Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:36 - 05/06/2022

Τα μικρά παιδιά δίνουν φιλοδωρήματα στις Drag Queens ενώ η αστυνομία του Ντάλας το αφήνει να συμβαίνει αυτο μέσα σε μπαρ για 21 ετών και άνω

Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΓΝΟΥΣ ΠΡΑΤΤΕ 06/05/2022 @ 7:30 ΠΜ

  Παλαιότερα, οι μπαμπάδες συνόδευαν τα νεαρά αγόρια τους στις πόρνες, για να τα παροτρύνουν στην έναρξη σεξουαλικής δραστηριότητας. Σήμερα, στοχεύοντας τα ίδια, οι μαμάδες τους τα πάνε στον Λιγνάδη.

 2. Ονειροβάτης 06/05/2022 @ 7:46 ΜΜ

  Παρα είναι στημένο για να είναι αληθινό. Τι διάολο, όλοι εκεί στό Δάλλας με τα παιδιά τους πάνε στά κωλόμπαρα? Κάθονται συγκεντρωμένοι (παρατηρείστε πώς στά πίσω τραπέζια δέν υπέρχουν παιδιά) έν σειρά να φαίνονται καλά και δίνουν στα παιδάκια τους πετροδόλλαρα με την εντολή να τα δώσουν στό τραβεστί και να μη πάρουν παγωτό? Γιατί είμαι καχύποπτος με το AMERICA?
  Μήπως αυτό τό φαινόμενο έχει να κάνει με το “παράθυρο του Όβερτον”?

 3. show-time and theaters near you
  οταν μιλάμε για Αμερικα=246χρονών, ειναι σαν να μιλάμε για όλη την γηραιά ευρώπη…. ειναι τα ίδια; Οπως ειπε κάποιος… American Dream, it’s just a dream.. ένα επίγειο “όνειρο” ελκυστικου πλουτου,που ειtε ξυπνήσεις ειτε όχι γυρνάει σε εφιάλτη.

  Οταν τα αυτιά/μάτια ειναι κλειστά στο:
  “ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με· τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*