22:58 - 19/02/2018

Στρατηγός (εα) Ειδικών Δυνάμεων απαντά στις προκλήσεις των Τούρκων προειδοποιώντας: Συνταγματάρχη Τουρκσέν, την επόμενη φορά δεν θα γίνει το ίδιο…!!!!

γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Όλοι οι Έλληνες, είτε ένστολοι, είτε απλοί πολίτες, έχουμε συνηθίσει τις κατ’ εξακολούθηση απειλές της γείτονος χώρας, με τους περισσότερους από εμάς να έχουμε αγανακτήσει, και να παρακαλάμε επιτέλους την εμπλοκή για να μπουν τα πράματα στην θέση τους.

Οι απειλές από την γειτονική από ανατολάς χώρα, όμως δεν εκφράζονται από απλούς πολίτες προς απλούς πολίτες, (εξάλλου μεταξύ των πολιτών υπάρχει ειρήνη και συνεργασία σε πολλούς τομείς), αλλά από πολιτικούς και στρατιωτικούς οι οποίοι έχουν την εντύπωση ότι εμείς οι Έλληνες θα τους ανεχόμαστε για πάντα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Τούρκου υποψήφιου βουλευτή, πρώην κομμάντο, του Αλί Τουρκσέν, (δείτε εδώ) και όσα αναφέρει σε αυτήν,, βρέθηκε επιτέλους ένας άνθρωπος, ένας Έλληνας, ανώτατος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, όχι μόνο να απαντήσει κατάλληλα, αλλά το σημαντικότερο είναι όσα δεν αναφέρει ξεκάθαρα στο μήνυμα του….

Σε πεδίο αντιπαράθεσης τα μηνύματα που στέλνουν και λαμβάνουν οι δυο πλευρές μπορεί να είναι πολύπλοκα, περίεργα, πολύπλευρα και μερικές φορές άλυτα. Όμως για να μην κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και γρίφους, το μήνυμα του Στρατηγού δεν είναι μήνυμα αλλά μηνύματα, και δεν απευθύνεται μόνο προς τους επίδοξους εισβολείς… Οι παραλήπτες των ”κρυφών” μηνυμάτων από τα γραπτά του Στρατηγού, καλό θα είναι να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτά που θα αναλύσει το μυαλουδάκι τους,,, διότι οι προειδοποιήσεις έχουν και όρια….

Ο Στρατηγός σίγουρα δεν μιλάει τυχαία και είναι γνώστης των πραγμάτων.

Οι γείτονες σίγουρα θα το λάβουν το μήνυμα,,, οι δικοί μας θα το αγνοήσουν???? Το μυαλουδάκι θέλει προπόνηση…!!!!
Διαβάστε το μήνυμα του Στρατηγού…..

Κύριε συνταγματάρχη, υποψήφιε βουλευτή,

Αποφάσισα να σου γράψω, γιατί διάβασα σε ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα τη συνέντευξη που έδωσες στο περιοδικό Boxer και άκουσα το σύμβουλο του προέδρου σας Ερντογάν, να μιλά με υποτιμητικούς λόγους για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αν και στη χώρα σου αυτό είναι αδιανόητο, ξέρω δεν θα σου φανεί παράδοξο, που ένας στρατηγός απευθύνεται σαν ίσος προς ίσο σε συνταγματάρχη, μιας και έχεις μελετήσει τους Έλληνες. Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι στην Ελλάδα αντίθετα από την Τουρκία, υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο, υπάρχει Ιεραρχία στις Ένοπλες Δυνάμεις, η πειθαρχία είναι ενσυνείδητη και οι υφιστάμενοι δεν αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια από τους προϊσταμένους τους,

Διαβάζοντας τη συνέντευξη σου, μου δόθηκε η εντύπωση ότι έχεις παντελή άγνοια των διεθνών συνθηκών. Η συνθήκη της Λωζάνης προφανώς δεν σου είναι γνωστή, ούτε η απόφαση των νικητών του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου το 1946, για παραχώρηση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Αλλά ούτε ιστορία γνωρίζετε εσύ και ο σύμβουλος του προέδρου σας, κι αν γνωρίζετε, δεν έχετε διδαχθεί απ’ αυτήν. Θα ξέρατε, ότι και άλλοι αναφέρθηκαν αλαζονικά στο παρελθόν, βασιζόμενοι στην αριθμητική υπεροχή τους και είπαν : « τα βέλη μας θα κρύψουν τον ήλιο» ή κάποιοι άλλοι είπαν : «θα κάνουμε στρατιωτικό περίπατο μέχρι την Αθήνα». Γελάστηκαν οικτρά, γιατί δεν υπολόγισαν εναντίον ποιανών πήγαιναν να πολεμήσουν.

Θα μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες παρόμοια περιστατικά και δεν είναι υπερβολή, μιας και η ιστορία της Πατρίδας μου πηγαίνει πάνω από 3000 χρόνια πίσω, όταν εσείς δεν είχατε καν εμφανιστεί ως φυλή

Τώρα, απευθυνόμενος μόνο σε σένα συνταγματάρχη και γνωρίζοντας ότι στη χώρα σου θεωρείσαι ήρωας λόγω της εμπλοκής σου στα Ίμια, θα σου μιλήσω σαν στρατιώτης προς στρατιώτη, σαν κομάντο προς κομάντο, εκτός αν δεν είσαι, αν είσαι κι εσύ κατασκεύασμα, όπως κατασκευασμένο ήταν και το παιγνίδι στα Ίμια.

Υποθέτω πως ξέρεις πολύ καλά πώς ήταν η κατάσταση τότε, ξέρεις πολύ καλά ότι η ζωή σου κρεμόταν από μια κλωστή. Tο κεφάλι σου «ίσως» ήταν στο σταυρόνημα της διόπτρας κάποιου έλληνα ελεύθερου σκοπευτή. Μια λέξη, ένα πύρ, «ίσως» σε χώριζε από τους νεκρούς. Γι αυτό το «ίσως», θα σου πρότεινα κάθε μέρα να προσεύχεσαι και να ευχαριστείς το θεό σου. Τότε, κάποιοι πολιτικοί θέλησαν να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Μην είσαι καθόλου σίγουρος, ότι την επόμενη φορά θα γίνει το ίδιο.

Όσο για την άποψη του συμβούλου του Ερντογάν, ότι η Ελλάδα είναι μύγα μπροστά στο γίγαντα Τουρκία, να σου θυμίσω, τί ζημιά μπορεί να σου κάνει μια σφίγγα, όταν σε τσιμπήσει στα μάτια ή στο λαιμό. Εξ άλλου ένας καρκινοπαθής όπως είναι η Τουρκία, με πολλά καρκινώματα στο εσωτερικό της, δεν μπορεί να κάνει πολλά, ίσως και να έχει ημερομηνία λήξης. Γι αυτό θα σας συνιστούσα να είστε πολύ προσεχτικοί σ’ αυτά που λέτε και πολύ περισσότερο σ’ αυτά που κάνετε.

Ο σεβασμός και η ειρηνική συμβίωση είναι το καλύτερο και για τους δυο λαούς, αλλά μην υπερβαίνετε τα εσκαμμένα.

Τελειώνοντας, να σου θυμίσω συνταγματάρχη, ότι ένα βασικό στοιχείο για να κερδίσεις ένα πόλεμο, είναι η πίστη στο δίκαιο του αγώνα και εμείς οι Έλληνες, έχουμε αυτήν την πίστη, βαθειά ριζωμένη μέσα μας.

Σημείωση: Φίλοι αναγνώστες, υπάρχει και κάτι ακόμα που ίσως δεν αντιληφθήκατε….. οι εκφράσεις «καρκινώματα στο εσωτερικό της Τουρκίας», «δεν μπορεί να κάνει πολλά» «ίσως να έχει ημερομηνία λήξης» δεν είναι απλά εκφράσεις ενός τυπικού ψυχολογικού πολέμου για να καμφθεί το ηθικό της Τουρκίας,,, εξάλλου αυτή είναι η πραγματικότητα,, αλλά είναι εκφράσεις για να τονωθεί το ηθικό σε όσους ήδη αντιμετωπίζουν ηρωικά την Τουρκία τα τελευταία χρόνια ή πρόκειται να την αντινετωπίσουν (βλέπε από νότια με την Συρία και τους Κούρδους,, Ιράν, Αϊγυπτος, Ισραήλ, από Βόρεια με τους Πόντιους, (Ρώσους;) Αρμένιους και γενικότερα τους καταπιεσμένους Αλεβίτες που εξαντλείται η υπομονή τους και καίνε σαν βραδύκαυστο, από Ανατολικά με τους Κινέζους που περιμένουν να λιώσουν τους μογγόλους, και από Δυτικά εμείς),,, και να τελειώνουν συντομότερα καθώς φτάνει το τέλος της…

Να τονίσω πως ο Στρατηγός κ. Δρακωνάκης Ιωάννης (εδώ το προφίλ του), είναι ιδρυτικό μέλος στο Πατριωτικό Ορθόδοξο κόμμα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ (δείτε εδώ), ενός κόμματος που έχουν αγκαλιάσει δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, και αγωνίζεται μαζί με όλους, για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον, τόσο για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.

Έχουμε αντιληφθεί τα πάντα, πότε θα απαντήσουμε είναι άγνωστο… Μην ξεχνάνε πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, είμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ (Ε.Ο.Μ. >>>>>)

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Μπήκα στον κατάλογο Ελληνικών κομματων και μέτρησα 154 κομματα ,Τώρα γιατί όταν ψηφίζουμε δεν είναι παραπάνω απο 20-30 και πολλά είπα ψηφοδέλτια ,όταν θέλεις να ψηφίσεις κάποιο που σε εκφράζει ας πούμε και δεν υπάρχει στα 25-30 τι κάνεις ;.Όποιος ξέρει ας απαντήσει εδώ.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 02/20/2018 @ Φεβρουάριος 20, 2018 12:02 πμ

   Όσα κόμματα αγαπητέ Βασίλη είναι μέσα στο «φαγοπότι» και παίρνουν κρατικές επιχορηγήσεις, μπορούν και τυπώνουν ψηφοδέλτια και τα στέλνουν σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.
   Όσα κόμματα απλά συμμετέχουν, στέλνουν ψηφοδέλτια μόνο εκεί που γνωρίζουν ότι έχουν υποψηφίους.
   Το παιχνίδι όλο είναι να πάρουν κάποιο ποσοστό, για να μπούν και αυτά στο … «φαγοπότι», ανεξάρτητα από το αν θα εκλέξουν βουλευτή ή όχι.

   Σήμερα πάντως, αφού γνωρίζουμε πως υπάρχει νοθεία αποτελεσμάτων και τα αποτελέσματα τα βγάζει η εβραϊκή «Singular logic»
   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
   και μετά την καταπατηση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ επειδή δεν τους βόλευε αυτο που ψηφίσαμε
   κάθε νοήμων Έλληνας κατάλαβε
   πως τις εκλογές τις χρησιμοποιεί το σύστημα
   μόνο και μόνο για να βγάζει τα αποτελέσματα που θέλει
   και να τα χρησιμοποιεί ως άλλοθι για ότι κάνει. λέγοντας μετά
   «εσείς μας ψηφίσατε»…!!!!
   ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
   ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΠΗ
   μέχρι να επανέλθει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα
   και μέχρι να γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
   που αυτό το «ΟΧΙ» δεν αλλάζει με τίποτα.

   • ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;; ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΟ «ΝΑΙ» ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ. ΑΝ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΛΑΟΥ Π.Χ. ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΞΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 300 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ.

  • Σε νομό όπου δεν υπάρχει υποψήφιος κόμματος δεν υπάρχει και το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο.
   Μακάρι να γίνονταν από την επαρχία να ψηφίζουμε υποψήφιο άλλου νομού όταν δεν υπάρχει στο δικό μας υποψήφιος ενός κόμματος.

 2. Αν ο στρατηγός συμφωνεί, στο ότι εφόσον βρισκόμαστε συνταγματικά υπό κατοχή και δίχως εθνική κυριαρχία, οφείλουμε να ρίξουμε το σύστημα της μεταπολίτευσης με την βια και λάβει αυτόν τον δρόμο στην πράξη, όταν ξεσπάσει ο πόλεμος, τότε θα μαστε σύμμαχοι, αν όχι τότε θα το κάνουμε μόνοι μας αλλά να θυμάται, πως αν δεν το κάνει, τότε εμείς οι απλοί οπλίτες, θα μαστε ανώτεροι απ τον βαθμό του, οπότε θ’αυτοδιοικούμαστε έως ώτου βρεθεί κάποιος άξιος να μας διοικήσει, η έως ώτου διοικήσουμε εμείς στρατολογώντας τους υπόλοιπους. Αυτά…
  Ελπίζω να μην πιστεύει ότι την Γερμανική κατοχή έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε νόμιμα και όχι μέσω της εθνικής αντίστασης, γιατί αν επιμείνει μόνο στην πολιτική και δεν δράσει ως »παραστρατιωτικός» αυτό θ’αποδειχτεί…

 3. Φτάνει πια με τους ε.α. Ένας εν ενεργεία να δώσει συνέντευξη, να παραιτηθεί «ζωντανά» και να αναγγείλει ότι κατεβαίνει στην πολιτική επικεφαλής πατριωτικού μετώπου. Και θα τον ακολουθήσουμε άπαντες. Αυτό που λύνεται η γλώσσα τους μόλις αποστρατεύονται, στο χωριό μου το λένε «τζάμπα μαγκιές».

 4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 02/19/2018 @ Φεβρουάριος 19, 2018 11:40 μμ

  OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ …. ΑΝΤΡΕΣ
  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ….»ΚΟΤΕΣ»..!!!!
  Αυτό πως το εξηγείτε ωρέ Έλληνες;;;;;;;

  Να σας πω εγώ.
  Τώρα οι εν αποστρατεία στρατηγοί μας …. ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ωρέ
  και πάνε για ….. ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ…!!!!

  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ … ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΡΑ …ΩΡΕ,
  ΑΛΛΑ Τ’ @@@@@@ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ…!!!!!

  ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΩΡΕ….
  ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ …… «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ»…..

 5. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 02/19/2018 @ Φεβρουάριος 19, 2018 11:48 μμ

  τουρκακι θες αληθεια να γινει οτι εγινε την προηγουμενη φορα;

  https://youtu.be/DHBi35oaimw

  προσεχε τι λες γιατι δεν θα σου βγει σε καλο!!!!

 6. Ξεχνάει ο εα δικός μας όπως και ο εα δικός τους ότι οι τσαμπουκάδες εκατέρωθεν σε ξένο κώλο δεν μετράνε. Κοινώς, οι ίδιοι δεν πρόκειται να πολεμήσουν, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, άλλοι κάνουν κουμάντο, δλδ τα σύγχρονα οπλικά συστήματα «δουλεύουν» κατά το δοκούν ξένων δυνάμεων (on-off by sattelite κλπ). Άρα;;;;

 7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/20/2018 @ Φεβρουάριος 20, 2018 2:28 πμ

  ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ…. ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΛΕΜΕ Η ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…… ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΑΜΩΝΙΟ, ΤΟΝ ΘΑΛΗ ΤΟΝ ΜΙΛΗΣΙΟ, ΤΟΝ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΟΔΙΟ…. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ……….
  ΟΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ…..
  ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΑΡΣΗ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ].

 8. η ωρα πλησιαζει και θα  δουμε επιτελους ποιοι ειναι οι πατριωτες ποιοι ειναι οι στρατιωτες και ποιοι ειναι οι προδοτες.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΥΛΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
  ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
  ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

 9. Κι άλλος Στρατηγός (εα) ήρωας….Ο λαός,οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες είναι έτοιμοι.Ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α θα διστάσει…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*