ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών -Βρέθηκαν νεκρά, αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους

· Κατοχικά Νέα

Οπως δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Νίκος Τσούκαλης που εδώ και δύο ημέρες έκανε αναζητήσεις στο Μάτι στον ΣΚΑΪ δυστυχώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου.

Ταυτοποιήθηκαν επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι. Ο επίλογος της τραγωδίας γράφτηκε ακόμη πιο τραγικά καθώς όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί αγκαλιά.

Πρόκειται για τα δίδυμα κορίτσια που αναζητούσαν οι γονείς τους πιστεύοντας ότι τα είχαν δει σε βίντεο τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Το χρονικό της τραγωδίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι γονείς των άτυχων κοριτσιών κλήθηκαν να δώσουν πρόσθετο δείγμα DNA.

Οι γονείς κλήθηκαν να πάνε προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών προκειμένου να απομονωθεί DNA για να γίνουν διασταυρώσεις.

Οι εννιάχρονες δίδυμες είχαν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον καθώς χθες η υπόθεση της αναζήτησης τους έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα The Times του Λονδίνου.

Τα κορίτσια παραθέριζαν με τους παππούδες τους στην Ανατολική Αττική και από τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά αγνοούνται και αγνοούνται από τότε.

Το θρίλερ επιτάθηκε όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκε με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή:iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Κανδήλι Μεγάρων – Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα

ΕΛΛΑΔΑ

Το ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα πλησιάζει το μέγεθος του ΑΕΠ – Πάνω από τις μισές οφειλές είναι ήδη ληξιπρόθεσμες

ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης–Σίσι στην Αίγυπτο: Η Αθήνα ενισχύει τον στρατηγικό άξονα με το Κάιρο σε μια εύφλεκτη Ανατολική Μεσόγειο

2 απαντήσεις στο “Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών -Βρέθηκαν νεκρά, αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά