19:24 - 21/11/2020

Τα προφητικά λόγια του Χριστόδουλου! Τα ζούμε ένα προς ένα

Τα προφητικά λόγια του Χριστόδουλου! Τα ζούμε ένα προς ένα

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Φίλε κ αδελφέ εδώ διακρίνουμε μια ταμπέλα ένα πιόνι που μετάνιωσε για ότι έκανε…ήταν οικουμενιστης είτε το θες είτε όχι αν έβαζες άλλον Τιτλον θα το δεχομουν μετά χαράς αλά όχι κ προφητικά λόγια κάποιου που υπηρέτησε την ελίτ(ψάξε για συλειτουργο με πάπα Ρώμης ) ας πούμε καλύτερα η εξομολόγηση κάποιου που μετάνιωσε ειλικρινά.ευχεσθαι υπέρ υμών!
    ΑΥΤΑ!!

  2. Παιδί του 80 11/22/2020 @ 9:28 ΜΜ

    Και γιατί δεν είπε τα πράγματα όπως ήταν ¿ *μαλακιες μάζεψε αρκετά πρόβατα στο μανδρι τίποτε περισσότερο, φτάνει κοροϊδηα όλα ξεκίνησαν από κάποιο αγαθαγκελο στο Βυζάντιο κάπου θα διάβασε ότι έμεινε από την φωτιά (ότι θα ΚΑΤΈΒΟΥΝ ξανθό γένος) από που θα κατέβουν άραγε θα ΚΑΤΈΒΟΥΝ το καταλαβαίνεις¿ πόσο χαζό πρέπει να είναι ηλιθιος κάποιος να περιμένω Ρώσους και τρέχα γύρευε,., _

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh