Τα «Ελληνικά Hoaxes» στο ευρωκοινοβούλιο για «κατήχηση» Παρασκευή , 28 Σεπτεμβρίου 2018

Τα “ellinika hoaxes” κλήθηκαν στο «ιερατείο» της Ε.Ε. των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να μας «σώσουν» από τους «κακούς» Ρώσους, ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του Ευρώ και του ΝΑΤΟ…

Έρχονται εκλογές και πρέπει να εκλεγούν όσοι είναι στο πρόγραμμα, ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις. Να μας πουν μόνο πόσα θα αρπάξουν κι αν θα τα δηλώσουν, ή αν θα είναι από τα μαύρα ταμεία του Soros …και να μας πουν για ποιον λόγο πλήρωσαν για να διαφημίσουν στο Facebook τη συμμετοχή τους στο συμπόσιο, που έγινε για τις υπηρέτριες των τοκογλύφων (Η ένδειξη Χορηγούμενη …δεν μας λέει από ποιον… Από το ΝΑΤΟ; τη CIA; τη Μοσάντ; Τον Soros;).

Γεμίσαμε «αφιλοκερδείς», «φιλαλήθεις», κρατικοδίαιτους «Σωτήρες» …από το 2009 και
μετά κι έτσι κάπως διπλασίασαν το χρέος …για να μείνουμε Ευρώπη και να αρπάξουν τις περιουσίες μας οι «φιλάνθρωποι» Soros, Paulson, Loeb, Rothschild, Lazard, Goldman Sachs κ.ο.κ.

oimaskespeftoun

kentripotideas

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Τα «Ελληνικά Hoaxes» στο ευρωκοινοβούλιο για «κατήχηση» Παρασκευή , 28 Σεπτεμβρίου 2018

  1. Sofoklis says:

    Ε, ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΝΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Κ.ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ. Η ΡΑΩΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΟΦΙΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *