Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:28 - 25/08/2021

Τα γυρνάει ο Φάνης Σπανός μετά το σάλο από την δήλωση του για τις φωτιές

Πολλά ερωτηματικά αφήνει η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, στην Έκτακτη – Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Αυγούστου . “Τα λιγοστά επίγεια μέσα είχαν εντολή μη κατάσβεσης” λέει ο κ. Σπανός, κάτι που ακούγεται το λιγότερο τρομακτικό. Τι ακριβώς συμβαίνει ; Θα διερευνηθεί από τους αρμόδιους ή θα περάσει απαρατήρητο ;

Φυσικά, η δήλωση αυτή ξεσήκωσε θύελλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και στον τύπο. Όπως επίσης και σωρεία ιδιαίτερα αρνητικών σχολιασμών. Ο κ. Σπανός με σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του και κάνει λόγο για θεωρίες συνομωσίας.

Δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού

Προς τον κύριο Ηλιόπουλο και κάθε αποδέκτη.

Επειδή ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε τοποθέτησή μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, του παραθέτω αυτά που είπα στο συμβούλιο και θα παρακαλούσα να μην επιχειρείται η διαστρέβλωσή τους: 

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν ήθελαν να σβήσουν τη φωτιά ή ότι συνειδητά την άφηναν να επεκταθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξωφρενικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση και για οποιαδήποτε διοίκηση της πυροσβεστικής.

Άκουσα και επικαλέστηκα μαρτυρίες κατοίκων για πυροσβεστικά που είχαν υπηρεσιακή εντολή να μην επεμβαίνουν σε συγκεκριμένα μέτωπα για λόγους ασφαλείας των πυροσβεστών.

Άλλο πράγμα οι ελλείψεις και τα λάθη που επισημάναμε και άλλο πράγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που φυτρώνουν με το παραμικρό και μας κάνουν μόνο κακό.

Επειδή έχω μάθει να μιλάω μόνο τη γλώσσα της αλήθειας και αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Παρακαλώ, αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, να δουλέψουμε για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας._

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*