16:28 - 11/12/2015

Σουφλί: Γέμισαν οι δρόμοι και τα βουνά με άρματα – Οι εθνοφύλακες στα όπλα (ΦΩΤΟ)

τανκ

Σουφλί: Γέμισαν οι δρόμοι και τα βουνά με άρματα – Οι εθνοφύλακες στα όπλα (ΦΩΤΟ)

«Συναγερμός» σήμανε στο Σουφλί με το ΓΕΣ να καλεί στα όπλα τους εθνοφρουρούς της παραμεθορίου. Οι ακρίτες έβγαλαν τα πολιτικά τους ρούχα ντύθηκαν στο χακί, φόρεσαν τα κράνη, πήραν το φορητό οπλισμό και μπήκαν στα άρματα μάχης έτοιμοι για όλα. Η ανταπόκριση που υπήρξε ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Πενταγώνου.
Όσοι κλήθηκαν, παράτησαν δουλειές και οικογένειες και παρουσιάστηκαν στο 558 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΑΨΟΣ».

τανκ1Μετά από καιρό το ΓΕΕΘΑ καλεί και πάλι εφέδρους σε μονάδες με στόχο οι εθνοφύλακες παραμένουν σε καλή επιχειρησιακή κατάσταση και να εκπαιδεύονται συνεχώς.

Η κινητοποίηση που υπήρξε ήταν μεγάλη. Οι δρόμοι και τα βουνά στο Σουφλί, γέμισαν από άρματα μάχης ,από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και από ένοπλες ομάδες με διαφορετικού τύπου όπλα. Για δέκα ολόκληρες μέρες οι διακόσιοι άνδρες περίπου που κλήθηκαν ,εκπαιδεύτηκαν πραγματοποιώντας βολές με το φορητό οπλισμό που τους δόθηκε. Ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις και για τα νέα οπλικά συστήματα που απέκτησε ο Στρατός.

στρατος

Έγιναν και πάλι στρατιώτες, μόνο που αυτή τη φορά ενήργησαν συνειδητοποιημένα και με ωριμότητα γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους αξιωματικούς της μονάδας και αναφέρθηκε στο Πεντάγωνο.

makeleio.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ,ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666»), ΙΔΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η Ο.Ε.Α.:

  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

  Τέλος προς πληροφόρηση σας, σας επισυνάπτουμε συνοπτικώς τις έσχατες προδοσίες του Καμμένου ως υπουργού (καταστροφής) της Άμυνας της προδοτικής μνημονιακής κατοχικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. και των προηγούμενων μνηομονιακων κατοχικών κυβερνήσεων περιόδου 2009 – 2015 μαζί με τα συμπαιγνιακά μασωνικά ΓΕΕΘΑ-αρχηγεία του στρατού:
  Είναι ένοχοι «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» διότι επι συνολικών σήμερα ετησίων δαπανών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ενός δις και τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (1.300.000.000) με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ-3, δέχτηκαν να μειώσουν την ως άνω ετήσια δαπάνη, με διαταγές των ξένων δανειστων, ως ακολούθως:
  Μείωση 100.000.000 Ευρώ το 2015.
  Μείωση 200.000.000 Ευρώ το 2016.
  Μείωση 400.000.000 Ευρώ το 2017.
  ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΩΣΕΩΝ: 700.000.000 ΕΥΡΩ δια την τριετία.
  Υπόλοιπο αμυντικών ετήσιων δαπανών Ελλάδος: 600.000.000 Ευρώ, ήτοι λιγώτερο απο το μισό των σημερινών ετήσιων δαπανών των 1.300.000.000 Ευρώ.
  Η ως ανω προδοτική μείωση δαπανών, μειώνει δολίως την αμυντική ικανότητα της Ελλάδος, με σκοπό των εβραιοσαξόνων δανειστών, του προδοτικού «ΝΑΤΟ» και της προδοτικής συμμορίας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ, την διευκόλυνση της εισβολής των στρατών της Τουρκίας και των βορείων γειτόνων (αξονας ΒΑΣΤ/Ρ) στην Ελλάδα.
  Με τον ίδιο προδοτικό σκοπό οι προδότες της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ, και οι ως ανω μασώνοι, ήτοι τεχνητοί εβραίοι, επιτελείς των ελληνικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, συμφώνησαν και διέταξαν:
  1) Την πώληση Εικοσι (20) ελληνικών μαχητικών Α/φων F-16 εις την Βουλγαρία, ητοι σε εχθρική χώρα του άξονας ΒΑΣΤ/Ρ εναντιον Ελλάδος!
  2) την πώληση διακοσίων (200) Τ.Ο.Μ.Α. (Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης – συνοδών των βαρέων αρμάτων), εις την Αίγυπτο.
  3) την πώληση της Φρεγάτας «Μπουμπουλίνας»
  4) Την πώληση δυο πλοίων – κανονιοφόρων του Ελληνικού πολεμικού Ναυτικού
  5) τον παροπλισμό 2 τορπιλακάτων κλάσεως «Παναγόπουλος» του πολεμικού ναυτικού.
  6) Κλείσιμο της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας «ΕΛ.Β.Ο.» (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), κατασκευάστρια των ερπυστριοφόρων Τ.Ο.Μ.Π. (Τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού) «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1» και «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2» και του ερπυστριοφόρου ελαφρού άρματος Τ.Ο.Μ.Α. «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» ως συνοδού βαρέων αρμάτων και ως απαραίτητου στοιχείου των ελληνικών μηχανοκίνητων ταξιαρχιών.
  7) Ένταξη των ταξιαρχιών του προδοτικώς διαλυθέντος Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας, εις το στρατηγείο του «ΝΑΤΟ» του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού Θεσ/νικης, ωστε αυτές οι ταξιαρχίες να μη δύνανται να δεχθούν διαταγές απο τα ελληνικά ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ , δια την άμυνα της Ελλάδας.
  8) Πλήρη Έλλειψη αντιαρματικών βλημάτων ΚΑΙ δια τις τέσσερις Ελληνικές Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες των Βαρέων αρμάτων μάχης LEOPARD-2.
  9) Έλλειψη των κοινών εκρητικών βλημάτων 120mm, με αποτέλεσμα, οι 2 απο τις 4 ταξιαρχίες των LEOPARD να είναι «μη επιχειρησιακές», και τα μισά ελληνικά άρματα μαχης LEOPARD-2 των 120mm, να εχουν αντικατασταθεί απο τα παλαιά M-48/-5 MOLF των 100mm.
  10) Πλήρη Έλλειψη νέων τορπιλών υποβρυχίων.
  11) Αχρήστευση των 6 απο τα 7 ελληνικά υποβρύχια, με αποτέλεσμα την ανυπαρξία ελληνικού υποβρυχιακού στόλου
  12) Απόσυρση των κορυφαίων τυφεκίων «FN» από τον στρατό ξηράς, δήθεν δια «φωσφάτωση», και χρήση μόνον των προβληματικών τυφεκίων «HK» (G-3).
  13) Διακοπή παραγωγής του αντιαεροπορικού «ΑΡΤΕΜΙΣ-30» απο την ελληνική «Ε.Β.Ο.» (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων)
  14) Υπολειτουργία και κλείσιμο της «ΕΒΟ»
  15) Υπολειτουργία και κλείσιμο της «ΕΑΒ» (Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας)
  16) Μη συντήρηση και μη αναβάθμιση των ελαφρών αρμάτων μάχης Τ.Ο.Μ.Α., BMP-1
  17) Πλείστες άλλες προδοσίες με αποτέλεσμα την δραματική κατάσταση στο στράτευμα που περιγράφει συνοπτικά ο Αρχηγός του ΓΕΣ Τελλίδης:
  «…..«Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε».
  Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.
  Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολή τους και να καταταγούν αλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε».
  elldiktyo.blogspot.gr/2015/10/strateyma-ypo-katarreysh.html

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
  Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ EINAI ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ:
  youtube.com/watch?v=DGEI-vok6Ks

  Η κρυφή ατζέντα της πρότασης για μείωση των αμυντικών δαπανών. Ποιους εξυπηρετεί ο αφοπλισμός;
  greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_10.html

  ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Έρχονται περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και το προσωπικό
  hellas-now.com/2015/09/blog-post_959.html

  ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ‘’ΜΜΕ’’, Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ 20 F-16, ΜΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ, ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ , ΚΑΙ 200 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ‘’Τ.Ο.Μ.Α/ΒΜΡ-1’’ ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ‘’ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’ ΤΗΣ 26/7/2015, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ , ΣΕΛΙΔΑ 19, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ , ΜΕ ΕΜΑΙΛ: e.p.petrou@gmail.com
  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ : dimokratianews.gr

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*