ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ!!! Για αυτό ο Πλεύρης ανακοίνωσε ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ μέχρι τέλη Μαρτίου

· Κατοχικά Νέα

Τίποτα τυχαίο!!! Δείτε το βίντεο από το el.gr

Όπως είδατε νωρίτερα, για την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού μέχρι τα τέλη Μαρτίου μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας ωστόσο, για να μην παίρνουν «αέρα» οι πολίτες ότι «δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας» (ΕΔΩ).

Όλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται να δώσουν μια «ανάσα» στους ανθρώπους (ειδικά εν όψει πιθανών εκλογών) και να επανέλθουν αργότερα ξανά με μέτρα, καθώς ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για σενάριο αναζωπύρωσης το Φθινόπωρο.

Τελικά μάλλον βρέθηκε ο λόγος που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει χαλάρωση μέτρων!

Χθες Τετάρτη, ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Τζεφ Ζίεντς, παρέα με τον διεθνιστή Φάουτσι και την επικεφαλής των CDC, πρόσωπα τα οποία με ΕΥΛΑΒΕΙΑ ακούν κυβέρνηση και τηλέ-ειδικοί, έκανα λόγο πως περνούν σιγά-σιγά σε μία εποχή, όπου ο COVID δεν θα είναι κρίση!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της προόδου και των εργαλείων που έχουμε όλοι, κινούμαστε προς μια εποχή που ο κορωνοϊός δεν είναι κρίση, αλλά είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να προστατεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε», είπε ο Zients κατά την διάρκεια τακτικής ενημέρωσης. «Ο πρόεδρος και η ομάδα μας για τον Covid σχεδιάζουν ενεργά για αυτό το μέλλον», κατέληξε.

Τώρα αν προκύψει αναζωπύρωση πιο μετά ή κάτι άλλο, αλλάζει το πράγμα! Οι διεθνιστές έδειξαν χθες τον δρόμο για προσωρινή χαλάρωση και όλως τυχαίως η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα το ίδιο. Το μένος κατά των ανεμβολίαστων παραμένει πάντως και μένει να φανεί, αν εν όψει εκλογών, υπάρξει απόφαση για χαλάρωση μέτρων και στους μη εμβολιασμένους ή ακόμα και επανεξέταση του θέματος των υγειονομικών. Ίσως θα πρέπει να ρωτήσει κανείς τον… Φάουτσι!

Δείτε:

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

Μία απάντηση στο “ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ!!! Για αυτό ο Πλεύρης ανακοίνωσε ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ μέχρι τέλη Μαρτίου”

  1. τελικα αποκαλυφθηκε πως ολοι οι παραφρονες πλουσιοι κυβερνουν τη χωρα μας με μαριονετες τους πολιτικους μας …
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ !!!!!
    ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΟΥΤΣΟΧΩΡΑ, ΡΟΤΣΙΛΝΤΟΧΩΡΑ κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά