Σοκ και δεος στους Τζιχαντιστές

 

breaking-newsΜολις διέρευσαν ότι οι Τζιχαντιστές ετοιμάζουν  τρομοκρατικό χτύπημα στα μεγάλα έργα της Ελλάδας ο Άδωνης Γεωργιάδης πηρε θέση. Παύει να διεκδικεί την προεδρία της ΝΔ και αναλαμβάνει την προεδρία του διεθνή συνασπισμού των τζιχάντ. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν την πρωτιά ενώ δεν θα αργίσει η καταστροφή του ισλαμικού χαλιφάτου. Ο Σύριζα έσπευσε να δηλώσει παρών με τον Βαρουφάκη για να αναλάβει το υπουργείο οικονομικών. Οι εξελιξεις τρέχουν  και όπως δια φένεται σύντομα θα βγουν όλα στα φόρα λέγοντας μας πως όλοι είναι  συνεργάτες των Αμερικανών και ότι προσπαθούν να επιβάλουν την νομιμότητα. Είναι σίγουρο πως το πρώτο μνημόνιο συνεργασίας νε τους διεθνές τοκογλύφους ο Βαρουφάκης θα αρνηθεί να το υπογράψει. Ο Άδωνης όμως ως πιστός στο καθήκον για την σωτηρία του χαλιφάτου θα εγκρίνει την είσοδο των Ευρωπαίων στης πετρελαιοπηγές του χαλιφάτου. Ενώ εικάζεται πως τα τέσσερα επί τέσσερα θα τα κάνει δώρο στους Κούρδους αγροκτηνοτρόφους. Ο φλαμπουράρης αναλαμβάνει υπουργός ανάπτυξης και δημοσίων έργων, ο Μιχαλολιάκος δημοσίας τάξης και ο Σόιμπλε ειδικός για θέματα μονοπωλίων και της ελεύθερης αγοράς.

Για φαντάσου πως θα ήταν αν είμασταν ελεύθεροι να μην πιστεύαμε ότι μας πάσαραν τα ΜΜΕ, όλα για το χρήμα όλα για να σε ελέγξουν, πάψε να ακολουθείς ανάλυσε τους αριθμούς δες το μοτίβο σε κοροϊδεύουν!

Έχουμε την δύναμη, μόνο αν Ενωθούμε μπορούμε να νικήσουμε, με πίστη στην νίκη για ένα καλύτερο αύριο.  Όταν μέσα στην κοινωνία κυριαρχεί η ενότητα,οταν φύγει το εγώ και εκδιωχθούν οι εφιάλτες έχουμε  μέλλον.

Loading...

2 thoughts on “Σοκ και δεος στους Τζιχαντιστές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *