ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Συνελήφθη άλλη μια συμμορία δολοφόνων Πακιστανών: Λήστευαν ζευγάρια στου Φιλοπάππου, μαχαίρωναν και είχαν οργανώσει ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής

· Κατοχικά Νέα

Χειροπέδες στα μέλη της αδίστακτης συμμορίας -όλοι τους Πακιστανοί- που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα ζευγαράκια στην περιοχή του Φιλοπάππου πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. Έπειτα από έρευνες συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που, εκτός από τις ληστείες, κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας…. Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν ακόμη 12 ομοεθνείς τους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα μέλη της σπείρας ακινητοποίησαν με την απειλή σουγιάδων στον λόφο του Φιλοπάππου ένα ζευγαράκι με σκοπό να το ληστέψουν. Ο 19χρονος που συνόδευε την κοπέλα αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την προστατέψει, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τον μαχαιρώσουν στον θώρακα!

Ο νεαρός νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ελπίς» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση! Οπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, οι έξι Πακιστανοί έφευγαν βραδινές ώρες από το Αιγάλεω, όπου είχαν μόνιμο κατάλυμα, και πήγαιναν στου Φιλοπάππου, όπου έστηναν καρτέρι.

Εκεί αιφνιδίαζαν τα θύματά τους απειλώντας τα με σουγιάδες και αυτοσχέδια ρόπαλα, και τους άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, ακριβά μπουφάν, κινητά και μπλούζες, ακόμα και παπούτσια!Οι ληστές είχαν αναπτύξει ένα ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής, με αποτέλεσμα να ξεφορτώνονται τα κλοπιμαία και να είναι «καθαροί» σε ελέγχους της Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά τις ληστείες παρέδιδαν τη λεία σε συνεργούς τους, οι οποίοι φρόντιζαν να «σπρώχνουν» σε ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων κινητών στο κέντρο τις Αθήνας ό,τι μπορούσε να πουληθεί, και κρατούσαν προμήθεια.

skeftomasteellhnika

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Άγγλοι τα κατάφεραν. Εμείς;

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΕΛΛΑΔΑ

Θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μέσα στο 2026; Τα σημεία έντασης, οι κόκκινες γραμμές και τα σενάρια

ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο Αθήνας: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός επέκτασης – Αλλάζει το σχέδιο καθώς η κίνηση ξεπερνά τις προβλέψεις

Μία απάντηση στο “Συνελήφθη άλλη μια συμμορία δολοφόνων Πακιστανών: Λήστευαν ζευγάρια στου Φιλοπάππου, μαχαίρωναν και είχαν οργανώσει ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής”

  1. Ε ρε σκατοφατσες που εχουν κουβαλησει στην χωρα μας….
    Αυτοι οι πακιστανοι ειναι τα απολυτα σκουπιδια στην ανθρωποτητα.
    Δεν προσφεραν ποτε τιποτα στον πλανητη και εχουν μονο ποινικο μητρωο σαν τους τουρκους και τους γερμανους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *