Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:10 - 19/11/2021

Στοπ τώρα στην εγκληματική αναστολή 7000-υγειονομικών που «δολοφονεί» πολίτες στα Νοσοκομεία!

Οι θάνατοι στη χώρα αυξάνουν σπάζοντας ρεκόρ 5ετίας!!

Συνεχίζετε το κλείσιμο των ΜΕΘ εν μέσω «πανδημίας». Μετά τη διάλυση των ΜΕΘ Αγρινίου και Έδεσσας , έκλεισε προχτές και η ΜΕθ Πύργου με τους νεκρούς να σπάνε ρεκόρ 5ετίας πριν ακόμα τελειώσει ο χρόνος.

Η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη ηθελημένα διαλύει το ΕΣΥ μη επαναφέροντας το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό πίσω στα νοσοκομεία γιατί είναι ανεμβολίαστο!!!

Σε όλες τις χώρες του κόσμου το προσωπικό των νοσοκομείων εργάζεται κανονικά με rapid test. Τότε γιατί υπάρχουν τα rapid? Τότε γιατί όλοι πηγαίνουν στις εργασίες τους με rapid? Γιατί ο στρατός ή η αστυνομία με μεγάλο ποσοστό συγχρωτισμού δεν υποβάλλονται σε υποχρεωτικό εμβολιασμό όπως οι υγειονομικοί?

Μήπως ο σκοπός είναι η διάλυση του ΕΣΥ και η μεταβίβαση μεγάλου μέρους των εργασιών του σε ιδιώτες? Φυσικά αυτό επιτυγχάνεται με θυσίες του ελληνικού λαού και ανέντιμα μέσα καθώς η στατιστική δείχνει ρεκόρ θανάτων.

Το μόνο που κάνει μια κυβέρνηση σε παραλυσία, είναι να ανακοινώνει μέτρα κατά των ανεμβολίαστων και να κάνει lockdown. Φυσικά όλοι σε λίγο θα είναι ανεμβολίαστοι

Μια κυβέρνηση που όλη μέρα και νύχτα, βομβαρδίζει με τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ, ένα λαό καθημαγμένο για το πως έχει ευθύνη που δεν εμβολιάζεται. Τι και αν έχει εμβολιαστεί το 70% περίπου το λαού, τι και αν χώρες όπως η Πορτογαλία με 98% του πληθυσμού εμβολιασμένο μπαίνει σε lockdown ξαφνικά,

ή όπως η Ιρλανδία με το 90% εμβολιασμένο και αυτή σε lockdown, ακόμα και το Γιβραλτάρ με το 100% εμβολιασμένο μπαίνει σε lockdown για τις γιορτές!!

Το πώς συγχρονίζονται όμως εντός 2-3 ημερών όλες οι χώρες της Ευρώπης και κάνουν ταυτόχρονα lockdowns, λες και κάποιος κατεβάζει ασφάλεια στις χώρες είναι ένα θέμα που γεννά ερωτήματα.

Και ενώ οι αποκαλύψεις των μελών επιτροπής των «ειδικών» όπως ο καθηγητής δημόσιας υγείας Τάκης Παναγιωτόπουλος δηλώνει στον «πρόθυμο ΣΚΑΙ» ότι: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί» και τη σκυτάλη παίρνει ο Αθανάσιος Δημόπουλος πρύτανης ΕΚΠΑ δηλώνοντας ότι όλοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο διότι «έτσι και αλλιώς δεν έχει και άλλον τρόπο να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Εκτός από την ιατρική ένδειξη, είναι και θέμα να μπορεί να έχει κανείς το απαραίτητο πιστοποιητικό, για να μπορεί να κυκλοφορεί»!

Το μπαράζ ξεγυμνώματος παίρνει η έτερα «ειδικός» Θεοδωρίδου όπου δηλώνει ότι

«Η αρχική αισιόδοξη άποψη, από σημαντικές μελέτες ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, αυτό δεν έγινε. Μοιάζει ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας όπως και ο ιός της γρίπης. Θα είναι δηλαδή άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού» στο https://iskra.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C/

Ο λαός σε λίγο δεν θα έχει Εθνικό Σύστημα Υγείας ούτε για τα υποτυπώδη. Πρέπει να διεκδικήσει να επιστρέψουν οι υγειονομικοί σε αναστολή πίσω στις δουλειές τους, ώστε να ανακοπεί αυτή η διάλυση και ταυτόχρονα να ανασυγκροτηθεί κατεπειγόντως η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που είναι ο πυλώνας αντιμετώπισης της πανδημίας. Φυσικά η υποχρεωτικότητα ως μέσο καταναγκαστικής πειθούς για νέους εμβολιασμούς είναι καταδικασμένη σε αποτυχία και πρέπει να απορριφθεί από κάθε δημοκράτη και σκεπτόμενο άνθρωπο.

Του Φ.Ν

iskra.gr

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*