ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Δράμα με τη βοήθεια του σκύλου «VERA»

· Κατοχικά Νέα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως και 25-9-2024 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας δέκα (10) άτομα, εκ των οποίων εννέα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δέκα ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «VERA» της ίδιας υπηρεσίας και στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 281,5 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, σε επτά ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν έναν ημεδαπό στην Ορεστιάδα, δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, έναν ημεδαπό στην Καβάλα και δύο ημεδαπούς στη Δράμα, διότι βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από ένα όχημα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικής ουσίας «Μπονσάι», δύο ναρκωτικά δισκία, ένα τσιγάρο κάνναβης και πέντε γυάλινες πίπες με ίχνη κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δέκα υποθέσεις ενήργησαν οι Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

proinos-typos.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εμπορικό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνι, συμβολική φωτογραφία και όχι το Contship JetΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κτίριο δικαστηρίου, συμβολική φωτογραφία και όχι τα δικαστήρια της ΠάτραςΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ: ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΒΡΕΦΩΝ – Το κατηγορητήριο, οι ένορκοι και η 12η Νοεμβρίου

Πρόσοψη καταστήματος Pizza Fan στην Κυψέλη, φωτογραφία αρχείου 2024, πηγή Zougla.grΕΛΛΑΔΑ

PIZZA FAN: ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – Τι συμβαίνει με τους 2.500 εργαζομένους και την επαναλειτουργία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *