Τατιάνα Στεφανίδου Και Ισλαμική Πολυγαμία Στην Ελλάδα: Που Είναι Οι Φεμινίστριες, ΟΕΟ;

Τατιάνα Στεφανίδου Και Ισλαμική Πολυγαμία Στην Ελλάδα: Που Είναι Οι Φεμινίστριες, ΟΕΟ;

Loading...

4 thoughts on “Τατιάνα Στεφανίδου Και Ισλαμική Πολυγαμία Στην Ελλάδα: Που Είναι Οι Φεμινίστριες, ΟΕΟ;

  1. Ο τρελός του χωριού says:

    Αυτό το σιχαμα η Στεφανίδου έπρεπε να έχει σβηστεί από την tv, που όσο κι αν έχει καταντήσει σκουπιδότοπος δεν σηκώνει την δυσωδία αυτής της κινούμενης αηδιας! Απορώ με την ηλιθιότητα αυτών που την παρακολουθούν και την μεγάλη κατάντια των παρευρισκομένων αυτής της άθλιας προπαγανδιτριας ,κακοπληρωμένοι ραδιόφωνακι της ΝΤΠ ! Καλά ρε ντιπ μυαλό δεν υπάρχει?

  2. Αργυρώ says:

    Οι κυράτσες που τη βλέπουν γουστάρουν φαίνεται να τρώνε ξύλο και να τις έχουν οι άντρες σαν τα ζώα. Τώρα πως συνάδει αυτό με τον “φεμινισμό” και “θάνατος στο φαλλοκράτη” που φωνάζουν οι “φεμινίστριες” είναι απορίας για ψυχίατρο και…ιλουμινάτι! Μεγαλύτερη ξεφτίλα για το ανθρώπινο είδος και δει τις γυναίκες δεν υπάρχει. Σε άλλες χώρες όμως, όχι στη δική μας. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε με τη βία, στα χριστιανικά εδάφη για τα οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους κάθε πράξη φασισμού ανακατεμένη με ιδεοθρησκευτική βία είναι μη αποδεκτή.

  3. Βασιλική says:

    Το νόημα του σωτηριολογικού χριστιανικού μυστηρίου του γάμου, αναπτύσσεται λεπτομερώς από τον Απόστολο Παυλο στις επιστολές του. Εκεί βρίσκεται η σωτήρια αλήθεια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *