ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Ταράχθηκαν» σε εκπομπή με την αλήθεια – Με ένα «νεύμα» των Τούρκων η Ελλάδα θα θρηνήσει νεκρούς

· Κατοχικά Νέα

Λίγοι τολμούν να το πουν «φωναχτά»…

Η Τουρκία θα παραμείνει στην επαρχία Ιντλίμπ στην βορειοδυτική Συρία διεμήνυσε την Τρίτη ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας απειλές κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και κατά της διεθνούς κοινότητας σε σχέση με το «μεταναστευτικό.

Οι τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Τουρκία δίνουν νέα προσχήματα για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, την ώρα που στα νησιά του Αιγαίου, η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Πριν λίγο στον ΑΝΤ1 ειπώθηκε πως υπάρχουν πράκτορες, ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες, κάτι που «τάραξε» έναν αριστερό δημοσιογράφο που βρισκόταν στην εκπομπή, αρνούμενος να το δεχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, είναι μια πραγματικότητα και προφανώς πίσω από αυτό κρύβεται η Τουρκία.

Για το «μεταναστευτικό» ο Ερντογάν ζητά από την διεθνή κοινότητα «συγκεκριμένα βήματα», ειδάλλως θα στείλει, εκ των πραγμάτων, ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους στην Ελλάδα.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι οι παραγκουπόλεις για τους «μετανάστες και πρόσφυγες» δεν θα παράσχουν επαρκή καταφύγια από το κρύο και έτσι υπάρχει ανάγκη να κατασκευαστούν καταφύγια. Επανέλαβε ότι η διεθνής κοινότητα δεν έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε από το 2014 στην Τουρκία σχετικά με την χρηματοδότηση για το «μεταναστευτικό».

Η κατάσταση αυτή βρίσκει χαμένη την Ελλάδα. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει, αν οι παράνομοι μετανάστες πάρουν από ένα καλάσνικοφ στο χέρι, καθώς ουδείς μπορεί να αποκλείσει την μυστική μεταφορά όπλων στην ελληνική επικράτεια. Είδαμε προχθές πως προσπάθησαν να πάρουν όπλο από έναν αστυνομικό.

Με ένα «νεύμα» της Τουρκίας θα θρηνήσουμε νεκρούς…

Όποιος νομίζει πως ζούμε σε «στρουμφοχωριό», καλύτερα να αναθεωρήσει σύντομα αυτή του την πεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

2 απαντήσεις στο “«Ταράχθηκαν» σε εκπομπή με την αλήθεια – Με ένα «νεύμα» των Τούρκων η Ελλάδα θα θρηνήσει νεκρούς”

  1. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ “,ΜΑΧΗΜΟ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑ G3 ΤΟΥ Ε,Σ ΟΝΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ..ΟΣΟΝΟΥΠΩ!!!

  2. εχει μεγαλωσει μαζι με τους μεταναστες και ξερει οτι δεν ειναι πρακτορες χαχαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά