14:56 - 19/04/2017

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Το πρώτο μετά το δημοψήφισμα!

Δεν πέρασαν ούτε τρία εικοσιτετράωρα μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν είχε μια οριακή και αμφισβητουμένη νίκη και είχαμε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο «σοβαρό» επεισόδιο στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, (ώρα 21,25 μμ), ελληνικό πλοίο της ακτοφυλακής προχώρησε από την περιοχή των Ιμίων προς τα «τουρκικά» χωρικά ύδατα και έφτασε σε απόσταση δυο μιλίων από το νησάκι Çavus adası.

Αμέσως σήμαινε συναγερμός στον ναύσταθμο του Gümüşlük στην περιοχή του Μποντρούμ, (Αλικαρνασσός) και έσπευσαν επί τόπου τουρκικά πλοία της ακτοφυλακής και μετά από επικίνδυνες μανούβρες εδίωξαν το ελληνικό πλοίο. Φυσικά όλα αυτά σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

Τώρα τι σηματοδοτεί αυτό το καινούργιο επεισόδιο μετά την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην Τουρκία, αυτό… θα φανεί πολύ σύντομα.

Πάντως, προσοχή και ψυχραιμία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 43
  1
  Κ. Χειλαδάκη, το προσοχή και ψυχραιμία μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε. Μήπως το στ’ αρχίδιά μας και τα μυαλά στα κάγκελα φέρουν πιο επιθυμητά αποτελέσματα;; Μήπως;;; Και δεν ισχύει μονο για τους Τούρκους – έχουμε και πολλούς εσωτερικούς εχθρούς!!!!
 2. Ψωλέμαρχος 19 Απριλίου 2017 @ 15:34
  14
  6
  Σαν κωλοβακτηρίδιο είναι το ελληνικό πλοιάριο μπροστά στο τούρκικο.
 3. 0
  1
  Έτσι όπως ισχύουν τα δεδομένα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, μια άτακτη επανάσταση θα είναι καταδικασμένη να αποτύχει και αυτό θα έχει ολέθρια αποτελέσματα, διότι τότε η επανάσταση θα καταστεί παράδειγμα προς αποφυγή. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, αλλά θέλει και σύνεση και προετοιμασία ανάλογα με τα δεδομένα. Οπότε, ας ονειρευτούμε και ας ελπίσουμε ότι ο Θεός έχει επιλέξει και καθοδηγεί κάποιους να κάνουν το σωστό την κατάλληλη ώρα και τότε, ναι, στον αγώνα όλοι με όλες μας τις δυνάμεις και δεν είναι λίγες ούτε αμελητέες, αντίθετα, είναι σοβαρές και επαρκείς να ανατρέψουν το κακό και για το λόγο αυτό τρέμουν οι μαυρόψυχοι την ώρα αυτή που θα έρθει αργά η γρήγορα. Μέχρι τότε, καθαρό μυαλό, αφοβία, σύνεση, προετοιμασία ψυχική και κρατάμε γερά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί