in

Στήθηκε άγαλμα της πανθρησκείας στην Ελλάδα- Ποιος το παρουσίασε!

ÁÈÇÍÁ - ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ "ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ" ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σήμερα το μεσημέρι, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός τουλάχιστον περίεργου αγάλματος.

Στην «εκδήλωση», μεταξύ των άλλων, συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Δήμαρχος Αθηναίων ,Κώστας Μπακογιάννης και η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Το άγαλμα, φέρει το όνομα «Δέντρο της Ειρήνης» και πρόκειται για ένα εικαστικό έργο της Hedna Ser, το οποίο τοποθετήθηκε στο πάρκο Ριζάρη, με την ευκαιρία τους αυριανού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης .

Ίδια γλυπτά της Hedna Ser κοσμούν κεντρικά σημεία και άλλων πόλεων του κόσμου. Συγκεκριμένα, έχει τοποθετηθεί σε πανεπιστήμια και δημόσιους χώρους σε: Βερολίνο, Στρασβούργο, Βοστόνη, Φιλαδέλφεια, Αριζόνα, Ιερουσαλήμ, Παλαιστίνη, Μάλτα, Ανδόρα, Μπακού.

Αποτελεί ένα βαθιά συμβολικό έργο, το οποίο τοποθετημένο σε δημόσιους πολυσύχναστους χώρους, είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο κατανόησης μεταξύ των εθνών για την επίλυση συγκρούσεων και αποτελεί ένα από τα εμβλήματα ειρήνης για την UNESCO, το οποίο σε μικρό μέγεθος προσφέρεται σε….«μεγάλες» προσωπικότητες της πολιτικής, του πολιτισμού και της ειρήνης παγκοσμίως. Το μπρούντζινο γλυπτό, έχει διαστάσεις 3 Χ 3 μέτρα και βάρος 750 κιλά και ορθώνει τα κλαδιά του στο ουρανό, σαν ικεσία, για την αλληλοκατανόηση και ειρήνη.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το πρώτο στοιχείο του είναι το σύμβολο Chai, που αντιπροσωπεύει τη ζωή στη Βίβλο.

Το δεύτερο είναι το Shin, που στα εβραϊκά είναι το πρώτο γράμμα της λέξης Shalom, ενώ στα αραβικά το πρώτο γράμμα της λέξης Salam.

Το τρίτο στοιχείο του γλυπτού είναι το περιστέρι, αγγελιοφόρος της ελπίδας και της ελευθερίας, καθισμένο σ’ ένα κλαδί, έτοιμο να πετάξει καλώντας τους λαούς σε ειρήνη.

Τέλος υπάρχει, η ημισέληνος, σύμβολο του Ισλάμ.

Όπως σχολίασε η δημιουργός: «Ο δρόμος της ειρήνης ξεκινά από την Αθήνα, το λίκνο της δημοκρατίας. Αυτή είναι η δύναμη της τέχνης για την ειρήνη».

Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα τα παραπάνω; Επίσης, προσέξτε πως δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Ιησού Χριστό. Μιλούν για «βίβλο», «περιστέρι της ελπίδας», κάνουν αναφορά στο Ισλάμ, στον Ιουδαϊσμό, ωστόσο πουθενά δεν υπάρχει κάποιος σταυρός ή μια αναφορά στον Ιησού Χριστό, πράγμα απόλυτα λογικό, αφού ο Χριστός και η αλήθεια Του, δεν χωράνε στην πανθρησκεία του Αντιχρίστου, που έρχεται.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ÁÈÇÍÁ – ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ “ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ” ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÁÈÇÍÁ – ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ “ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ” ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÁÈÇÍÁ – ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ “ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ” ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÁÈÇÍÁ – ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ “ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ” ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÁÈÇÍÁ – ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ “ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ” ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
ÁÈÇÍÁ – ÁÐÏÊÁËÕÐÔÇÑÉÁ ÔÏÕ ÃËÕÐÔÏÕ “ÄÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÅÉÑÇÍÇÓ” ÁÐÏ ÔÏÍ ÐôÄ ÐÑ. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÑÉÆÁÑÇ
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Ο χριστιανισμός γίνεται νεοχριστιανισμός. Οι χριστιανοί θέλουν να πιστέψουν οι Εβραίοι στον δικό τους θεό, οι ισλαμιστές να υποταχθούν όλοι στο Ισλαμ και οι εβραίοι προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση προς όφελος τους μέσα από τις υπάρχουσες ιουδαιογενείς θρησκείες και τα οικονομικά πολιτικά κέντρα αποφάσεων με αυτή την κατάσταση να ονομάζεται “σώστε τη γη”΄ή “προσπάθεια για ειρήνευση” και ένα σωρό ανοησίες. Τσακίδια όλοι.

 2. ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ…ΜΟΤΕΡ YAMAHA…ΧΡΩΜΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΑΠΟ ΒΑΔΗ ΣΤΑΓΙΕΡ…Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΕΚΤΙΦΙΕ…

  ΥΓ.-1 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ…
  ΥΓ.-2 ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ULTREX ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ …

 3. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ…ΤΕΛΗ…ΑΣΦΑΛΕΙΑ…ΚΑΙ ΚΤΕΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ… ΔΩΡΑ…ΖΑΝΤΕΣ ..ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ …ΦΛΑΣ…ΤΣΑΝΤΑΚΙ …ΣΧΑΡΑ… ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ…

  ΥΓ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ…

 4. ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ…
  “ΑΓΑΛΜΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΑΓΑΛΛΟΜΑΙ[ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΕΥΡΑΙΝΟΜΑΙ]..
  ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ.
  “ΚΥΡΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ”… ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ, Η ΚΑΚΗΣ.
  “ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ”… ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΜΑΥΡΟΙ” ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΔΩ, ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ.
  “ΠΑΚΗΣ”…. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΗΧΟ ΤΟΥ “PACIS” GENITIVUS ΔΗΛΑΔΗ ΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ “PAX” ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ….

 5. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΕΙΡΗΝΗ”… ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΚΟ, ΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ.
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΧΗΜΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ.

 6. ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ….ΑΙΝΤΕ ΜΕΤΑ Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ…
  ΥΓ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ…ΜΠΙΝΤΕΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ…/ΧΑ ΧΑ…

 7. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ -ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΙ-…

  ΥΓ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…

 8. Το θέμα δεν με “χαλάει”. Αρκετά αιματοκυλίστηκε ο πλανήτης επί χιλιετίες για θρησκευτικούς πολέμους. Οι θρησκείες είναι κανονικότατες Α.Ε. με άγνωστους “μετόχους” με τεράστια μαύρα και αφορολόγητα κέρδη. Κράτη εν κράτη με δικούς τους νόμους και κανόνες. Αλλού είναι το θέμα…

  Γιατί τόσο κλειστή τελετή αποκαλυπτηρίων;
  Πως και δεν επικοινωνήθηκε από τα μέσα καθόλου και δεν υπήρχε προαναγγελία της εκδήλωσης πουθενά;

 9. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η HEDNA SER;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΟΓΛΕ;
  ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ;
  ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ ….ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ….
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΑΘΙ ΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ;
  ΜΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.

 10. μεχρι ποτε εσεις που ψηφισατε ΝΔ θα κρυβεστε ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ πισω απο το δακτυλο σας και δεν θα τα βλπετε ολα αυτα? ποτε θα καταλαβετε οτι ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚ και ολα τα κομματα δεν ειναι παρα ενα πραμα με αλλη ονομασια?ως ποτε θα υποθηκευετε την χωρα μου ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ του ΚΕΡΑΤΑ ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Παρατήρησε γύρω σου πριν είναι αργά

Από τέτοια πλύση εγκεφάλου δεν πέρασε άλλος λαός