Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.
Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ “ΝΕΑ ΤΑΞΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…
“ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟ`Ι’ΟΥ-ΚΟΡΟ`Ι’ΔΟ`Ι’ΟΥ”.
ΣΤΙΣΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΑΝ! ΌΛΑ ΚΑΛΑ..!
Ρε θέλουν ξύλο πλέον! Δεν πάνε καλά ! Έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο κι όπως φαίνεται με την δική μας ενοχή οδηγούμαστε σε σκοτεινά μονοπάτια!
Tο παιδι πρεπει να νοιωθει περιφανο και οχι μειονεκτικα διοτι δειχνει οτι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ με αρχειδ@α και οχι κοτα την αλλη ΚΟΤΑ τον χρυσοχοιδη να πιασουν και να τον στειλουν στο αφεντικο του τον διαβολο αυτο χρειαζεται.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΑΡΝΗΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΗ!!
Αδερφέ Συμφωνώ έχεις απόλυτο δίκιο