ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σύζυγος Υποδιοικητή Θριάσιου: «Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια»

· Κατοχικά Νέα

Παρενέργεια του εμβολίου υποστηρίζει η σύζυγος του…

Μόλις μισή ώρα μετά από την αλλαγή του χρόνου, ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε προηγηθεί ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, η οποία κίνησε υποψίες.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τοποθετήθηκε η σύζυγος του 54χρονου υποδιοικητή του Θριάσιου. Σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της δεν έχει νοσήσει ούτε από κορωναϊο, ούτε γρίπη, ούτε από κανένα είδους μικρόβιο καθώς του έγιναν όλα τα απαραίτητα τεστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα είπε

“Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 ατομα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου”

«Είναι ακόμα κρίσιμη. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε, κάνει μικρές βελτιώσεις, θεωρείται σταθερή. Κάνει μικρές βελτιώσεις, του κατεβάζουν λίγο το οξυγόνο από το μηχάνημα σιγά-σιγά και κάπως δείχνει να ανταποκρίνεται», δήλωσε.

f-news.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα κλείνει συμφωνία για δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM – Ο Δένδιας στη Ρώμη για τις υπογραφές

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

2 απαντήσεις στο “Σύζυγος Υποδιοικητή Θριάσιου: «Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια»”

  1. …μετα το περιστατικο οι εμβολιασμοι ανεσταλησαν σε ολαα τα νοσοκομεια
    οι αυλικοι “λιμωξιολογοι του μαξιμου πρσπαθουν να αποκρυψουν την αληθεια.
    τωρα ολοι θα τρεχουν εικαζω να ετοιμασουν σε κρατικα τυπογραφεια μυστικα ταπελακια τoυ εμβολιου της pfizer και κενα μπουκαλακια τα οποια θα γεμισουν με φυσικο ορο για να εμβολιασουν ολους τους υγειονομικους και τους εκπαιδευτικους…ωστε να μην δημιουργηθουν νεα θυματα παρενεργειων..πριν αρχισουν μααζικους εμβολιασμους τα καθικια του σατανα!!

  2. η δικαιωσυνη ειναι” τυφλη”.. εισαγγελέας ακουει κανεις?.. ποια δημοκρατία ποιοι θεσμοι και ποιες διεθνεις συνθηκες.. αν ηταν για κανεναν ανωμαλο κτηνοβατη παιδεραστη μασωνο νεοταξιτη θα ειχε δικαιωματα.. ελληνας ηθαγενης και ορθοδοξος… μπαναλ.. ξεπερασμενο.. φωρτοστε συνελληνες ερχονται κι αλλα μη ξεχνατε ολοι ειναι εκει μαζεμενοι στη Βουλη…να ξεφωρτωσεται το θυμο γιατι θα ειναι ασυγρατητος ςρχεται καρκινος θανατος πεινα.. και μειωση συνορων με θερμο επεισοδιο με νεκρούς φανταρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά