15:51 - 10/06/2021

Τα στεφάνια μας ήδη ετοιμάζονται από τη Βασιλεία των Ουρανών.

Το σύστημα με κουτοπόνηρα μέσα προσπαθεί να πείσει. Ένας έξυπνος άνθρωπος αυτό θα έπρεπε να το βλέπει. Δυστηχώς στην Ελλάδα ο λαός δεν το βλέπει. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει σωστή αντίληψη. Και η σωστή αντίληψη προέρχεται από τη σωστή παιδεία. Και δεν εννοώ τα πτυχία. Ο λαός “μαστουρωμένος” από τη τεράστια προπαγάνδα των Μέσω Μαζικής Αποχαύνωσης, δεν μπορεί πλέον να διακρίνει το σωστό από το λάθος. Σαν φιγούρες θέατρου σκιών, κινούνται όπου τους πάει ο καραγκιοζοπαίχτης. Στο τέλος του έργου υπάρχει γκρεμός με βράχια. Και εκεί οδεύουν οι τραγικές αυτές φιγούρες, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους.

Λυπάμαι όλους εσάς μικρά και ανοήτα ανθρωπάκια που δεν μπορείται να ξεκολλήσετε από τις ταμπέλες. Πάρτε λοιπόν άλλη μια στο ενεργητικό σας να έχετε να λέτε. Ντροπή που επιτρέπετε στο σύστημα να παγιώνει άλλο ένα διαχωρισμό στην ελληνική κοινωνία. Φαίνεται οτί μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, εμφύλιο και άλλα παρόμοια, μυαλό δεν βάλατε. Οι σπίουνοι, οι ρουφιάνοι, τα κομματόσκυλα και οι βολεψάκηδες, φαίνεται ότι καλά κρατούν ακόμη σε αυτή τη χώρα. Και από χώρα του φωτός και του πολιτισμού, καταντήσαμε χώρα του σκότους, του δήθεν και της αφομοίωσης όλων των σάπιων από τους υπόλοιπους πολιτισμούς.

Δεν θα φωνάξω να ξυπνήσετε διότι πλέετε σε κατάσταση ανώτερης απωχαύνωσης από ένα δυνατό κοκτέιλ φόβου και ψεύτικης ελπίδας από το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός. Αλλώστε με τη συναίνεση σας επιλέξατε αυτό το δρόμο. Όσον αφορά δε εκείνους που ισοπέδωσαν κάθε ανθρώπινη αξία, κάθε ηθική, κάθε όρκο με αντάλλαγμα τον πλούτο και τα επίγεια αγαθά…χαχα, γελάω. Γιατί θα τα απολαύσετε για λίγο. Οτάν κλείσετε τα μάτια, αυτό που σας περιμένει θα είναι αιώνιο. Και πιστέψτε με, δεν θα είναι ωραίο.

Σε όσους είστε ακόμη ξύπνιοι… υπομονή! Μέχρι το τέλος. Τα στεφάνια μας ήδη ετοιμάζονται από τη Βασιλεία των Ουρανών.

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ 06/10/2021 @ 4:47 ΜΜ

    ΓΕΝΟΙΤΟ , ΑΔΕΛΦΕ , ΓΕΝΟΙΤΟ … ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ … ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ …

  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ Τ.Β. ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh