ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ… Κίνδυνος για ΜΟΛΥΝΣΗ σε Κέντρο Καταγραφής Προσφύγων;

frontex5

ALERT…

Την διακοπή της εργασίας των… 32 αξιωματικών της Frontex στο νησί της Χίου ανακοίνωσε η Frontex επικαλούμενη ανησυχία για μόλυνση από αμίαντο στο κτήριο που στεγάζεται το κέντρο καταγραφής προσφύγων στα Ταμπάκικα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Frontex ίχνη αμίαντου εντοπίστηκαν στην οροφή του παλαιού εργοστασίου που επελέγη για να στεγαστεί το κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης.

«Λόγω ανησυχίας για πιθανή μόλυνση οι ειδικοί της ταυτοποίησης καθώς και οι μεταφραστές που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή δεν θα συνεχίσουν να εργάζονται εκεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Frontex. «Η Frontex είναι υπεύθυνη για την υγεία και την ασφάλεια των αξιωματικών που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να εργάζονται για πολλές ώρες καθημερινά στο συγκεκριμένο κέντρο καταγραφής στην Χίο μέχρι να πάρουμε διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πιθανής μόλυνσης από αμίαντο» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της υπηρεσίας Φαμπρίς Λεγκέρι.

«Η Frontex είναι έτοιμη να ξεκινήσει εκ νέου τις διαδικασίες καταγραφής μόλις τοποθετηθούμε σε κατάλληλες εγκαταστάσεις ή μόλις οι έλεγχοι δείξουν ότι ο αέρας μέσα στις παρούσες εγκαταστάσεις δεν είναι μολυσμένος» πρόσθεσε ο Λεγκέρι.

hellasforce.com


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες



ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *