12:31 - 27/10/2018

Στο 56,4% η αποχή στις επόμενες εκλογές .Γιατί το κρύβουν οι δημοσκοπήσεις ; Τι θα πράξει ο ΠτΔ ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ράπισμα της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα θα είναι η επόμενες εκλογές οπότε κι αν συμβούν. Όλες οι δημοσκοπήσεις – λες και είναι συνεννοημένες – δεν αναφέρονται ποτέ σε ποσοστά αποχής , καίτοι μπορούσε να τεθεί το ερώτημα « Εάν δεν ήταν υποχρεωτικό ,θα ψηφίζατε στις επόμενες εκλογές ; »

Γιατί άραγε ;

Τι θα συμβεί όμως στην πραγματικότητα εάν το ποσοστό των άκυρων και της αποχής περάσει το 51%;

Ας υποθέσουμε ότι στις εκλογές συμμετέχουν 10 συνδυασμοί , ότι εμφανίζονται όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζουν έγκυρα , και ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι το ακόλουθο με βάση το 100

συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 100) = 20%

συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 100) = 15%

συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 100) = 10%

συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 100) = 8%

συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 100) = 5%

συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 100) = 3%

συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 100) = 2%

συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 100) = 1%

συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 100) = 0%

Αν υποθέσουμε τώρα ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς το πολιτικό σύστημα της χώρας, το (51%) απέχουν από την διαδικασία ή “ψηφίζουν” άκυρα. Τότε τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα είναι μόλις 49 ( με βάση το 100 ) και με τον ίδιο αριθμό έγκυρων ψηφοδελτίων ( 20,15,10,8,5 κλπ) τα ποσοστά των συνδυασμών θα είναι πλέον τα ακόλουθα αντιστοίχως.

συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 49) = 40,82%

συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 49) = 30,61%

συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 49) = 20,41%

συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 49) = 16,33 %

συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 49) = 10,20%

συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 49) = 6,12%

συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 49) = 4,1%

συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 49) = 2%

συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 49) = 0%

Εάν συγκρίνουμε τους δύο πίνακες θα δούμε ότι στην περίπτωση της αποχής και της άκυρης ψήφου του 51% , επηρεάστηκε το αποτέλεσμα των εκλογών ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ 3%.

Στην περίπτωση ΑΥΤΗ ανακύπτει ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ , αφού , κόμματα αλλοδαπών συμφερόντων που θα σχηματιστούν με αφορμή το Σκοπιανό , την Β. Ήπειρο και την ελεύθερη Θράκη ( όπου Θέλουν τουρκικό κόμμα σε όλη την Ελλάδα με… ψήφους μουσουλμάνων ) , ενδέχεται να μπουν στην Ελληνική Βουλή , φέρνοντας μαζί τους ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ για την εσωτερική ασφάλεια και για την ταυτότητα της Ελλάδας.

Τι θα συμβεί όμως εάν το ποσοστό μόνο της ΑΠΟΧΗΣ φτάσει στο 56.4% ;

Η τάση του πολιτικοοικονομικού συστήματος – μεταξύ άλλων – να αντιμετωπίζει ως κοπάδι χαμηλής νοημοσύνης την κοινωνία και να υποτιμάει την κρίση της κοινής γνώμης , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας , δεδομένα που γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί μας.

Εάν το ποσοστό αποχής φτάσει στο 56,4%, τότε το άρθρο 1 του Συντάγματος που ορίζει στην παρ 2 και 3 ότι , θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και ότι , όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα, θα κλονιστεί συθέμελα.

Σημειώστε ότι στην επικείμενη Συνταγματική αναθεώρηση , μεθοδεύεται η παραγραφή της λέξης ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ με πρόσχημα ότι δίνει λόγους ύπαρξης στους Εθνικιστές .

Το σύνταγμα – στην συνέχεια – εκχωρεί τις παρακάτω αρμοδιότητες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , μεταξύ άλλων .

Να απαλλάσσει την Κυβέρνηση από τα καθήκοντά της αν αυτή παραιτηθεί ή απολέσει την εμπιστοσύνη της Βουλής (άρθρο 38 παρ. 1).

Να διαλύσει τη Βουλή και να προκηρύσσει εκλογές στις περιπτώσεις που καθορίζει το Σύνταγμα: (άρθρα 32 παρ. 4, άρθρο 37 παρ. 3, άρθρο 41)

Να εκπροσωπεί διεθνώς το κράτος, να κηρύσσει πόλεμο, συνομολογεί συνθήκες ειρήνης, συμμαχίας, οικονομικής συνεργασίας και συμμετοχής σε διεθνείς οργανισμούς ή ενώσεις και να τις ανακοινώνει στη Βουλή όταν το συμφέρον και η ασφάλεια του Κράτους το επιτρέπουν.

Η αρμοδιότητα αυτή είναι όμως τυπική και ασκείται ουσιαστικά από την Κυβέρνηση (άρθρο 36 παρ. 1).

Με βάση τη διασταλτική ερμηνεία των ανωτέρω συνεπώς , σε περίπτωση που μόνο η αποχή φτάσει στο 56,4% , ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα πρέπει να απαλλάξει την κοινωνία από όλα τα κόμματα , καθ όσων τεκμαίρεται ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ να εκπροσωπήσουν το λαό , και να δρομολογήσει την δημιουργία νέων κομμάτων , απαλλαγμένων από τον έλεγχο των γνωστών ομάδων πίεσης του πολιτικού συστήματος και τις γνωστές αγκυλώσεις.

Στο ενδιάμεσο , οι ανωτέρω τυπικές αρμοδιότατες τους ΠτΔ θα πρέπει να γίνουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ( τούτο όμως δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα )

Σοφό θα ήταν στην επόμενη Συνταγματική αναθεώρηση , να συγκεκριμενοποιηθεί η διαχείριση μιας τέτοιας εξέλιξης , μια που τα στοιχεία δείχνουν ότι το πολιτικό σύστημα οδεύει «με σπασμένα τα φρένα » να απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού και να του γυρίσει την πλάτη η κοινωνία

Ας μην κάνουμε το χατίρι λοιπόν , στους εχθρούς της Ελλάδας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ όλους .

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Κλάψε…καρδιά μου πικρά γιαυτην την Συμφορά…Να μην κάνουμε το χατίρι στους εχθρούς της Ελλάδας…Για τους Μέσα Εχθρούς…γιατί δεν μιλάς…κυβερνώντες Προδότες Δωσίλογοι πουλημένα τομάρια και λαθραίοι… και …Να τους φτιάξουμε το μισθό τους …ως πότε…ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ… ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ…Διονυσίου…

 2. Τι λέτε, ρε πανηλίθιοι; Απο την πρώτη δημοτικού αρχίσατε τις κοπάνες; Ρε ξεφτιλισμένοι, άμα δεν ξέρετε πόσο κάνουν 1+1, ρωτήστε κανένα μαθητή της πρώτης. ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣΣΣΣ….

 3. Ελεύθερος πολίτης 10/27/2018 @ Οκτώβριος 27, 2018 4:17 μμ

  Δεν θα πάω να ψηφίσω… Είναι όλοι προδότες,σαπιοι..οσμιζεζε τη βρώμα τους όταν ακούς γιαυτους.. Δεν θέλω ΚΑΜΊΑ συμμετοχή σε αυτή τη σαπίλα.. Έχω το δικαίωμα να το κάνω και θα το κάνω σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ…

 4. Ξεβρακωθηκε η ομαδα υψηλης αστυνομευσης. Εχουνε κλασει ολοι με την αποχη,που μονο ενωνει και δεν χωριζει. Αμ δε.. Αμ δε… ολοι αποχη. Να βγαζουνε κυβερνησεις μια χουφτα κλεφτες,και απατριδες,μισελληνες,ανθελληνες. ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΓΙΝΕΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Η αποχη ειναι ο ασταθμητος παραγοντας. ΑΝΤΕ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

 5. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!!ΡΕ ΕΙΣΤΕ HOAX ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ??? πλεον η αποχη απο 51% και πανω,εχει καταργηθει..ειμαστε σε ειδικο καθεστως πτωχευσης χαχαχαχα.παμε λοιπον <<Βάσει του νόμου (ΠΔ26/2012), σε περίπτωση που τα λευκά. η αποχή ή και τα δυο μαζί φτάνουν στο ποσοστό του 51%, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει όταν το ποσοστό είναι μικρότερο του 51%: Τις έδρες στην βουλή τις καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί που είχαν τις περισσότερες ψήφους!!! ακους αλεκοοοο δεν γλυτωνεις απο ΑΥΤΟΥΣ με τιποτα!!!Tωρα,για την Συνταγματική αναθεώρηση,αλλο κακο αυτο,δεν ξερω για τα ""ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"" και τα σχετικα,αλλα αυτο που ξερω και πιστευω πολυ απο μας, οτι ΟΛΑ τα μνημονια ,περικοπες μισθων-συνταξεων και ολα τα υπολοιπα καλουδια θα ειναι ΝΟΜΙΜΑ…..ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ Η ΧΩΡΑ,ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ,ΗΔΗ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ,ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΗ ΜΥΤΗ!!!!…. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

 6. Ράπισμα της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα θα είναι η επόμενες εκλογές οπότε κι αν συμβούν Στο 56,4% η αποχή
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΠΙΣΜΑ, ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,
  ΤΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ,
  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ !
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ !!!

  Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,

  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ !!!!

  ΑΡΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ !!!

  Τι θα πράξει ο ΠτΔ ;
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ !!!! ΘΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΛΠ ΚΛΠ

  Τι θα συμβεί όμως στην πραγματικότητα εάν το ποσοστό των άκυρων και της αποχής περάσει το 51%;
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !
  ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ !

  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ 3%. Στην περίπτωση ΑΥΤΗ ανακύπτει ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!
  ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η “ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ”…..

  Τι θα συμβεί όμως εάν το ποσοστό μόνο της ΑΠΟΧΗΣ φτάσει στο 56.4% ; οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας ,
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ “ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” !!!!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” !!!
  ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?
  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?
  ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ εχθρούς της χώρας,
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

  Εάν το ποσοστό αποχής φτάσει στο 56,4%, τότε το άρθρο 1 του Συντάγματος θα κλονιστεί συθέμελα.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
  ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ…. ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΑΜΕ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!
  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ….. ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ !!!

  Με βάση τη διασταλτική ερμηνεία των ανωτέρω συνεπώς , σε περίπτωση που μόνο η αποχή φτάσει στο 56,4% , ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα πρέπει να απαλλάξει την κοινωνία από όλα τα κόμματα , καθ όσων τεκμαίρεται ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ να εκπροσωπήσουν το λαό , και να δρομολογήσει την δημιουργία νέων κομμάτων , απαλλαγμένων από τον έλεγχο των γνωστών ομάδων πίεσης του πολιτικού συστήματος και τις γνωστές αγκυλώσεις.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΜΩΣ !!!
  ΑΡΑ, ΜΕ…. Α-ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ !!!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

  Ας μην κάνουμε το χατίρι λοιπόν , στους εχθρούς της Ελλάδας.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η “ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ”…..
  ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ όλους
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
  ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝΕ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2018,
  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ….

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
  ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ NIKO, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ”, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*