in

Χα χαΧα χα LikeLike λυπηλυπη θυμοςθυμος ελεοςελεος ΤέλειοΤέλειο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ακούστε όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτει ο Μάκης Βραχιολίδης στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, αλλά και τα επιχειρήματα που επιστρατεύει ο καλεσμένος του, πρώην Εισαγγελέας συγκλονιστικο ηχητικοΙωάννης Σακκάς (και επικεφαλής στο Κίνημα Δικαιοσύνης), αναφορικά με τον στόχο της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταργήσει τη Θεία Κοινωνία. Στόχος είναι ο εξοβελισμός της Ορθοδοξίας και των Μυστηρίων της. Μπορούν όλα αυτά να γίνουν;

Συνοπτικά ο κ. Σακκάς είπε τα εξής:

Ο κ. Φίλης μένει προσκολλημένος στον υλισμό της Σοβιετικής Ένωσης ο οποίος κατέρρευσε από τον ίδιο τον λαό μετά από 60 χρόνια εξουσίας. Δεν διδάσκεται όμως ο Συριζαίος κ. Φίλης ούτε από τους αριστερούς εκείνους της Σοβιετικής Ένωσης οι οποίοι πριν πεθάνουν μετάνιωσαν και ζήτησαν να μεταλάβουν κιόλας. Επικαλείται τους επιστήμονες αλλά να θυμίσω ότι οι επιστήμονες και οι ιατροί κάνουν και ιατρικά λάθη και δεν μπορούν να συγκρίνουν την ιατρική επιστήμη με τα θαύματα της χριστιανικής θρησκείας.

Αν δεν υπήρχαν τα θαύματα, τότε θα είχαν κάθε λόγο οι αριστεροί να μας μιλάνε για θετικές επιστήμες. Με το υλιστικό, ηλίθιο κατ’ εμέ μυαλό τους, όπως του κ. Φίλη, προσπαθούν να κάμψουν αποδείξεις που έχουν καταγραφεί στην ιστορία ως θαύματα.
Αναφορικά ε την διά νόμου κατάργηση της Θείας Κοινωνίας.

Δεν μπορούν να επιβάλλουν μία τέτοια διάταξη διότι στο άρθρο 3 του Συντάγματος, επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Και είναι και Αυτοκέφαλη και συνεπώς μέσα από αυτή τη διατύπωση ήταν σεβαστά και τα Μυστήρια της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η ερώτηση όπως τέθηκε από τη δημοσιογράφο ήταν μια ευκαιρία για προπαγάνδα από τον κ. Φίλη, η οποία προπαγάνδα ουσιαστικά συνεχίζεται από το νέο υπουργείο, από τη νέα υπουργό την κ. Κεραμέως, για την οποία δυστυχώς ντρέπομαι, και είναι κόρη καθηγητή νομικής Σχολής, και η ίδια είναι και δικηγόρος.

Ντρέπομαι διότι αν και είναι στον νομικό κόσμο δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το άρθρο 3 του Συντάγματος που ορίζει ότι επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, αυτή η θρησκεία έχει Μυστήρια, και η Θεία Κοινωνία είναι ένα από τα Μυστήρια. Άμα θες πηγαίνεις και παίρνεις τη Θεία Κοινωνία.

Άμα θες δεν πας να την πάρεις, δεν υποχρεώνει κανείς τον κ. Φίλη ή την κ. Κεραμέως , αλλά εδώ φαίνεται η μεγάλη υποκρισία των Ν. Δημοκρατών –οι Ν.Δημοκράτες δε είναι δημοκράτες, αλλά είναι νέες δικτατορίες: έχουν πάρει τη σκυτάλη από την αριστερά και συνεχίζουν την υποκρισία αποδόμηση της χώρας και ουσιαστικά οι δεξιοί έχουν εισάγει τον διεθνισμό δια μέσου της παγκοσμιοποίησης που θέλανε οι αριστεροί.

Και εδώ είναι η υποκρισία της ΝΔ: υπονομεύουν και υποσκάπτουν συνταγματικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών. Γι’ αυτό και η πολιτική μας αντίληψη στο Κίνημα Δικαιοσύνης είναι ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά. Τους ζήσαμε και τους δύο, είναι υποκριτές και διχάζουν την ελληνική κοινωνία. Πολιτική αντίληψη σωστή είναι η προστασία των συνταγματικών δικαιωμάτων.

Και το άρθρο 3 του Συντάγματος που μιλάει για την επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα που είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού με τα Μυστήριά της, για μας είναι ένα συνταγματικό δικαίωμα των ελλήνων-χριστιανών. Δεν μπορεί να έχει λόγο ο αριστερός προπαγανδιστής, αριστερός Συριζαίος, που τα έχει κάνει πλακάκια με τον κάθε Καμμένο.

–Δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς ότι επί ημερών της ΝΔ που κάποτε διακήρυσσε Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια θα συζητείτο η κατάργηση του σημαντικότερου ίσως Μυστηρίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Μυστηρίου της Θείας Ευχριαστίας, να καταργηθεί δηλαδή από την κυβέρνηση.

Σακκάς: Και όμως έφτασε κυβέρνηση, υποτίθεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το μνημονιακό κράτος μνημονιακό-δικαστικό μέσα, να ποδοπατάει το ίδιο το Σύνταγμα, το άρθρο 3. Την ώρα που αναγνωρίζεται επίσημα και απαγορεύεται να καταργηθεί το άρθρο 3, την ώρα που τα Μυστήρια είναι η καρδιά της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, αποκαλύπτεται ότι οι δεξιοί έβγαλαν τον φερετζέ και δείχνουν πώς σκέπτονται: σκέπτονται σαν τους αριστερούς.

indobserver.gr

Report

What do you think?

17 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2019 ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ (ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 220 ΨΗΦΟΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΜΕΤΩΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!

  2. Να και κάτι καλό… Από ένα κουτάλι περνούν και 100 άτομα (αναλόγως την εκκλησία βέβαια και τον κόσμο…). Ένας να έχει κάτι το κολλητικο άντε γεια για τους επόμενους… Και εγώ μέχρι τα 23 μου κοινωνουσα αμαθο και αγράμματο ζόμπι ακόμη!!! Πλέον μακριά… Όσο πιο μακριά από την οποιαδήποτε θρησκεία τόσο πιο καλά!!! Αμήν!!!

    • αντε γεια σου! μακρυα απο ολες τις θρησκειες που εγιναν για την υποδουλωση της Ανθρωποτητας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ ζητά τη δημιουργία συνθετικών ψηφιακών νομισμάτων από Κεντρικές Τράπεζες (CBDC)

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι θα πάμε να πάρουμε την Πόλη