ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Στον εισαγγελέα 23 αστυνομικοί που έβαλαν την υπογραφή τους για την φρουρά Φουρθιώτη!

· Γιώργος Μαριόλης

Η έρευνα στο Εσωτερικών Υποθέσεων και οι εντολές από το Μαξίμου για το αγαπημένο τους παιδί που ήθελε θωρακισμένο αυτοκίνητο και 24 φύλαξη με την μέριμνα του τότε υπερυπουργού Γεραπετρίτη.

edolio5 team

Δυόμιση ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον Μάρτιο του 2021 όταν ξέσπασε η απίστευτη ιστορία της φρούρησης από αστυνομικούς της Γενικής Διεύθυνσης Επισήμων του Μένιου Φουρθιώτη με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου και τότε αρχηγού της αστυνομίας Καραμανλάκη και ακόμη η υπόθεση αυτή δεν φαίνεται να έχει κλείσει.

Όπως πληροφορούμαστε στο edolio5 υπάρχει σε εξέλιξη Εισαγγελική έρευνα για τους λόγους που είχαν διατεθεί αστυνομικοί συνοδοί του Φουρθιώτη και προ ημερών ο Εισαγγελέας ζήτησε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να πάρει ανωμοτί καταθέσεις από 23 στελέχη της Γενικής Επισήμων, με συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να εξακριβωθεί για ποιους λόγους και με ποιων τις εντολές είχαν διατεθεί τέσσερις αστυνομικοί συνοδοί με θωρακισμένο αυτοκίνητο, αλλά και περιπολικά για 24ωρη περιπολία στο σπίτι και τα γραφεία της εταιρίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα τότε είχαν αποκαλυφθεί, απίστευτες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η …επιθεώρηση των πολυτελών θωρακισμένων οχημάτων της Γενικής Επισήμων, που έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης μέχρι να αποφασίσει ποιο θα επιλέξει (!), με τις πληροφορίες τότε να κάνουν λόγο για παρέμβαση του Γεραπετρίτη υπέρ του από την Κατεχάκη.

Και εάν οι τότε πληροφορίες γίνουν σήμερα, με την Εισαγγελική έρευνα, καταθέσεις, η υπόθεση αυτή θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!! Όπως τονίζουν μάλιστα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στο edolio5, το γεγονός ότι οι μάρτυρες έχουν κληθεί για ανωμοτί κατάθεση, πρακτικά σημαίνει πως είναι εν δυνάμει κατηγορούμενοι. Και φυσικά κανένας δεν θα δεχθεί να κατηγορηθεί επειδή εκτέλεσε “άνωθεν εντολές”. Θα τα πουν όλα με το Ν και με το Σ.

edolio5.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Νέοι ψεκασμοί στο ΟΑΚΑΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Νέοι ψεκασμοί στο ΟΑΚΑ

Φωτιά σε λεωφορείο στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Βάρκιζα: Σχολικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες – Σώοι οδηγός και συνοδηγός

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η εξαργύρωση 150.000 επιταγών βιβλίων – Ποιοι δικαιούνται έως 25 ευρώΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η εξαργύρωση 150.000 επιταγών βιβλίων – Ποιοι δικαιούνται έως 25 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά