ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σοκαριστικό δυστύχημα στην Μύκονο: Φρικτός θάνατος άνδρα – Τον κάρφωσε αγελάδα με τα κέρατα στην καρδιά

· Κατοχικά Νέα

Η Μύκονος έχει βυθιστεί στην θλίψη με την είδηση του χαμού του άτυχου άντρα, ο οποίος καταγόταν και διέμενε στην Μύκονο με την οικογένειά του ενώ ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Μύκονο, με έναν νεαρό κάτοικο του νησιού να χάνει την ζωή του όταν τον κάρφωσε στην καρδιά μια αγελάδα με τα κερατά της στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο άτυχος άνδρας την ώρα που οδηγούσε την μηχανή του στην επαρχιακή οδό χώρας – Άνω μέρας στη Μύκονο, μπροστά του εμφανίστηκε ένα κοπάδι από αγελάδες που είχαν ξεφύγει από τον χώρο όπου θα έπρεπε να είναι κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε η μετωπική σύγκρουση του νεαρού άντρα με τις αγελάδες που είχαν βγει σε έναν κεντρικό δρόμο, στην επαρχιακή οδό χώρας – Άνω μέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε ένα μια αγελάδα, που άλλοι κάτοικοι κάνουν λόγο για ταύρο, κάρφωσε τον νεαρό άντρα στην καρδιά και στην κοιλιά.

Κάτοικοι του νησιού πιθανολογούν ότι τα ζώα βρίσκονταν εκτός του χώρου, εξαιτίας του φόβου τους από την σφοδρή κακοκαιρία στο νησί, ωστόσο ο ιδιοκτήτης των ζώων δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στις αρχές.

Άλλοι κάτοικοι αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο αδικοχαμένος άντρας σταμάτησε στην άκρη για να βγάλει εκείνος τα ζώα από τον δρόμο.

Η Μύκονος έχει βυθιστεί στην θλίψη με την είδηση του χαμού του άτυχου άντρα, ο οποίος καταγόταν και διέμενε στην Μύκονο με την οικογένειά του ενώ ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού.

Σε λίγες ώρες εκπνέει και η διορία του αυτοφώρου με τον ιδιοκτήτη του ζώου να μην έχει εντοπιστεί ακόμα από τις αρχές. Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου βοοειδούς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού που μίλησαν στο newsit.gr είναι μεγάλος επιχειρηματίας της Μυκόνου στις κατασκευές. Σχηματίστηκε δικογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ζώου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pentapostagma.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

Ινδία: 11 νεκροί, ανάμεσά τους 8 παιδιά, από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτωνΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ινδία: Η άδεια του εργοστασίου είχε ακυρωθεί από το 2024 — FIR κατά έξι ατόμων μετά τους 11 νεκρούς στην Καουσάμπι

Ελλάδα–Ισραήλ: Συμφωνία 3,5 δισ. δολαρίων για πολυεπίπεδη αεράμυναΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: 3,035 δισ. ευρώ, 19 ελληνικές εταιρείες και νέο σύστημα διοίκησης στη συμφωνία Ελλάδας–Ισραήλ

Μία απάντηση στο “Σοκαριστικό δυστύχημα στην Μύκονο: Φρικτός θάνατος άνδρα – Τον κάρφωσε αγελάδα με τα κέρατα στην καρδιά”

  1. … βλέπεις ζώα ή ανθρωπο στον δρόμο , κόβεις ταχύτητα ΑΜΕΣΑ και σταματάς ανάλογα την περίσταση.
    Εχω γνώση από οδηγούς μοτοσυκλετών, ΔΕΝ παίζεις με το 2-κυκλο ειναι 100 φορές πιο επικύνδυνο από το αυτοκίνητο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά