ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, σας παρακαλούμε συγχωρέστε μας για την …όποια αναστάτωσή σας.
Αλλά!, αυτά που σας γράφουμε/κοινοποιούμε/διαβάζετε δεν είναι τίποτε δικό μας!
Πνευματικά παιδιά και απλοί «ιμάντες πληροφοριών-ευλογιών» είμαστε…
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: «ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ»!
ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ:

1. Ως Ελλάδα, είμαστε κοντά: στην προφητευμένη μεγάλη πείνα-λιμό, στο Γ’ Γενικό Πόλεμο (έρχεται από τη Συρία) και στο σφράγισμα. Είμαστε πολύ κοντά στα ΠΡΌΔΡΟΜΑ Έσχατα της Ιερής Αποκάλυψης του Ιωάννου.
Γι’ αυτό: Προετοιμαστείτε τώρα!, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε ανθρώπινο ή κοσμικό επίπεδο. Έγκαιρα.

2. Σε Πνευματικό Επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα ακόλουθα για την οικογένειά σας:
– ξύλινο Τίμιο Σταυρό, για το κάθε μέλος της οικογένειας
– Εικόνες Του Ιησού Χριστού και της Μητρός του Παναγίας,
– Αγία Γραφή,
– Ψαλτήρι,
– Αγιασμό,
– Αντίδωρο, κομμένο σε πάρα πολύ μικρά «κυβάκια» (κάθε πρωί),
– Θυμίαμα, καρβουνάκια και Κεριά.

3. Σε Κοσμικό ή ανθρώπινο επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα επόμενα, έστω και στοιχειωδώς:
– Τροφή για 6-8 μήνες (πχ, λάδι, αλάτι, αλεύρι, ζάχαρη, φασόλια, ρύζι, φακές, ρεβίθια, ζυμαρικά).
– 3-4 μπιτόνια πετρελαίου ή βενζίνης (τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα βενζινάδικα, θα κλείσουν «ξαφνικά», έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει λεπτομερώς οι «τιτανο-τραπεζίτες» που προσκυνούν τον Εωσφόρο),
– 1 όπλο, που θα δύναται να προσφέρει προσωπική άμυνα και ασφάλεια στην οικογένειά μας και τους συγγενείς μας (Ο Άγιος Κοσμάς έλεγε 1ον: «Θα σας ζητήσουν όπλα. Να’ χετε διπλά. Να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα γλυτώσει». Και έλεγε επίσης 2ον: «Οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βγούνε στα βουνά όταν θα αρχίσει ο πόλεμος!»).

4. Όταν φτάσουν τα δεινά, τότε: «μη βγείτε στους δρόμους, αλλά στα χωριά-βουνά, με πολλούς άλλους μαζί να ζείτε» (Άγιος Πατροκοσμάς).


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5. Διαβάστε κάθε μέρα, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ, οπωσδήποτε, την Αγία Γραφή και το Ψαλτήρι (ειδικά! τους ψαλμούς: 26, 33, 47, 78, 111, 117, 118, 131 και 143).

6. Αυτά που έχετε εμπρός σας και τώρα τα διαβάζετε, όπως μας είπαν οι μοναχοί, σας παρακαλούμε κι εσάς: Διαδώστε τα τώρα με τη σειρά σας! Και εσείς! Μαζικά! Ως δική σας Θεία Τριαδική Ευλογία! (Και όσοι πιστοί προέλθετε…)

7. Τέλος, και κυρίως, να έχετε ατέρμονη: ΥΠΟΜΟΝΗ! (Η Ελλάδα μας θα βοηθηθεί άνωθεν σκανδαλωδώς και θα δοξασθεί!).
ΑΜΗΝ.

ΥΓ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ – ΣΥΝΝΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟ – ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ

ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ / ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΗΩΝ

https://www.facebook.com/Ellinoromioi

http://www.xn--qxaeaihaihsct0h.gr/ [www.ελληνορωμηοί.gr – υπό κατασκευή]

triklopodia.gr

Loading...

46 thoughts on “ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

 1. lykaonas says:

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΕΜΤΟΦΑΛΛΓΓΙΤΙΚΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΕΡΤΟΥΝ

     • lykaonas says:

      ΩΡΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   lykaonas …..

   Ο χαιρέκακος Διάβολος τρέφει θανάσιμο μίσος εναντίον του ανθρωπίνου γένους και κατά της διδασκαλίας του Ευαγγελίου, με την οποία μπορεί να σωθεί ο άνθρωπος. Γι’ αυτό λοιπόν πολεμάει με μύριους τρόπους την πίστη και μηχανεύεται δολιότητες, ώστε να απομακρύνει ακόμα και θεοσεβή πρόσωπα από την Εκκλησία, όπως έδιωξε και τους Πρωτοπλάστους από τον Παράδεισο.

   Για να πετύχει το σχέδιο του ο Σατανάς ανάβει σε αρκετές περιπτώσεις στο μυαλό των Χριστιανών την αλαζονεία και τον εγωισμό. Ψιθυρίζει στο αυτί τους, ότι τάχα είναι οι πιο καλοί, οι πιο σπουδαίοι, οι πιο άξιοι χριστιανοί, ότι είναι οι εκλεκτοί, που θα μπορούν να παίρνουν και να διαβιβάζουν και εντολές και μηνύματα του Θεού ακόμα.

   Ας μη ξεχνάμε, ότι ο Σατανάς, αφού χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να ρίξει στην αμαρτία τον Μέγα Αντώνιο και απέτυχε, στο τέλος προσπάθησε να του ανάψει τον εγωισμό ψιθυρίζοντας του:

   — Είσαι ο μόνος, που δεν μπόρεσα να ρίξω στο πειρασμό!

   Μα ο γενναίος αθλητής της ερήμου, γεμάτος ταπείνωση αντιπαρήλθε με προσευχή και αυτό τον πειρασμό του Διαβόλου. Δεν άφησε αυτόν τον συλλογισμό να ριζώσει στη σκέψη, μα τον πέταξε με αηδία γιατί ήξερε καλά τις πανουργίες του Σατανά και τα τεχνάσματα του. Δεν άφησε ο μεγάλος ασκητής τον πειρασμό να τον ρίξει στον εγωισμό, στην αλαζονεία και στην απώλεια.

   _____Οι «φωτισμένες»_____

   Την παγίδα όμως αυτή του Σατανά δεν την ξεφεύγουν πάντα οι άνθρωποι, έστω κι’ αν έχουν θεοσέβεια. Ο Σατανάς ξέρει να τους δένει ύπουλα στη πλάνη.

   Κι’ αυτό συμβαίνει με τις «φωτισμένες», μια κατηγορία χριστιανών, γυναικών κυρίως, που έχει καταφέρει ο Σατανάς να τις πείσει, ότι εκείνες είναι:

   • Οι γνήσιες Χριστιανές που έχουν το χάρισα, την «φώτιση» να επικοινωνούν με το Θεό και την Παναγία με όνειρα και οράματα και παίρνουν διάφορες εντολές, τις οποίες διαβιβάζουν οπούς ανθρώπους.

   • Ανάβει μέσα τους το θηρίο του εγωισμού, ότι τάχα επικοινωνούν άμεσα με το Θεό. Κι’ επειδή αυτές υποκύπτουν στον πειρασμό, ο Σατανάς τις οδηγεί όλο και σε μεγαλύτερο εγωισμό και πιο σκοτεινή πλάνη…

   Ξεστρατίζουν από τη διδασκαλία της Εκκλησίας

   Οι «Φωτισμένες», λοιπόν, ενώ ξεκινάνε από φιλευσέβεια, επειδή υποκύπτουν στον πειρασμό του Διαβόλου, σιγά – σιγά γίνονται όργανα του και ξεστρατίζουν από την Διδασκαλία της Εκκλησίας.

   Λένε, ότι μιλάνε με την Παναγία, ότι δέχονται παραγγέλματα θεία, ότι είναι όργανα του Θεού. Μ’ αλλά λόγια αυτοαποκαλούνται σαν πρόσωπα εκλεκτά του Θεού, σαν κυριευμένες από τη θεία χάρη και σαν διαλεχτές του Θεού να μεταβιβάζουν τα θεία παραγγέλματα του ουρανού, που παίρνουν με οράματα…

   Μ’ αυτόν τον τρόπο ανεβάζουν τον εαυτό τους σαν να είναι τάχα προφήτιδες και άγια πρόσωπα. Πέφτουνε μ’ αλλά λόγια στον πειρασμό της αλαζονείας στην υπερηφάνεια που απεχθάνεται ο Θεός και αγαπάει ο Διάβολος.

   Οράματα και πλάνη

   Με τα οράματα βρίσκει ο Σατανάς την ευκαιρία να τις έχει στο χέρι του και να ψιθυρίζει στο αυτί τους πράγματα ανόητα, που σιγά – σιγά γίνονται μάστιγα, πλάνη φοβερή. Νομίζουν έτσι οι «φωτισμένες», ότι παίρνουν θεϊκά προστάγματα, αλλά στην πραγματικότητα γίνονται φορείς των πειρασμών του Πονηρού…

   Κι΄ επειδή καταφέρνει ο Σατανάς να φουντώνει τον εγωισμό τούς, δεν ακούνε κανένα εκκλησιαστικό πρόσωπο, κανένα πνευματικό, άλλα επιδίδονται σε έργα αυτοπροβολής.

   — Τι κάνουνε;

   Με λεπτομέρεια θα τα διαβάσετε στη συνέχεια, μα εδώ θα σας πούμε μερικά σε γενικότητες:

   • Ξεστρατίζουν ψυχές από την Εκκλησία και, πλανεμένες οι ίδιες, πλανούν Χριστιανούς.

   • Μιλάνε με εγωισμό για τον εαυτό τους και ανακοινώνουν τις σκέψεις τους, σαν να είναι αυτές το Ευαγγέλιο…

   • Ο εγωισμός τους κυριαρχεί τόσο σατανικά, ώστε να φθάνουν σε σημείο να δέχονται χειροφιλήματα και να αυτοεπαινούνται στην ώρα της προσευχής, όπως μια φωτισμένη της Θεσσαλονίκης, με λόγια σαν ετούτα:

   …«Συ γνωρίζεις Κύριε τι έχω υποφέρει 27 ολόκληρα χρόνια να σε υπηρετώ και να σε δοξάζω. Τώρα Κύριε, με επέλεξες να ποιμάνω τα πρόβατα σου»

   • Φθάνουν σε σημείο να ρίχνουν σε δεύτερο πλάνο — αν δεν το καταργούν — το Ευαγγέλιο και να βάζουν μπροστά τα χειρόγραφα προστάγματα τους…

   • Φθάνουν σε σημείο να μας περιγράφουν τον Παράδεισο και να μας δίνουν σχεδιαγραφήματα…

   • Δίνουν παραγγέλματα για νηστείες, που δεν έχει καθιερώσει η Εκκλησία ή προστάζουν νηστεία σε μέρες που καταλύονται τα πάντα.

   θα διαβάσετε πιο κάτω για μια τέτοια «φωτισμένη» οραματίστρια, που μιλούσε τάχα με την Παναγία, που όμως ήτανε ο Σατανάς, και παράγγελνε, να νηστέψουν τα Χριστούγεννα!…

   • Φθάνουν σε σημείο μερικές «αρχιφωτισμένες» να διακωμωδούν το θειο, όταν λένε ότι τους αποκαλύπτεται άνωθεν για το ποια γυναίκα πρέπει να πάρει ο δείνα ή πόσες μέρες αδείας δικαιούται η τάδε «φωτισμένη» να πάει στο χωριό για τις δουλειές της…

   • Ο εγωισμός τους κυριαρχεί τόσο σατανικά, ώστε να λένε, ότι διαλέγονται άνωθεν, με οράματα θεία, που λένε λόγια σαν τούτα:

   «Κόρη μου εσύ θ’ ανοίξης Σχολή και θα την ονομάσεις «Απολυτρωτική Σχολή της Παναγίας» (περίπτωση της Ζολώτα)! Τα οράματα όμως πλάνησαν πολλούς και με αυτά πέτυχε μεμονωμένα ο Σατανάς πολλούς να καταστρέψει. Ο Σατανάς ως γνωστόν μπορεί να εμφανίζεται και σαν άγγελος φωτός για να πετύχει την πλάνη του. Μη ξεχνάτε, ότι παρουσιάστηκε σαν καλόγηρος που έφερνε ζεστό ψωμί στο νηστεύοντα Άγιο Αντώνιο. Ο Μεγάλος ασκητής όμως κατάλαβε την πανουργία του και τον έδιωξε.

   Τα οράματα γοητεύουν νεαρές απλοϊκές κρυφοφιλόδοξες, που ικανοποιούνται νομίζοντας, ότι μιλάνε με την Παναγία στα όνειρα τους.

   Οδηγούν μακριά από την πίστη

   Όσο κι’ αν παρουσιάζονται θεοσεβούμενες οι «φωτισμένες», στην ουσία βρίσκονται μέσα στον πειρασμό και στην πλάνη του Διαβόλου.

   Η «κίνησή» τους είναι πλάνη σατανική, διότι καλλιεργούν τη διαστροφή και τη σύγχυση. Διότι ουσιαστικά αρνούνται την πίστη του Χριστού, αφού σε πρώτο πλάνο βάζουν τον εαυτό τους και τα ψεύτικα οράματα τους.
   Διαστρεβλώνουν την Αλήθεια του Χριστού και την Διδασκαλία της Εκκλησίας.

   Διδάσκουν έμμεσα ανυπακοή στον κλήρο και περιφρόνηση στο Μοναδικό σχήμα.

   Αχρηστεύουν την Εκκλησία και κάνουν τα σπίτια τους Εκκλησία. Αρνούνται τον ρόλο των Ποιμένων της Εκκλησίας στα Μυστήρια και ούτε λίγο ούτε πολύ μας προετοιμάζουν «φωτισμένες σαν εξομολόγους πνευματικούς και ιεροκήρυκες.

   Χαίρεται ο Σατανάς

   Με όλα αυτά χαίρεται ο Σατανάς και πανηγυρίζει, διότι βλέπει, ότι οι γυναίκες, αυτές γίνονται όργανά του, ενώ ο αριθμός τους πολλαπλασιάζεται.

   Βλέπει, ότι με αυτές καλλιεργείται σύγχυση στην Εκκλησία, παρανόηση στα Μυστήρια, εχθρότης στον κλήρο, φούντωμα του εγωισμού. Βλέπει, ότι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απώλεια πολλών ψυχών, που ξεκινάνε από θεοσεβείς και καταντούν να λατρεύουν τις «φωτισμένες» και ν’ ακούνε ανόητα σατανικά οράματα… Βλέπει χαιρέκακα, ότι αρκετές, νέες ειδικότερα, αφήνουν την Εκκλησία και το Ευαγγέλιο και προσκολλώνται σε οίκους και Σχολές «φωτισμένων»…. από το πνεύμα του Πονηρού!

   Κι’ αν ανάμεσα στις προσευχές τους κακολογούν τον Σατανά, αυτός δεν στενοχωριέται, γιατί ξέρει πώς τελικά στη πλάνη του βρίσκονται κι’ αυτός θα τις καθοδήγηση… Σκοπός του είναι να ξεχασθεί η Εκκλησία και το κήρυγμα του Ευαγγελίου.

   • Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ says:

    Καλά τα λες φιλαράκο -χάλια ειναι εδω στη κόλαση πούρα, ποτά ,γκομενίτσες ,μπουζούκια καi φυσικό αέριο για πάντα-χάλια σου λέω.

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑ says:

     Γειά σου διάολε. Δηλαδή θα βρωμάει συνέχεια Βουτάνιο;
     Μήπως ξεχάσατε κανα γκαζάκι ανοιχτό ρε παιδιά;

 2. Αθηνά says:

  ΠΡΟΤΕΙΝΟ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΒΒΙΝΑΤΟ (ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο. Ε. Α) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΥΠΟΔΟΛΟΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΧΟΒΑΔΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ Των ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΑΧΟβαΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΙΟΥΣΤΙΑΝΟΥ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΙΜΠΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΠΑΔΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΑΤΟΥ!

  • ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΧΑΖΑΡΟΚΙΜΒΡΟΣΙΝΟΑΡΑΒΟΙΣΡΑΕΛΗΝΑΣ says:

   ΠΡΟΤΕΙΝΟ,ΥΠΟΔΟΛΟΥΣΗ,ΟΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟ,ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ,ΤΑΚΙΜΠΑΝΙΚΗ…..
   Ωραία ελληνική ορθογραφία…ΑΙΥΓΕ ΣΙΝΕΛΥΝΗΔΑ ΑΠΩ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩ ΕΨΙΛΩΝ ΜΠΟΧΩΡΗ

  • ΦΦ. says:

   Κάθε φορά που διαβάζω κάτι που από κάποιον της οεα σας λυπάμαι όλο και πιο πολύ.
   Πλανάστε όσο δε πάει και δε στο λεω τυχαία,στο λεω μετά απο συζήτηση που είχα με κάποιον που είχε διαβάσει τα περι οεα και ολα αυτά που πλασάρετε στον κοσμάκι…υπάρχουν πολλά ερωτήματα που δεν είστε σε θέση να απαντήσετε γι’αυτό μη παίρνετε κι άλλους στο λαιμό σας!

   • lykaonas says:

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΛΑΒΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ-Α ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΕ ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ

    • ΦΦ. says:

     Αφού δέχεσαι ερωτήσεις τότε για πες μου…1ον) Έχεις διαβάσει φαντάζομαι όλα αυτά τα έγγραφα της οεα που βρέθηκαν κάποτε κάπου απο κάποιον…Απο πότε χρονολογούνται,ποιος τα εγραψε,ποιος τα βρήκε και μήπως υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να πιστοποιεί την γνησιότητα τους;

     • lykaonas says:

      ΚΑΛΗ-Ε ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ Κ.Λ.Π ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Α ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΑΠΠΑΔΑΡΙΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    • ΦΦ. says:

     Το οτι δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις στο ερώτημα μου επιβεβαιώνει εξαρχής τα λεγόμενα μου.
     Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λες σχετικά με την ιστορία και τη θρησκεία ένα μόνο θα σου πω…μεγάλωσα σε μια Ελλάδα που μου έμαθε να τιμώ και να σέβομαι τους προγόνους μου που έχυσαν το αίμα τους για αυτόν τον τόπο,αρνούμαι λοιπόν να πιστέψω πως τους επέβαλλε κάποιος κάτι με το ζόρι πόσο μάλλον την πίστη τους. Η πίστη δεν επιβάλλεται φίλε μου,είναι επιλογή, γιατί ακόμη κι αν σου πάρουν τα πάντα τη ψυχή σου δε μπορούν. Δεν θα σου κάνω άλλες ερωτήσεις,θα σου πω μόνο να συνεχίσεις να ψάχνεις,η Ορθοδοξία μας λέει ξεκάθαρα: Πίστευε και μη…ερεύνα…δηλαδή πιστεύεις δε πιστεύεις ερεύνησε,ερεύνησε τον λόγο του Θεού,ψάξε να δεις αν είναι αλήθεια και μετά σύγκρινε,δε μπορείς να καταδικάζεις κάτι για το οποίο δεν ξέρεις αν πραγματικά είναι αλήθεια και απο ποιον γράφτηκε και πότε και που…Απο εκεί και πέρα οι παπάδες που αναφέρεις είναι άνθρωποι όπως εγώ και εσύ και αναμάρτητος είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός! (Όσο για το σας λυπάμαι που έγραψα στην αρχή,αν βρεις την αλήθεια θα καταλάβεις πως το εννοώ) Καλή μετάνοια!

     • lykaonas says:

      ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΛΑΘΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕΓΙΑ ΛΑΘΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΙΩΝΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

     • lykaonas says:

      ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΣΧΕΤΗ-ΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΚΕΙΕΣ ΑΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣΟ ΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΘΡΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Αθηνά……….Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ,
   Η ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ,
   ΚΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ
   ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ……….
   «Εις τον Καύκασον δεν εδέθη ο Προμηθεύς (!) αλλά ελυτρώθη υπό του Ηρακλέους ο πρώτος ελληνικός πολιτισμός, όν ηθέλησε να δεσμεύσει ο επελθών εξ Αφρικής Σημιτισμός.»[1]

   (Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.)

   Ο «επελθών εξ Αφρικής Σημιτισμός», δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτόν που μας κουβάλησαν ο Κάδμος ο Δαναός και ο Ορφέας, που έφεραν την «πάτρια» θρησκεία μας από την Φοινίκη, την Αίγυπτο και την Τροία.

   Ο «πρώτος Ελληνικός πολιτισμός» (ο Κρητομυκηναϊκός) δεν «λυτρώθηκε» ποτέ, όμως, αλλά καταρρέοντας «δεσμεύτηκε» από τον Αγυπτο-Ισραηλινό θεό, τον Ιεχωβά, μέσω της λατρείας του Απόλλωνα.
   Τίποτα σχετικό με τον Απόλλωνα δεν είναι πανάρχαιο. Το Ε, όμως, έγινε πασίγνωστο: «άλφα, βήτα, γάμμα, δέλτα, θεού γαρ εί…» έλεγε ο Καλλίας.[2] Ο δελφικός ιερέας Πλούταρχος έχει γράψει πραγματεία για τον συμβολισμό του, προτείνοντας πολλές ερμηνείες.[3] (δες υποσημείωση) Κρατάω μία από αυτές: «Είσαι». Από αυτήν θα φανεί η σύνδεση της Απολλώνιας θεολογίας με την ανάλογη της Παλαιάς Διαθήκης:

   «Όντας ένας ο θεός (η έννοια του θείου;) ενιαία γέμισε με το παρόν το μέλλον, και αφού μόνο αυτός είναι το όν που πραγματικά υπάρχει, ούτε έγινε, ούτε άρχισε, ούτε θα πάψει, έτσι λοιπόν πρέπει να τον σεβόμαστε, να τον ενστερνιζόμαστε, και να τον προσεγγίζουμε με το «Ει» -σαι, και μα το Δία, όπως μερικοί παλιοί, με το ‘ένα Είσαι’ γιατί το θείο δεν είναι πολλά» [4]

   Τα ίδια έλεγαν και οι Ορφικοί «μυστικά»:

   «Ένας είναι, [ο Θεός] αυτογέννητος, και όλα γεννηθήκαν από αυτόν» [5] Οι προφήτισσες του Απόλλωνα, οι Σίβυλλες, προπαγάνδιζαν (προφήτευαν) επίσης το Μονοθεϊσμό, και την πτώση των ναών των θεών.

   «ένας ο Θεός, που κυβερνά μόνος του, υπερμεγέθης, αγέννητος, παντοκράτωρ»[6]

   «Θα απαρνηθούν όλους τους ναούς όσοι τους δουν και τους βωμούς, φανταστικά πέτρινα μνημεία κουφών, και τα πέτρινα ξόανα και τα χειροποίητα αγάλματα, βρωμισμένα με αίμα ζωντανό και με θυσίες των τετραπόδων, διπόδων, πουλιών και θηρίων φόνους»,[7] έλεγαν…

   Υπάρχει μια ερμηνεία του ονόματος «Απόλλων», που ταιριάζει με τα παραπάνω. Το Α-πολλοί, δηλαδή όχι πολλοί, αλλά «ένας». (θεός) «Απόλλων μέντοι μυστικώς κατά στέρησιν των πολλών» (Α-πολλοί) «νοούμενος ο εις έστι θεός».[8] Ας κρατήσουμε το μυστικώς…

   Από τους Δελφούς, ας πάμε στο Ισραήλ: Το Εβραϊκό όνομα που το λέμε «Γιεχωβάς» η «Γιαχβέ» κλπ, είναι ο αυτοπροσδιορισμός του Θεού όταν ρωτήθηκε από τον Μωυσή στο όρος Χωρήβ:

   «Εγώ – Ε-ιμί – Ο – Ώ-ν» (είμαι αυτός που υπάρχει) [9]

   «Το κατ’ εξοχήν όνομα του θεού των Εβραίων, όπερ,» /…/«δηλοί ‘εστί’, ‘υπάρχει’, σημαίνει άρα το όν το κατ’ εξοχήν υπάρχον, το εν εαυτώ την αιτίαν της ιδίας αυτού υπάρξεως έχον, το αναλλοίωτον, αιώνιον και απόλυτον ον»[10]

   Χρειάζεται κάποιο σχόλιο ή σύγκριση με το «όντως ον» του Πλούταρχου; Μία είναι η έννοια του Θείου, έλεγε ο Φοίβος, ένας είναι ο Θεός, έλεγαν οι Εβραίοι. Μερικοί άλλωστε εξηγούν το Ε όχι ως «είσαι» αλλά ως «υπάρχεις»,[11] οπότε η ταύτιση με το «Ιεχωβάς» είναι απόλυτη. Το Δελφικό Ε= «είσαι», «υπάρχεις», ταυτίζεται λοιπόν νοηματικά με το Εβραϊκό «Ιεχωβάς»= «είμαι», «υπάρχω»…

   • ΝΗΣΤΕΙΑ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ says:

    Αδερφέ εν Χριστώ,Χρήστο,μια-πικρή-αλήθεια είναι ότι και η Παρθένος Μαρία αντικατέστησε την Παρθένο Αθηνά στο λατρευτικό σκέλος της πίστεως μας.Διότι καθώς φρονεί και ο μεγάλος λογοτέχνης μας Στρατής Μυριβήλης:{Το είπανε η «Παναγιά η Γοργόνα» και σήμερα έτσι το λένε,και από τότες πήρε το όνομα η εκκλησιά και το πόρτο.Και κανένας δεν το στοχάστηκε πως εκείνη τη μέρα μέσα από το κεφάλι του γέρου κοσμοκαλόγερου,όπως μέσα από το κεφάλι του Δία,πήδηξε και στηλώθηκε πάνω στο μοναδικό θαλασσόβραχο του αιγαιοπελαγίτικου νησιού μια καινούργια ελληνική θεότητα που έδεσε με τον πιο θαυμαστό τρόπο όλες τις εποχές και όλο το νόημα της φυλής.Μιας φυλής που ζει και αγωνίζεται με τα στοιχειά και με τις φουρτούνες του κόσμου,η μισή στη στεριά και η μισή στη θάλασσα,με το ινί και με την καρίνα,πάντοτε κάτω από μια θεότητα πολεμική,θηλυκιά και παρθένα.}

 3. Ότι νάναι says:

  Το ουσιαστικό «Λωλοστεφανής» αναφέρεται σε άτομα γραφικά, ήτοι οι γνωστοί τρελοί του χωριού.

  Η έκφραση χρησιμοποιείται για περιπτώσεις ατόμων, η φαντασία των οποίων οργιάζει, δηλ. βλέπουν ό,τι θέλουν, ανεξαρτήτως αν αυτό είναι ρεαλιστικό ή στέκει.

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Ότι λένε είναι τα σωστά, αλλά όταν οι προειδοποιήσεις προέρχονται από κάποιον άλλον δεν ενοχλούν, όταν προέρχονται από το Άγιο όρος ενοχλούν. Μάλλον ενοχλεί η προσευχή που καίει το σατανά και αυτούς που θέλουν να καταργήσουν το Άβατο του Αγίου Όρους. Πάντως στον πνευματικό τομέα γίνεται μάχη, που έχει ενταθεί από πέρυσι με το Κολιμπάρι

  • Ανώνυμος says:

   Όταν γίνει το τσαφ αυτοί θα πλιατσικολογουν πρώτοι με το που θα τους τσούξει το στομάχι από την πείνα!
   Φυλαξου από αυτούς πρώτα και μετά από τα λαθροορκ…

 5. Αιτωλός says:

  Αυτά δεν είναι από το Άγιο Όρος ….ειναι τσογλανο καταστάσεις πρακτόρων ….οσο για κάτι υβριστές ευκολολογους στη κατάκριση ….τους εύχομαι φώτιση του νου τους ….ιδέα δεν έχουν ….θα μπορούσαν να ρωτήσουν των εαυτό τους …γιατί τέτοιο μένος με την Ορθοδοξία και όχι με το γενοκτονο Αλλάχ …με τους πλανεμενους βουδιστές, με τους ανθρωποκτονους σατανιστές και ένα σωρό άλλους ειδωλολάτρες ….γιατί άραγε….βιωστε λίγο την Αλήθεια μέρες που είναι ….νιώστε την απόλυτη ελευθερία της ύπαρξης σας ….η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία ….ειναι η απόλυτη Πίστη προς το Ολον …προς το Θεό Πατέρα …φτάνεις Εκεί μόνο διαμέσου της Αγάπης και της Ταπεινότητας ….

  • Ανώνυμη says:

   Την ιδια, περιπου, απορια εχω και γω. Στις εποχές που ζουμε, που ο Ελληνας χτυπιέται από παντου, που βιωνουμε μια γενοκτονια με οπλο το χρημα αυτή τη φορα, ΓΙΑΤΙ πρεπει σωνει και καλα ΤΩΡΑ να χωριστουμε και να εναντιωνόμαστε ο ενας στον αλλον λογω της…θρησκειας του?! Οι θρησκευτικες πεποιθήσεις, οι μεταφυσικες ανησυχιες κλπ του καθενος ΓΙΑΤΙ θα πρεπει να μ’ενοχλουν ντε και καλα? Και μαλιστα σε μια εποχη που θα επρεπε να ειμαστε πιο ενωμενοι από ποτε! Σε μια εποχη που μας στερουν τα αυτονόητα, που πολεμουν να μας γεμισουν ενοχες, να μας στερησουν την ιδια μας την πατριδα, εμενα γιατι θα πρεπει να με κοφτει τι θεο προσκυνάει ο γειτονας μου?! Αυτος είναι ο εχθρος μου?! Δε νομιζω….Αυτό που νομιζω εγω είναι ότι καποιοι εκει εξω εχουν μελετησει πολύ καλα τον Ελληνα. Κι εμεις «τσιμπαμε» το δολωμα.

 6. Αθηνά says:

  Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-πως οι προφητείες στα κείμενα της χριστιανικής πίστης, καθοδηγούν, μόνο στην Γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ!
  Οδηγίες Γενοκτονίας των Ελλήνων! Ουδέν σχόλιον!
  Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

  Εν γνώσει μας φύγαμε για λίγο από το θέμα μας –ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ.- Σε ότι αφορά την προϊστορία του 9,500 π.χ. και ήλθαμε στο παρόν, διότι ή ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ γενέσεως των γήινων φυλών της (Βίβλου) δεν αφορά μόνον την πλαστογράφηση του παρελθόντος αλλά και *Επένδυση συμφερόντων* που πρόκειται *να αποδώσουν κέρδη* στο παρόν και το μέλλον.

  Η πλαστογράφηση της Προϊστορίας αφορά στην μετατόπιση της ………περιόδου 9.000-9.500 και 10.500 π.χ. των Ελληνικών Χρονικών, στην γελοία εκδοχή του 2.370 π.χ. με τον *κατακλυσμό του Νώε*, και τους τρεις γιούς Σήμ, Χάμ, και Ιάφεθ, και στην συνεπαγόμενη γελοιότητα της προελεύσεως όλων των φυλών της γης από *οκτώ άτομα της οικογένειας του Νώε* , και στην επισυναπτόμενη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της ευλογίας * πρώτης κατηγορίας* του γυιού Σήμ, της ευλογίας *δεύτερης κατηγορίας* του γυιού Ιάφεθ –που θα- *ζεί στις σκηνές του Σήμ* ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και της κατάρας *πρώτης κατηγορίας* εναντίον του Χάμ- Ελλήνων Φοινίκης- που θα *είναι δούλοι του Σήμ και του Ιάφεθ*.

  Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, καταχωρημένα στη (βίβλο) υπό μορφή (αυτοεκπληρούμενης προφητείας) όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης *προφητεύει * , ένας άλλος (εκτελεί) , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λέγει *ήταν θέλημα θεού η Μικρασιατική Καταστροφή διότι είχε προφητευθεί.-

  Παρόμοιες (προφητείες) διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του *Αγ(ρ)ίου Όρους* με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων —_ΕΛΕΙΣΑ_ από τους Θρακομακεδόνες –ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ τους Ηπειρώτες- ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η κατάπτυστη Βίβλος στο Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο….

  Σύμφωνα με τις *προφητείες* αυτές (επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί- διάβαζε σοσιαλιστές- θα μας τιμωρήσει ο θεός και θα αφήσει του Τούρκους να γενοκτονήσουν Θράκη- Μακεδονία- Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπάει στο ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!! Η ΧΡΙΣΤΟΣ! Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ως ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ …….

  • Ανωνυμος says:

   ΑΥΤΗ Ή ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ !.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

   • lykaonas says:

    ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΤΑ 95 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ Η ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΛΟ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ 1914 ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΙ ΑΛΛΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

 7. Αθηνά says:

  Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-πως οι προφητείες στα κείμενα της χριστιανικής πίστης, καθοδηγούν, μόνο στην Γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡ.2:

  *-Όταν η ίδια η θρησκεία της Ελλάδος υπονομεύει την Ελλάδα και (προφητεύει) προγραμματισμένες Γενοκτονίες Ελλήνων με βάση Εβραϊκά κείμενα Σημιτομογγόλων, Τότε εμείς Απαντούμε:
  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ως ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ …….

  Οι *προφητείες* αυτές επαναλαμβάνονται και από Μητροπολίτες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Χίου και άλλοι, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ κατοχύρωση: ***-ο χριστός μου έδειξε στο όνειρο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα μέχρι τη Λάρισα***-.

  Εδώ έχουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεπαθητική υποβολή που υφίστανται οι (ορθόδοξοι ) μητροπολίτες ΖΟΜΠΙ από την εκπομπή στρεοσκοπικών μεταδόσεων της Σεληνιακής τεχνολογίας ή από την εκπομπή ομοίων μεταδόσεων των ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ασκητών του –Αγίου Όρους- στις υποφύσεις άλλων ατόμων…

  Και επαναλαμβάνονται ΚΑΘΑΡΑ υπό μορφή ΑΠΕΙΛΗΣ μέσα στη -βίβλο – ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ:
  Το φορτίον του λόγου του Ιεχωβά εναντίον της …Δαμασκού- Ελλήνων Φοινίκων Λιβάνου- , εναντίον της Τύρου και Σιδώνος- ελληνικών φοινικικών πόλεων-, ….θέλει ιδεί Ασκαλών και η Γάζα και η Ακκαρών διότι θα μείνουν ακατοίκητες- κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ…..
  Και αλλογενής θέλει κατοικίσει εν τη Αζώτω και θέλω καθαιρέσει την υπερηφάνεια των Φιλισταίων –Ελλήνων Παλαιστίνης-.
  Χαίρε σφόδρα θύγατερ ΣΙΩΝ, αλάλαζε θύγατερ Ιερουσαλήμ ο βασιλεύς σου – ΧΡΙΣΤΟΣ- έρχεται προς σε……. Καθήμενος επί όνου και επί πώλου υίου υποζυγίου …-…Και η Εξουσία αυτού θέλει είσθαι …..έως των περάτων της γης –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

  Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν ως τόξον …και θα ΕΞΕΓΕΙΡΩ τα τέκνα σου ΣΙΩΝ εναντίον των τέκνων σου ΕΛΛΑΣ..

  Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθε αυτούς – τους Σημιτομογγόλους- και θέλουσι Καταναλώσει του ενάντιους *ΕΛΛΗΝΕΣ* μέσω ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.- Ίδε Βίβλος, βιβλίο –προφήτου – Ζαχαρία, κεφάλαιο θ΄ , εδάφια 1-17, (Μετάφραση των Εβδομήκοντα).

  ‘Ώστε θα μας…. Καταναλώνει ο *ειρηνοποιός* χριστούλης εμάς τους Έλληνες τους ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ, αρχίζοντας από τους Ίωνες-ΙΑΥΑΝ, τους Θρακομακεδόνες-ΘΕΙΡΑΣ, τους Ηπειρώτες-ΔΩΔΑΝΕΙΜ, τους Κυπρίους-ΚΙΤΤΕΙΜ, τους Κρήτες –ΘΑΡΣΕΙΣ, και τελειώνοντας την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τους υπόλοιπους ‘Ελληνες –ΕΛΕΙΣΑ Θεσσαλίας, Στερεάς, Πελοποννήσου. ΙΔΟΜΕΝ …..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;…. ΚΕΙΜΕΝΑ Ο. Ε. Α ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΟΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΗΤΟΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΒΡΑΑΜΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΩΣ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΡΑΒΒΙΝΟΥ vs ΚΑΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑ ΘΕΟΥΛΗ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ (ΠΟΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 χρ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΙΕΧΟΣΟΥΑ- ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ (ΨΕΥΔΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΟΥ, ) ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο. Ε. Α! http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/?m=1

  • Ανώνυμος says:

   Αθηνά….. Ήταν βράδυ… Με το ξημέρωμα ένας τεράστιος στόλος – οι άτλαντες – επιτέθηκαν απροειδοποίητα στα 13 πλοία… Τα 12 καταστράφηκαν ολοσχερώς… Γλίτωσε μόνο η ναυαρχίδα, η ‘Πάρ-αλλος’ οδηγούμενη από την Αθηνά… Οχι τη θεά… Την ανθρώπινη Αθηνά, την κόρη του ανθρώπου Δια… της οικογένειας των Αθηναίων που λένε ότι ήρθε από κάπου αλλού… Και δίδαξε τους εδώ γηγενείς… Στην πρώτη Αθήνα…Οχι τη σημερινή ..Αυτή που εμείς ξέρουμε είναι η τρίτη… ……..

   Ο παραβάτης άγγελος Σεμιαζάς , αφού τεκνοποίησε (Π. Διαθήκη, βιβλίο του Ενώχ) με όσες θνητές (΄΄Μυθολογία΄΄) του άρεσαν – το ίδιο έκαναν και οι 20 λοιποί δεκάρχες του – και γεννήθηκαν τέρατα (γίγαντες , κένταυροι κλπ) στη γη, αρχίζει να τα ΄καθαρίζει΄… ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΊΑ. Είναι πραγματικό γεγονός ; Κανείς δεν ξέρει. Τους τελευταίους γίγαντες εξολόθρευσε μάλλον ο Μέγας Αλέξανδρος. Η Τύρος και η Σιδώνα, ήταν πόλεις γιγάντων. H Θήβα και η Περσέπολις, πόλεις δαιμονοποιημένων ανθρώπων. Και τις 4 πόλεις τις εξαφάνισε από το χάρτη. Οχι τυχαία. Με εντολή, βοήθεια και κατευθύνσεις από Σεμιαζά . Οταν τελικά , μετά τη μάχη παρά την Αορνο Πέτρα, παρά τον Ινδό ποταμό, θυσιάζοντας το λόχο των βασιλικών παίδων, εγκλείει στον τάφο του Ινδού τα 72 μιαρά βασίλεια (κάθε μορφής τέρας που είχαν παράγει ο Σεμιαζάς και οι συν αυτώ 200 παραβάτες άγγελοι, σχετικές πληροφορίες δίδονται εις το βιβλίο του Οσίου Ανδρέα, κατά Θεόν Σαλού) , σταματά την εκστρατεία στην Ασία, διατάζει τον Νέαρχο να γυρίσει πίσω το στόλο – ήταν στον Ινδό ποταμό – και να βυθίσει , σχεδόν τα μισά πλοία κάπου στο Αιγαίο, για να μη βρεθούν τα ΄΄όπλα΄΄ του και ταξιδεύει κατάκοπος με μικρή συνοδεία στη ΣΙΒΑ της Αιγύπτου , για να αναφέρει την εκτέλεση της αποστολής που ο ΔΙΑΣ του είχε αναθέσει. Φυσικά φρόντισε να σημάνει τον ΤΑΦΟ. Και φυσικά τον ανακάλυψα… Ο μηχανισμός είναι απλός. Για όσους σκέπτονται νοητικά ελληνικά. Το κλειδί είναι θαμμένο καλά…

   Ακολουθεί μετά η Τιτανομαχία… ΤΙ ΗΤΑΝ = ΤΙΤΑΝ. Ο παραβάτης άγγελος πως να πει στους θνητούς ΄΄υπηκόους ΄΄ του, ότι τα έκανε κατά το κοινώς μούσκεμα ; Πως να πει ότι ο Θεός του εμπιστεύθηκε να φυλάει τα περάσματα και εκείνος παρήκουσε και από τα περάσματα πέρασε ο Εωσφόρος ή σατανάς ή διάβολος; Αυτός που λυμαίνετο τους ανθρώπους, στη συνέχεια, στην αναπόφευκτη σύγκρουση με τον ΝΕΦΕΛΗΜ Δία , ΤΗΝ ΄΄ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ΄΄ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ = δια + βάλω =διαβάλω = διάβολος. Ο Κρόνος και οι Τιτάνες μάχονται κατά των Ολυμπίων .. Αλλά δεν μπορεί κανείς τους να νικήσει. Τα περί νίκης του Δία είναι ψεύτικα. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που φανερώνεται στους ανθρώπους.. Στην ουσία ο Δίας, συμμαχεί με τον ξεπεσμένο αρχάγγελο Εωσφόρο -διάβολο. Αλλά στους θνητούς άλλα ΄΄φανερώνουν΄΄ οι ψευτοθεοί. Η συμμαχία με το διάβολο κωδικοποιείται καλά και φαίνεται σε διάφορα γεγονότα. Ο τιτάνας (δαίμονας) προμηθέας (ΠΡΟ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ, αυτός που υπήρχε -σαν άγγελος – πριν από το μύθο) βοηθά το Δία κατά του Κρόνου, αλλά τιμωρείται μετά γιατί έφερε το φως – του διαβόλου το φως βέβαια – στους ανθρώπους. Τι έκανε ο δαίμονας Προμηθέας ; Αρχισε να δαιμονοποιεί ανθρώπους… Που φαίνεται αυτό ; Στην Π.Διαθήκη μαθαίνουμε ότι οι πρώτοι άνθρωποι ζούσαν περί τα 1000 χρόνια. Ενεκα όμως του ότι το ΚΑΚΟ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (κοινώς οι δαίμονες άρχισαν να μπαίνουν στο βιολογικό σώμα τους και να ελέγχουν ψυχή και νου) η βιολογική ζωή τους μίκρυνε κατά πολύ, διαδοχικά, για να φθάσει το 60 – 90 περίπου γήινα χρόνια. Πάντως το δαιμονοποιημένο γένος ανθρώπων έπρεπε να καταστραφεί και ως εκ τούτου ο κατακλυσμός ήταν προ των πυλών.. Το αν έγιναν 4 ή 11 κατακλυσμοί , κανείς δε γνωρίζει. Ο Πλάτων πάντως μιλά για 7 γένη ανθρώπων , αρχίζοντας από τους Μάκαρες (αγνοί , χωρίς δαίμονες, πριν τον Προμηθέα) και φθάνοντας μέχρι εμάς , τους Βρωτούς. Βρώση = τρώω, βρώμα = τροφή. Βρωτοί , είναι αυτοί που οι δαίμονες θα φάνε, θα μπουν στα σώματά τους εν καιρώ. Η γέννεα του πυρός κατά τον Ιησού Χριστό. Η αποκάλυψη του Ιωάννου συμφωνεί με αυτή τη λογική. Στα έσχατα χρόνια θα δαιμονοποιηθούν οι άνθρωποι και το γένος μας θα καταστραφεί. Τα 72 μιαρά έθνη θα βγούν από εκεί που τα έκλεισε ο Μέγας Μακεδών και θα τρώνε ανθρώπους.. Για πολλούς μήνες.. Θα σωθούν μόνο όσοι καταφύγουν στις Κυκλάδες (απο τις διδαχές του Οσίου Ανδρέα, κατά Θεόν Σαλού). Αυτές που κάνοντας κύκλο , άδουν… Η άλλη απόδειξη είναι το μαντείο των Δελφών. Δ + ΕΛ + ΦΩΣ . Σημαίνει : ΄΄Δ΄΄ είναι το σύμβολο του Θεού αλλά και του κατ΄ εικόνα ποιηθέντος ανθρώπου. ΄΄ΕΛ΄΄ είναι οι άγγελοι . Σημαίνει ότι οι άγγελοι αυτοί – 201 του Σεμιαζά- ζούσαν με το Θεό στο ΦΩΣ. Προσέξτε τη γραφή του φωτός. Εκαναν το ΦΩΣ , ΦΟΣ.. Το ΟΜΙΚΡΟΝ, σημαίνει Ον ΜΗ ΚΡΟΝιο.. Δηλαδή αυτοί δεν είναι δαίμονες. Το μαντείο των Δελφών ελέγχεται από τον Απόλλωνα. Το όνομάτου σημαίνει ΄΄ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ΄΄. Σε κάποια ανύποπτη στιγμή – μετά τη συνθήκη ειρήνης με τους δαίμονες, τη λήξη της Τιτανομαχίας δηλαδή – το μαντείο των Δελφών αποκτά και άλλο ΄΄ελεγκτή΄΄. Τον διάβολο… Έξι μήνες το χρόνο οι παραβάτες άγγελοι και 6 μήνες οι δαίμονες κυβερνούν το μαντείο πλέον…

   Τι υποκρύπτει όμως το όνομα ΟΛΥΜΠΙΟΣ ; ΟΛΟΙ + ΕΜΒΑΙΝΩ + ΟΣ Είναι όλοι αυτοί που μπαίνουν… Που μπαίνουν ; Στο βιβλίο του Ενώχ γίνεται σαφές. Οι 20 δεκάρχες και ο Σεμιαζάς ορκίζονται να παραβούν την εντολή του Θεού και να μπαίνουν …στις θνητές , να συν-ευρίσκονται δηλαδή με θνητές . Στην ΄΄γλώσσα΄΄ που μας μαθαίνουν – μεταξύ των άλλων – μας δίνουν δύο ΄΄Ο΄΄ . Το Ομικρον , στο οποίο δηλούν ποιοί είναι και το ΄΄ομέγα΄΄. ΩΜΕΓΑ.. Αναγραμματισμός του Ε+ΓΑΜΩ . Το ΄΄Ε΄΄ σημαίνει την εκδήλωση… Την πράξη. Το άλλο , το ρήμα, δε νομίζω ότι θέλει παραπέρα ανάλυση… Εκδηλώθηκαν για να συνευρεθούν με θνητές. Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ; Αυτά είναι τα είδωλα… ΕΙ + ΔΟΛΟ… Είναι δόλος , δηλαδή από μόνη της η παρουσία τους.

   Για να συνοψίσουμε. Οι 201 Παραβάτες Αγγελοι και ο αρχηγός τους Σεμιαζάς, που υποτίθεται ότι φύλαγαν τα χωροχρονικά περάσματα της γής , συμμαχούν – αφού δε μπορούν να νικήσουν – με τους νεφελήμ (Τιτάνες) και τον αρχηγό τους (Κρόνο), που μετονομάζεται σε υιό του Διός ή για τους κοινούς θνητούς Διόνυσο. Το θεό της ηδονής και των σαρκικών απολαύσεων… Τον δαίμονα της πορνείας , κατά τον Αγιο Ιωάννη της Κλίμακας. Δεν επιλέγει τυχαία μορφή ο σατανάς… Φαλοκράτης. Ηθελε και αυτός ΄΄μερίδιο΄΄ από τις θνητές.

   Οι παραβάτες ποτέ δεν θέλησαν να φανούν σκοτεινά όντα. Φόνευσαν πολλές φορές ανθρώπους, πείραξαν τη φύση τους, αλλά ήταν πάντα λευκόχρωμα είδωλα… ήθελαν να λατρεύονται σε λευκούς επιχθόνιους ναούς. Προτιμούσαν το λευκό μάρμαρο… Επέβαλαν το λευκό χιτώνα και ενίοτε επιβράβευαν τους ανθρώπους. Οι δαίμονες πάντα σκοτεινοί και τερατόμορφοι ήσαν. Ο Διόνυσος είχε κέρατα , υπέρμετρο φαλό , εξογκωμένα μάτια, κατσικοπόδαρος με οπλές… Προτιμούσαν τους ΥΠΟ-ΧΘΟΝΙΟΥΣ τόπους λατρείας… Σε σκοτεινά σπήλαια και υπόγειους χώρους. Καθόλου φως.

   Πριν από 11 περίπου χρόνια, έχοντας εντοπίσει πολλές αρχαίες βραχομορφές, άρχισα να ερευνώ το λόγο της ύπαρξής τους. Είναι δύσκολο να οριοθετήσει κανείς ποιές από αυτές είναι τεχνητές (και δεν αναφέρομαι σε κατασκευή από ανθρώπους , μόνο, ούτε φυσικά με τεχνολογίες που είναι γνωστές σήμερα) και ποιές αποτελούν απλά παιχνίδια της φύσης, ή μάλλον των ατελέστατων ‘φυσικών, οργάνων μας, των οφθαλμών μας… Εδώ ίσως να παίζει ρόλο και το νεοεμφανισθέν φαινόμενο της ‘παρειδωλείασης’ , που με τόσο σθένος προσπάθησε να υποστηρίξειγνωστός δημοσιογράφος που άρχισε την καριέρα του στα ‘Ισραηλιτικά Χρονικά’ και σήμερα ‘απαστράπτει’ στην Ελληνική τηλεόραση.

   Επειδή λοιπόν όλοι οι ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ είμαστε στραβοί και πάσχουμε από παρειδωλείαση, του αφιερώνω αυτή την έρευνα. Η μάλλον τους αφιερώνω αυτή την έρευνα. Για την ιστορία μόνο θα αναφέρω ότι ο όρος ΠΑΡΕΙΔΩΛΕΊΑΣΗ (ΠΑΡΑ + ΕΙΔΩΛΟ) σημαίνει σε πρώτο (κραδασμικό ) επίπεδο , αυτόν που ευρίσκεται παρά το ΕΙΔΩΛΟΝ. Και βέβαια είδωλον δεν είναι το οπτικόν είδωλον, αλλά όπως το σημαίνων όνομά του κατά δεικνύει (χριστιανική ορολογία γνωστή τοις πάσι) τα όντα εκείνα που γεννήθηκαν από τη συνουσία θνητών γυναικών με αγγέλους ή Ελοχήμ κατ’ άλλους.

   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

    Μπορείς να τ αποδείξεις όλ αυτά; Ότι έχουν ουσία και δεν είναι απλά μια μίξη γνώσεων, λανθασμένου συμπεράσματος, που προέκυψε από την μίξη γνώσεων και περιττών γνώσεων(δηλ. μηθευμάτων της φαντασίας των ανθρώπων);

 8. ALEXANDER says:

  Τέλος, και κυρίως, να έχετε ατέρμονη: ΥΠΟΜΟΝΗ! (Η Ελλάδα μας θα βοηθηθεί άνωθεν σκανδαλωδώς και θα δοξασθεί………… χχμμμμμ…. Αυτά δεν μου άρεσαν απο πάντα με το ιερατείο τους…!!Τα ίδια δεν άρεσαν και στον Κολοκοτρώνη….! Άλλοι λαοί εχουν αγίους οι Έλληνες έχουν ήρωες, εχουν φιλοσόφους!
  Μαχάτμα Γκάντι

 9. ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ says:

  Η προπαγάνδα της νέας τάξης έχει επηρεάσει δυστυχώς πολλούς. Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε κάθε συζήτηση είναι πλέον περιττή. Ευτυχώς ομως, λίαν συντόμως, θα καθαρίσει η ηρα από το σιτάρι και όλα θα γίνουν όπως έχουν ειπωθεί από τους Αγίους Πατέρες και το μόνο που θα μείνει στους ανθελληνες δωδεκαθειστες είναι το απυθμενο μίσος για τους Έλληνες Ορθόδοξους. Αυτό ακριβώς που συμβαίνει και με τους Εβραίους. Τέτοια ομοιοτης!

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Χτυπηθείτε χριστιανοί και δωδεκαθειστές μεταξύ σας, για απομυθοποιημένες ιστορίες η αλλιώς, μηθεύματα της φαντασίας των ανθρώπων, η για απομυθοποιημενους ανθρώπους και γενικότερα γνώσεις, που δεν βασίζονται στην λογική… Τάχα μου γνωρίζετε την σοφία και τάχα μου ερμηνεύσατε το σύμπαν και τον θεό τρομάρα σας και του δυό! Έχετε ξεφύγει από την ουσία, παρεκλίνετε της πορείας, ερμηνείας του σύμπαντος δημιουργού, διότι κάτι ηλίθιοι φαντασμένοι, δημιούργησαν τάχα μου θεολογίες, που δηθεν εξηγουν τα πάντα, ενώ το μόνο που κάνουν, είναι να σας καίνε τον εγγέφαλο!
   Αναλωθείτε σε περιττά πράγματα μεταξύ σας, έτσι μπράβο, φαγωθείτε, ΠΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ των Σιωνιστών και του κάθε παρακύκλου τους. Όταν βαρεθείτε την περιττή αναμεταξύ σας πάλη, σφυράτε, εδώ θα μαστε και θα παλεύουμε με τον πραγματικό εχθρό, θα ναι χρήσιμη μια χείρα βοηθείας, ε; Δεν λέτε; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ….ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

   • No name says:

    Επιτέλους ενα σωστο σχόλιο ! Μετά μας φταίνε οι ξένοι και οι λαθρο..Αφού μπορούμε να φαγωθουμε μεταξύ μας τι τους θέλουμε τους τρίτους ;; Ο δημιουργός θέλετε δεν θέλετε ένας είναι κ δεν έχει όνομα

 10. Harry says:

  Σε λίγο όλα τελειώνουν.ο τάφος ο μεγάλου Αλεξάνδρου θα βρεθεί στο λόφο της Παναγιάς της κονταριώτισσας έξω από την Κατερινη.Στις ποδιές του Ολύμπου…από το βιβλίο της «ενωμένης ρωμιοσύνης » για τον άγιο Πορφύριο.αυτό είπε ο άγιος του Θεού….

 11. Μοναχός Τρομπόνιος says:

  Αγαπητά μου παιδιά, είμαι ο Μοναχός Τρομπόνιος και με τη δόξα του θεούλη έβαλα στη σκήτη μου γρήγορο ίντερνετ ώστε να σας δίνω διαδικτυακά τις προφητείες μου! ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ: «Όταν θα έχουμε δύο πασχαλιές οι Χριστιανοί θα βάφουν Μπλε τα κεφάλια τους, θα τα τσουγκρίζουν μεταξύ τους (μέχρι να πάθουν διάσειση) και στο τέλος θα πέφτουν στη Θάλασσα.» Είναι αυτό που απάντησε ο θεούλης στον Αδάμ, όταν έφαγε το Μήλο. ΑΔΑΜ: «Κύριε, έφαγα το Μήλο, τώρα τι θα γίνει από εδώ και πέρα;;;» ΘΕΟΥΛΗΣ: «Αδάμ, βάψου Μπλε, και πέσε στη Θάλασσα!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *