Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο μαθητές και γονείς για κατάληψη στο σχολείο τους

Σε συλλήψεις μαθητών γυμνασίου αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, προέβη η Αστυνομία χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο.

Οι μαθητές συνελήφθησαν για την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου.

Οι μηνύσεις υπεβλήθησαν την Παρασκευή, όταν το σχολείο τελούσε για δεύτερη ημέρα υπό κατάληψη.

Την προηγούμενη ημέρα, το 2o Γυμνάσιο όπως και πολλά ακόμη σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και πανελλαδικά, προχώρησαν σε καταλήψεις με αιχμή το Μακεδονικό, ωστόσο στο 2ο Γυμνάσιο η κατάληψη συνεχίστηκε και την Παρασκευή, χωρίς να είναι γνωστό αν ο λόγος της κατάληψης παραμένει ο ίδιος.

Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών ενώ για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν και οι γονείς τους. Αναζητείται και ένας ακόμη μαθητής 14 ετών για τον ίδιο λόγο καθώς και ο γονέας του.

agriniopress.gr

Loading...

5 thoughts on “Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο μαθητές και γονείς για κατάληψη στο σχολείο τους

  1. ΕΛΕΑΝΝΑ says:

    Ρε καθήκια τόσα χρόνια που γινόντουσαν καταλήψεις γιατί δεν κάνατε το ίδιο; Όσο αντιδράτε τόσο θα φουσκώνει το ποτάμι.

  2. DEN KSEXNO says:

    Όπως πάει σε λίγο καιρο..θα έχουμε και παραρτήματα του ΣΥΡΙΖΑ..μέσα στα σχολεία….καθηγήτρια ιστορίας που διδάσκει σε ..ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Λύκειο είπε στα παιδιά ότι η Μακεδονια δεν είναι ελληνική..όσοι λένε ότι είναι ελληνική και κάνουν καταληψεις..είναι χρυσαυγίτες και εθνικιστές με μίσος…τωρα πλέον έχουμε και πολιτικά μανιφέστα από πασιοναριους……..στα σχολεια μας……..!!

  3. Αργυρώ says:

    Κύριε εισαγγελέα να σου θυμήσουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν κάποτε καταλειψίας! Αυτόν και τον πατέρα του γιατί δεν τον συνέλαβες τότε; Τώρα σε πήρε ο πόνος; Επίσης, κύριε εισαγγελέα τον ληστή που μπαίνει στα σπίτια και στάνταρ διαπράττει και διατάραξη οικιακής ειρήνης γιατί δεν τον συλλαμβάνεις; Δεν γνωρίζεις κύριε εισαγγελέα ότι η ώρα της Νεμέσεως πλησιάζει και πρώτος εσύ και οι όμοιοί σου θα αντιμετωπίσετε την οργή της; Όχι βέβαια που να το γνωρίζεις; Στη νομική δεν στο έμαθαν, σου έμαθαν πώς να προσκυνάς την εξουσία σε βάρος της πατρίδας και των παιδιών της! Τώρα σε πήρε ο πόνος να εφαρμόσεις το στενό γράμμα του νόμου; Περίμενε λοιπόν την ανταμοιβή της αδικίας στην οποία συντελείς από την Θεά της Δικαιοσύνης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *