21:26 - 30/01/2022

Τ Ω Ρ Α ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟ !!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!! ΞΥΠΝΑ !!!!!

ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΑΚΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ;;; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;; ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!! ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ !!! ΣΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΞΙΑ, ΕΝΔΟΚΟΙΛΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ, ΧΡΟΝΙΟΣ ΚΛΙΝΟΣΤΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ;;; ΚΑΙ ;;; ΚΑΙ “SARS-Cov-2 ΘΕΤΙΚΗ” !!!!!! ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ !!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ “ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ !!! ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!! ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Μία πραγματική πανδημία δεν αρκεί να έχει αριθμούς “κρουσμάτων”. Απαιτούνται θάνατοι.

Πολλοί θάνατοι.

Χωρίς πολλά “κρούσματα” θα μπορούσε να περπατήσει η απάτη της “πανδημίας”.

Χωρίς τη λίστα των θανάτων του ΕΟΔΥ όμως όχι.

Φυσικά, ήταν αναγκαία και η λίστα των “κρουσμάτων”. Για να έχουμε περιοριστικά μέτρα, για να έχουμε lock downs. να έχουμε οικονομική καταστροφή, να έχουμε λουκέτα, να έχουμε απολύσεις.

Ώστε να έρθει το εμβόλιο ως σωτηρία. Η επιχείρηση “ελευθερία”.

Έλα όμως που ο κορωνοϊός δεν σκότωνε στο βαθμό που θα δικαιολογούσε μία “πανδημία” ώστε να στηριχθεί μετά σε αυτή η “ανάγκη” μαζικού εμβολιασμού.

Και έτσι αρχικά είχαμε τα βαφτίσια. Κοντά στην …Εκκλησία ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν μάλλον ο πλέον κατάλληλος να πει στον κόσμο ήδη από τον Μάιο του 2020 ότι στα νοσοκομεία έχουν στήσει κολυμπήθρες και κάνουν βαφτίσεις. Θυμάστε τις εγκεφαλικές αιμορραγίες.

“Πιστεύω ότι κάνουμε καλά” είχε πει. Ήξερε, και ξέρει, ότι καθόλου καλά δεν έκαναν και ότι ομολογούσε από τότε τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, η οποία είχε ήδη στηθεί και είχε τεθεί σε εφαρμογή το φριχτό σχέδιο σε βάρος των Ελλήνων.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης είχε τότε πει το εκπληκτικό “μα τότε δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”.

Κανείς δεν τον ρώτησε όμως ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!

Το είπε σαν κάτι τόσο, μα τόσο φυσιολογικό…

Τώρα ξέρουμε βεβαίως γιατί έπρεπε.

Τώρα, ο κ. Μαγιορκίνης ομολόγησε την απάτη της “ανοσίας της αγέλης”.

Ένας ένας πηδάνε από το τρένο.

Μόνο που δεν πάνε κάπου μακριά.

Η έξοδος από το τρένο οδηγεί στην είσοδο των ανακριτικών γραφείων και των δικαστηρίων.

Και από εκεί στις φυλακές.

Τα βαφτίσια όμως δεν αρκούσαν. Ούτε αυτά.

Οπότε άρχισε η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Και έτσι κατασκευάστηκε μία λίστα νεκρών, στην οποία είχαμε από τη μία τους θανάτους που βάφτισαν “από κορωνοϊό”, με ή χωρίς τεστ, με πραγματικό ή ψευδές αποτέλεσμα, και από την άλλη τα θύματα του πρωτοκόλλου του θανάτου. Στην οποία υπάρχουν και άνθρωποι που τους σκότωσαν και πέθαναν πράγματι “από κορωνοϊό”, τους οποίους όμως τα ίδια τα νοσοκομεία εξέθεσαν στον ιό όταν τους είχαν να περιμένουν με τις ώρες, ο ένας δίπλα στον άλλον, μέσα στο ρεύμα από τα ανοιχτά παράθυρα, το αποτέλεσμα του τεστ.

Είναι η σφαγή των ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα που αναφέρω και αποδεικνύω στη μήνυση.

Στοιχείο πρωτοκόλλου θανάτου νούμερο ένα.

Η δημοσίευση αυτή αφορά στη λίστα της απάτης μέσα στη λίστα των θανάτων “από κορωνοϊό”.

Είναι αυτό που ομολόγησαν ο Νίκος Τζανάκης αρχικά και η Μίνα Γκάγκα αμέσως μετά.

Αλλά δεν φαντάζονταν ότι θα έχω στα χέρια μου ήδη από τις 3 Ιανουαρίου πιστοποιητικό θανάτου ως το απόλυτο τεκμήριο της απόλυτης απάτης στην καταγραφή αυτή.

Γιατί είναι ένα πιστοποιητικό που δεν έχει καν ως αιτία θανάτου ΚΑΙ τη “λοίμωξη Covid-19”. Είναι ουσιαστικά μία σημείωση, σχεδόν στατιστικού χαρακτήρα, ότι η γυναίκα αυτή ήταν και απλώς θετική στον SARS-CoV-2.

“SARS-CoV-2 Θετική” !!!

Ασύλληπτα πράγματα !!!

Και αν αυτό συνέβαινε πριν τρία χρόνια, και ήταν μία στατιστική καταγραφή ότι είχε π.χ. και ένα σπυράκι επειδή την τσίμπησε κουνούπι, θα λέγαμε ότι απλά τρελάθηκαν και άρχισαν να γράφουν άσχετα πράγματα μέσα στις “αιτίες” θανάτου.

Αλλά όχι !!

Η “άσχετη” αυτή σημείωση (και όχι αιτία) σφράγισε τη μοίρα της γυναίκας αυτής μετά θάνατον !!

Γιατί η σορός της μπήκε σε σακούλα, το φέρετρο σφραγίστηκε (οι απατεώνες δεν τους επέτρεψαν ούτε στο νοσοκομείο να τη δουν γιατί “απαγορεύεται από τον ΕΟΔΥ”), και η ταφή έγινε με το πρωτόκολλο Έμπολα.

Αλλά μαζί με τη μοίρα αυτής της γυναίκας και της βαρύτατης προσβολής της μνήμης της, η σημείωση αυτή είναι και η σφραγίδα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Η γυναίκα αυτή έγινε ένα ακόμα νούμερο στη λίστα της ΑΠΑΤΗΣ. Έγινε ένα ακόμα “επιχείρημα” για να εμβολιαστούμε για να μην καταλήξουμε σαν και αυτή.

Δηλαδή, να μη πάθουμε σηπτική καταπληξία, ενδοκοιλιακή λοίμωξη και να μην αποκτήσουμε αναδρομικά χρόνιο κλινοστατισμό.

Έτσι, παλιοαπατεώνες ;;;

Έτσι !!!

nikosantoniadis.tv

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 01/30/2022 @ 9:40 ΜΜ

  Κοροϊδοϊός…

 2. Να τολμας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 01/31/2022 @ 12:18 ΠΜ

  ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ-

 3. ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/31/2022 @ 3:38 ΠΜ

  Βασανιστικος θάνατος.
  ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*