα φως και όταν είσαι ενσαρκωμένος, εάν λειτουργήσεις σαν φως, τότε πραγματικά είσαι έξω από οποιαδήποτε δεσμά. Εάν όμως δεν το πετύχεις αυτό, εξάλλου πόσοι μπορουν να το πετύχουν, με τις ταμπέλες και τα βαρίδια που κουβαλάει ο καθένας, μετά είτε δεις το φως, είτε δεν δεις το φως, το κάρμα σου, ή ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης, ή το μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις, θα είναι 100 τοις εκατό προσωπικά σου λάθη ή “λούμπες” όπως λέει και ο χρήστης του σάιτ. Άρα η απάντηση που σου δίνω στο ερώτημα σου είναι αυτή. Και μέσα από αυτά τα οποία διαβάζεις, και που τώρα τελευταία έχει δοθεί άπλετη γνώση, στο όπως να ταυτιστείς με την αυτογνωσία, έχεις περιθώριο όσο ακόμα είσαι πάνω στον πλανήτη, να πετύχεις ενσαρκωμένος ακόμα αυτό που δίδαξε Ο Ιησούς ότι είμαστε αδέλφια του. Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση που σου δίνω εάν σε προτρέπω να ακολουθείς στο φως, την τελευταία στιγμή ή όχι.
  Μάλιστα αν τα πετύχεις όλα αυτά επειδή υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι που λέγεται διαλογισμός δηλαδή η ένωση του νου σου με τον υπερνου, εάν ασκηθείς το χρόνο που είσαι ενσαρκωμένος και φυσικά πετύχεις όλα αυτά τα οποία προ-είπαμε, σου λέω λοιπόν ξεκάθαρα οτι την ώρα που θα έρθει αυτή η στιγμή και για σένα και για όλους μας Είναι το πιο άριστο που θα μπορούσες να κάνεις, δηλαδή φεύγοντας να είσαι ενωμένος με τον Υπερνου, Υπέρ πνεύμα Θεό δημιουργό, γεννήτορα των πάντων.

 9. Πρακτική Μαγεία says:

  Αν κάποιος με ώριμο μυαλό ενδιαφέρεται να μελετήσει τη Σολωμονική και τη Μαγεία, τότε θα του προτείνω ένα σπάνιο ελληνικό βιβλίο που πλέον έχει σταματήσει να τυπώνεται, όμως υπάρχουν διαθέσιμα μερικά κομμάτια στο ίντερνετ αν τα αναζητήσετε. Έχει μεγάλη συλλεκτική αξία και στο μέλλον θα ανέβει κι άλλο η τιμή του όσο γίνεται πιο σπάνιο να βρεθεί. Τέτοια βιβλία να ξέρετε έχουν μέσα Μεταφορές και Φαντασία δεν είναι όλες οι συνταγές που προτείνουν κυριολεκτικές και αν κάτι από όσα γράφει βλέπετε ότι δεν στέκει με τη λογική, τότε πολύ απλά το αφήνετε στην άκρη. Το βιβλίο ονομάζεται ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ (Σολομωνική), ο Συγγραφέας του είναι ο Jorg Sabellicus, η μετάφραση στα Ελληνικά έγινε από τον Νίκο Σημηριώτη και το βιβλίο είναι τον Εκδόσεων Δίδυμοι. Περιέχει σκληρό εξώφυλλο και έχει 492 σελίδες. Αν είστε συλλέκτες βιβλίων αξίζει να έχετε ένα αντίτυπο στη βιβλιοθήκη σας.
  http://www.fylaxta.gr/el/proionta/vivlia_tetradia/vivlia/praktiki_mageia_solomoniki.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *