13:28 - 24/01/2023

Σολομωνική και όχι άστρο του Δαβίδ (1) Ποίες οι διάφορες;

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σολομωνική και όχι άστρο του Δαβίδ (1) Ποίες οι διάφορες;

Γιατί ονομάστηκε η σολομωνική σφραγίδα της μαύρης σατανικής μαγείας, “άστρο του Δαβίδ;”.
Γιατί φέρει αυτό το διαβολεμένο σύμβολο “διπλή ονομασία;”
Γίνεται κάτι να είναι και ιερό και ανίερο;
Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τις διάφορες και πέφτει σε μία εξαιρετικά σατανική παγίδα, δίνοντας πρόσβαση στους ιερούς ψαλμούς του Δαβίδ, με τους οποίους οι Χριστιανοί υμνούν τον “Θεό”, να έχουν δικαίωμα να τους χρησιμοποιούν και οι “μαύροι μάγοι”.

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Οι ψαλμοί του Δαυίδ είναι σκοτεινοί όπως και η σολομωνικη και ο Σολομώντας με τον ναο του. Το μεγαλύτερο σφάλμα της ιερής ελληνικης ορθόδοξης εκκλησίας είναι που έχει επιτρέψει τόσο σατανιστικοι ψαλμοί να ψελνονται από το ποίμνιο της. Ο ορισμός της πλάνης.

  2. Ελεύθερος 01/24/2023 @ 5:36 ΜΜ

    Αφού κατασκεύασμα των Εβραίων είναι και ο Χριστιανισμός . Και χειρότερη ουτοπία από τον κομμουνισμό . Δώστε γνώση στους πολίτες και όχι θρησκείες και πολιτικά κόμματα . Εκτός αν είστε παπάδες και πολιτικοί η τσιράκια τους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*